Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkesin bi belirtisi olmak zornda degl. Zaten gec dollenmeyse gec belirti verir. Bence bi kan verin gebelik yoksada zaten baska bisey vardir adet sokturucu falan verir belki doktorunuz. Ayrica adetinizin uzun bir sure gecikmesi yeterli belirti deglm i?
Herkesin bi belirtisi olmak zornda degl. Zaten gec dollenmeyse gec belirti verir. Bence bi kan verin gebelik yoksada zaten baska bisey vardir adet sokturucu falan verir belki doktorunuz. Ayrica adetinizin uzun bir sure gecikmesi yeterli belirti deglm i?
Bende senin gibiyim adetim 19 gün geçti iki kere test yaptm negatif kontrole gittim ultrasonda gebelik yok dedi kan verdm sonucu pazartesi çıkacak onu bekliyorm sizde bi görünün bence
Bende sizin gibiyim adetim 19gün geçti iki kere test yaptm negatif çıktı kontrole gittim ultrasonda gebelik yok dedi kan verdm sonucu pazartesi çıkacak onu bekliyorm sizde bi görünün bence
Bende senin gibiyim adetim 19 gün geçti iki kere test yaptm negatif kontrole gittim ultrasonda gebelik yok dedi kan verdm sonucu pazartesi çıkacak onu bekliyorm sizde bi görünün bence