Acil

unutursamfisilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
462
183
83
Merhaba herkese. Bu saatte kaç kişi görür kaç kişi yazar bilmiyorum ama sabaha kadar sabaha kadar bir karar vermek için gelecek yorumları okumaya ihtiyacım var.
1 bucuk senelik bir ilişkim vardı. Sevgilimin beni aldattigini öğrendim. Tek gecelik ilişkiler, birden fazla kez, çok fazla yalan ve arkamdan cevrilmis çok iş var. Ogrendigimde ben de çok çirkin bir şey yapıp kendisini sosyal medyada ifşa ettim, babasını ve annesini aradim söyledim, bilgisayarını kirdim, bana gönderdiği özel görüntüleri yayinladim. Kısacası gurur duymadigim çok şey yaptım o anki kızgınlık ve şaşkınlıkla. Alti ustu sevgiliymissiniz diyenler olacaktir. Haklisiniz. Herkes siz kesin evlenirsiniz deyince, kendisi çok fazla gelecek planı yapınca zamanla manipule olmuşum sanırım. Büyük beklentilere gitmişim. Keşke o ana gidip sadece dönüp gidebilseydim diyorum. Daha önce bir ilişkim oldu onda da aldatildim, hiçbir şey demeden çekip gitmiştim çok zor olmuştu unutmak 2 senede unutmuştum, ve ondan sonra kendime söz vermiştim bir daha biri benim arkamdan iş çevirirse icime atıp kendimi hasta etmeyecegim dışa vuracagim diye, galiba bunun etkisiyle oldu ama gurur duymuyorum ve hiçbir şeyi hafifletmedi. Sonrasında çok saçma sapan bir hal aldık. O ilişkinin kıymetini beni kaybedince anladığını söyledi, ben aldatilmayi affedemem bunu kendime yapamam biz güzeldik neden buna ihtiyaç duydun deyip durdum ama kopamadik. Ben tamam beraber olalım dediğimde de ama nasıl olacak sosyal çevremiz kalmadı aileler çok kötü(benim ailem de olanlardan sonra kendisini asla istemiyor, bir de ilk zamanlarda dava açacağım falan diye tehdit etmisligi vardı ki o yüzden hiç istemiyorlar haklı olarak) vs deyip durdu. Yani ben zaten darmadagin oldum bir de onun gelgitleri, gidememesi, denemek için gel dediğimde tam gelememesi, her şey çok karıştı. Edilebilecek bütün hakaretleri ettik galiba birbirimize. Bir ay önce oldu bütün bunlar ve bizim bu süreçte bahsettigim tarzda gitgelli saçma bir iletisimimiz oldu. Tamamen bitirmeyi çok denedim. Beni bir daha rahatsız etmeni istemiyorum dediğim halde cevap hakkı doguran mesajlar ve mailler atarak sürekli konusmaya teşvik etti beni. Bir ara hiç konuşmadık 10 gün falan, başlarda çok iyiydim ama sonra özlediğimi fark ettim(salak gibi). Arayinca dayanamadim actim tekrar konustuk. Kaybetmekten korkuyorum sanırım bunu söylerken kendimi aciz ve güçsüz hissetsem de. En son dün bulundugum şehre gelmeye karar verdi tamam dedim, bugün seni aldatilmayi affedecek kadar sevmiyorum üzgünüm diye bir mesaj atıp tamamen bitirmek istedim ve başarılar diledim kendisine, arayıp benim ne kadar bencil ve kötü bir insan oldugumdan, beni tanıdığı için ne kadar mutsuz oldugundan bahsederken dayanamayip ağladım ve özür diledim, kendimden tiksiniyorum, yarın lütfen gel dedim, görüşelim dedim, bitmesin dedim, kendimden su an cok tiksiniyorum. Çok saçma bir haldeyim. Gelsin diye yalvardim resmen. Ama gorusmek istemiyorum. Neden öyle yaptığımı bile bilmiyorum. Bana hakaretler ederken kendimi çok güçsüz ve ona bağımlı hissettim ve bundan cikacak enerjiyi içimde bulamadım. Alışkanlıklar, anılar, bir de karşındakini değerli ve karakterli gördüğünde, öyle düşündüğün anlarda arkandan iş cevirdigini kabul edemediginde unutulmasi çok zor şeyler oluyor. Benimle tatildeyken beni aldatacagi yeri ayarlamis, benim onu cektigim fotograflarla match sitesinde profil acmis. Gücüm yok bir tabutun içinde gibiyim, ışık var goruyorum, yerimden kalksam hayat var, ama ben tanıdık diye, güvenli diye ölür gibi yapmayı tercih ediyorum. Sevilmemis olmak duygusu çok kötü. Bunu kabul etmekte çok zorlanıyorum. Neden bilmiyorum. Beni sevdiginden emin olsam daha kolay giderdim heralde. Değersiz olduğuma inandiriliyorum. Önceden kendimi güçlü diye tanımlardim. Şimdi kendimle ilgili soyleyecegim ilk şey ne kadar hassas olduğum. Yarın gidip görüşmeli miyim? Bitirmem gerekiyor evet ama nasıl? Bitirebilecek miyim? Bitmesi gerçekten gerekiyor mu, düzelmez mi, burdan toparlanmaz mi? Onun dediği gibi kaliteli bir ilişki mi olur hakikaten bundan sonra? Kimi kandırıyorum? Daha önceki ilişkimde tamamen unuttuktan sonra tek umrumda olan kendimi ne kadar alcalttigimdi. İlişki, beni sevmemesi, aldatmasi zerre umrumda degildi artık da insanın kendine nasıl davrandığı hiç çıkmıyor aklından. Bunda da aynı şekilde hissedeceğim günler geldiğinde, kendimle nasıl baş edeceğim? Çok düşürdüm kendimi. Burdan nasıl toparlayacagm?
Yazmak biraz iyi geldi. Konuyu sadece uyelerin gormesini istiyorum bu mümkün mü? Herkese şimdiden testeşekkür

Amacım sizi yargılamak değil ama aranızda bulunan bağın sevgi ya da aşk olduğunu düşünmüyorum.
Gerçekten birbirlerinizin kalbine dokunmuş olsanız bunları yapmazdınız. Aldatmakla sizin yaptıklarınızı aynı kefeye tabi ki koymuyorum ama seven insan emin olun sevilmediğini hissettiğinde gider, bu kadar oyun türlü işlerin sevgiye dair olduğunu düşünmüyorum.

Keşke sevgi duymuyor olsam. Bunu dilerdim. Ben de şaşkınim emin olun, nasıl yaptığımı bilmiyorum deli gibi de pişman oldum belki vicdan yüküm koparamadi beni hiç sonrasında. Ama kaldiramadim. Büyük bir hayat dersi oldu bana.

Kaybetme korkusu demişsin? Kalbi ruhu senin olmayan birini mi? yoksa kendine olan saygını ve gururunu mu ? diye sorsam zaten hiçbiri kalmamış , insan kendine bunu neden yapar?

Adamın yaptığı şey ne kadar affedilemez birşeyde sizinki de öyle.
Aileniz çevreniz dahi bu sorunları öğrenmiş hem de en kötü şekilde. Biraraya gelip gelecek planı yapmanız hoş olmayacaktır siz affetseniz ya da affetttiğinizi düşünseniz dahi çevreniz yaşananları size hatırlatabilir. Bu durumu unutmanız mümkün değil bana kalırsa.
Siz size dönmesini pişman olmasını psikolojik olarak istiyorsunuz anlıyorum ama bu iş olmaz.
Dünyalar kadar aşık olsam ve pişman olsam da benim özel videolarımı paylaşan aldattığımı ima eden kişiye dava açarım. İnsanların yüzüne bakacak hal bırakmamışsınız. Evet terbiyesiz biri belki haketti ama bu olay başka...
Çocukluk arkadaşım ve sevgilisi dünyanın en iyi anlaşan çiftiydi gözümde. Yaşam tarzları çok yakındı. Kız üst düzey bir memurdu aynı zamanda rock grubunda gitarist. Sevgilisi de ünlü (kendi çapında) bir rock şarkıcısıydı. Birgün kız sosyal medyada sevgilisinin kuliste başka kızlarla takılan adi şerefsiz biri olduğunu yazdı herkes şok. Sadece bunu yazdı. Herkes birkaç ay sürekli yorum yazdı. Kız yazıyı kaldırdı bu defa noluyor yoksa barıştılar mı baskısı geldi. Ben bile merak ediyorum valla. Olay gerçek mi? Gerçekse bu denli karakterli bir kız nasıl affetti? Birgün karşılaşırsam 70 yaşında bile olsam unutmam bu olayı.
Anlatabildim mi?

Kaybetme korkusu demişsin? Kalbi ruhu senin olmayan birini mi? yoksa kendine olan saygını ve gururunu mu ? diye sorsam zaten hiçbiri kalmamış , insan kendine bunu neden yapar?
Ben de bilmiyorum.. büyük konusmayin, ben de büyük büyük beylik laflar ettim cok, gerçekten başına gelince çok farklı olabiliyormus.. insanız. Bugün düştüm, kalkmak çok zor geliyor. Bu yüzden yardım istedim.

Çok haklisiniz. Ben kendimi onunla evli goremiyorum zaten. Nefret çok ağır bir yük sırtımda taşımak istemiyorum bu yüzden iyi ayrılmak istiyorum olan biten her şeye rağmen. Bu iyi ayrılma isteği de çoğu zaman barışma durumuna dönüyor ve ben her seferinde kendimi daha aciz daha çaresiz hissediyorum. Belki ilk kez bu kadar düşüyorum. Nasıl çıkılır burdan, tam olarak ne yapmam gerek bilmiyorum. Sosyal çevre bir tık umursanmayabilir ama aileler asla unutmayacak. Herkes alzheimer olsa, biz unutmayacagiz. Bu yüzden tekrar söylüyorum haklısınız, biliyorum

İyi ayrılma uğruna kendinize eziyet yapmayın.
Yoğun duygular beslemiş olduğunuz ilişkinizi bu şekilde bitiremezsiniz.
Sigarayı bırakmak için önce azaltmam lazım dersin yarım içer atarım dersin başka marka içeyim de tiksineyim dersin yine olmaz. Bırakmak için küt diye kesmen lazım. Yani zaten ayrılacakmışsınız en iyisi iletişimi koparmanız. Ne diye uğraşıyorsunuz ki?

Hatalarının gerçekten farkındaysan silkelen ve kendine gel! burda sana minnoş cümleler kurarak empati yaparsam emin ol bundan da destek bulursun ,lütfen bunu da kınadığını yasamadan ölmezsine vs bağlamayalım. Yapma bunu kendine telefon numaranı değiştir bi tatile çık ailen bilsin yalnızca gittiğin yeri ,kafanı toparla iletişimi kes. Yapamıyorum vazgeçemiyorum triplerine gireceksen de unutma hayatta ne büyük acıların üstesinden geliyor insanoğlu, sen bi uçkur düşkününe mi heba edeceksin ömrünü?

Numaramı değiştirmek çözüm olur mu acaba?

Etmeyecegim tabi de nasıl kurtulacagimi bir bilsem.. Kendime acımayi nasıl birakacagimi bilsem. Taniyamiyorum aynada gördüğümü. Tatile çıktım ailemle. Kafam sürekli o konuda olduğu için bir işe yaramadi açıkçası. Numaramı değiştirsem mi diye düşünüyorum. Mail adresimi bütün sosyal medya hesaplarımı biliyor ama ben en azından yeni numaramı ogrenmesin diye kendimi tutup hiç karşılık vermeyebilirim. Bir yandan annem neden bir şerefsiz için böyle bir şey yapasın ki hayatına devam et diyor bir yandan kafamdaki ses annem gibi bakip yaşadığım şeyi hafife almak çözüm değil, değiştir diyor. Çok karisigim

Cok uzundu. Hepsini okuyamadim. Ama genel olarak adam sizi kaubetmeyecegini dusunuyor bence. Bol bol da aldatiyor. Daha da cok aldatir maalesef. Bahane uretmeyin. Kestirip atin. Uzamasinin alemi yok..

Değiştirin altı üstü bir telefon hattı değil mi siz daha ondan bile vazgeçemiyorsunuz!

Aldatmak sevgi ile alakalı mi bilmiyorum ama bence karakteriyle ilgili bı durum.yani karşısına çok sevdiği kız çıksa da bu adamın,yine aldatır.tek gecelik der,şu der,bu der aldatır.sen bu karaktersizi çıkar hayatından ne yap Ne et çıkar.zaten sağlıklı dusunemiyorsun kâh gel diye yalvarıyorsun,kâh ayrılmak istiyorsun,kaybetmek istemiyorsun,duygudurumun iyi değil.yapmis olduğun ifşa durumu kabuledilir değil,o ayrı bir konu.herneyse bu duzenbaza fazla güvenme ve ne yap ne et kurtul.seninle psikolojik oynuyor farkında değilsin.

Keske gözün bu kadar donmeseydi. Cok büyük vebal almışsın. Telafisi de yok.

yapacağın en iyi şey ayrilmak olacakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…