- Konu Sahibi halabirumutvar
-
Tabiki ederiz inşallah nasip eder Rabbim sana da inşallah tutmuşturKızlar bende öğleden sonra kan testi yapıcam dua eder misiniz tutmuş olsun bebiş 14.günüm aşılamanın çok heyecanlıyım bir belirttim yok şuanda bel ağrısından başka ❤kimin duası kabul olur bilinmez Allahım nasip et
Teşekkür ederim canım çokça Amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallahTabiki ederiz inşallah nasip eder Rabbim sana da inşallah tutmuştur ❤
Verdin mi kan cnmBende aşılama yaptım bu ay salı günğ beta yaptım 4.15 çıktı ve aynı öğün lekelenmelerim oldu doktorum gebelik yok dedi sonraki gün kanamam oldu bi sonraki gün sabah midem bulandı sonra eşimin kokusundan da midem bulanınca test yaptım pozitif çıktı kan verdim ve 6.63 çıktı doktor 5 üstü gebelik var diye sayıyoruz dedi pazartesi kan ver 10 üzeri olursa gebesin dedi yarın yapıcam banada dua edin
Hadi inş hayırlı haberle gel canımKızlar bende öğleden sonra kan testi yapıcam dua eder misiniz tutmuş olsun bebiş 14.günüm aşılamanın çok heyecanlıyım bir belirttim yok şuanda bel ağrısından başkakimin duası kabul olur bilinmez Allahım nasip et
Amin inşallah canımHadi inş hayırlı haberle gel canım
Allah razi olsun canim benim sagolasin Rabbim isteyen Herkese nasib eder InsallahO kadar mutlu oldum ki gözüm doldu rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim kendim hamileymişim gibi rabbim bizlerede kısa zamanda nasip eder
Hadi Insallah guzel haberlerle gelirsinKızlar bende öğleden sonra kan testi yapıcam dua eder misiniz tutmuş olsun bebiş 14.günüm aşılamanın çok heyecanlıyım bir belirttim yok şuanda bel ağrısından başka ❤kimin duası kabul olur bilinmez Allahım nasip et
Amin cnm inşallahHadi Insallah guzel haberlerle gelirsin❤
Canim hayirli olsun.belirtilerin var miydi nelerdiSimdi ne yapmam gerek Hemen doktora mi gidiliyor ?
Ayy evet silik cıkmıs ama var buyuk ihtimalle hamilesinizKizlar erken Gebelik testi yaptim bat a 5 gun kala Boyle cikti
Bi cizgi islik mi Yoksa bana mi Oyle geliyor
HamileyimAyy evet silik cıkmıs ama var buyuk ihtimalle hamilesiniz
Kaçıncı günün canımKızlar yumurtlama olmuyo
Bugün 14Kaçıncı günün canım
Devam et teste canım. İlk kez mi demiyorsun testi her ay aynı olmayabilir yumurtlama günü zaten çoğu kadın hemen 14te yumurtlama görmüyor 16-18-20 olabilir. Bazı aylar da yumurtlama olmayabilir. Sen sabırla devam etBugün 14
İlk kez yapmıyorum ama inofolic combi ile ilk kez deniyom dün şiddetli bi ağrı yaşamamıştım pik olmasını bekliyodum yoksa PCO olduğum için 17 18 de pik oluyordu geneldeDevam et teste canım. İlk kez mi demiyorsun testi her ay aynı olmayabilir yumurtlama günü zaten çoğu kadın hemen 14te yumurtlama görmüyor 16-18-20 olabilir. Bazı aylar da yumurtlama olmayabilir. Sen sabırla devam et
Daha vermedim yarım saat sonra vericemVerdin mi kan cnm
Haber ver bizedeDaha vermedim yarım saat sonra vericem
Napyın canım verdin mi?Daha vermedim yarım saat sonra vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?