- 12 Nisan 2020
- 22
- 5
- 6
- 31
- Konu Sahibi halabirumutvar
-
hayırlı olsunn. bende hamile kalmak icin uğraşıyorum 10 aydır olmadi acaba dikkat etmedim icinmi tutunamiyo ev isi egilme kalkma siz bunlara dikkat ettinizmi acaba ne yapmam lazımAllah razi olsun canim benim sagolasin Rabbim isteyen Herkese nasib eder Insallah ❤❤❤
Canin Ben dikkat etmedim Sadece ovulasyon basladigindan misal benjm 13 eylulden 23 eylule kadar hamile kalma ihtimalim vardi o gunleri hep degerlendirdik Ve Iliski sonrasi 30 dk ayaklarini duvara yasla belinede yastik koy Ve Hemen tuvalete Gitme 1 Saat kadar . Insallah Allah Sanada nasib eder Ve stres yapma Allah Buyukhayırlı olsunn. bende hamile kalmak icin uğraşıyorum 10 aydır olmadi acaba dikkat etmedim icinmi tutunamiyo ev isi egilme kalkma siz bunlara dikkat ettinizmi acaba ne yapmam lazım
Sagolasinnn canimCanim hayirli olsun.belirtilerin var miydi nelerdi
Yarin jinekologa gidicem aile hekimi soylediYok canım yani ben öğreneli 1 hafta olucak daha gitmedim kese görünmez diye bugün gidicem bide sağlık ocağına hamile olduğunu bildirmek lazım ya onları halledicem ama tabi gitmek istersen gidebilirsin bende ilk defa gidicem
InsallahBenim de ilk değerim 66.7 dihayırlı olsun. Kolay sağlıklı bir gebelik nasip olur inşallah.
Adet günü tekrar kan ver, Kalb kese bir kerede görmek daha mantıklı o yüzden 2 3 hafta sonra ultrasona gir.. Stres yaşamazsın ikisi bir arada görünsün inşallah
Ayy evet silik cıkmıs ama var buyuk ihtimalle hamilesiniz
Amin Insallah canim benim Allah isteyen Herkese nasib etsinO kadar mutlu oldum ki gözüm doldu rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim kendim hamileymişim gibi rabbim bizlerede kısa zamanda nasip eder
Normal tahlilde kırmızı cikarsa zaten 4_6 haftalık oluyor. Bence gebelik varKizlar erken Gebelik testi yaptim bat a 5 gun kala Boyle cikti
Bi cizgi islik mi Yoksa bana mi Oyle geliyor
Evet kan değerim ikiye katlamış hamşleyimmmmm dua edin banaNapyın canım verdin mi?
Değerin artar inşallah canım sağlıkla gelsin kuzu inşallahEvet kan değerim ikiye katlamış hamşleyimmmmm dua edin bana
Saol canım Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah mucize gibi bişey oldu benimki yani çok değişikCanim benimmmm Cok Cok Sevindim Hayirli olsun
Yaaaa hamdolsunnnnHamşleyimmmmm
Hikâyeni anlatır mısın umut ol bizedeSaol canım Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah mucize gibi bişey oldu benimki yani çok değişik
aminn inşallah canim sağolCanin Ben dikkat etmedim Sadece ovulasyon basladigindan misal benjm 13 eylulden 23 eylule kadar hamile kalma ihtimalim vardi o gunleri hep degerlendirdik Ve Iliski sonrasi 30 dk ayaklarini duvara yasla belinede yastik koy Ve Hemen tuvalete Gitme 1 Saat kadar . Insallah Allah Sanada nasib eder Ve stres yapma Allah Buyuk
Tabiki anlatırım 2 buçuk yıllık evliyim bi türlü hamile kalamıyodum doktorlar bende peroblem olmadığını söylüyorlardı sonra hormon testinde değerlerim biraz yüksek çıktı ama iki ay ilaç içtim düzeldi ama eşimin sperm sayısında hem azdı hemde morfolojisi %1 di doktorumu değiştim Türkiye hastanesinde Ayşe Meryem usluya gittim ve aşılama istedim bana vitamin eşimede ımpryl verdi kullandık ilk ay doğal yolla belli olur dedik olmadı sonra bu ay 8 eylülde aşılamam yapıldı 14 gün test yaptım silik çizgi çıktı sonda kan testine gittim eve geldim ve lekelenmelerim başladı sonra akşam kan testim çıktı 4.15 doktoruma attım negatif dedi kendisinde koronavirüs olduğu için çalışamıyordu beni arkadaşına yönlendirdi randevu aldım gidecektim 2 aşılama için iğneli tedavi başlayacaktı bi aradı beni sekreter doktor hanım rahatsizlanmış öğleden sonra yok dedi bende kendi doktorunu aradım oda bana geçen aydan kalan femara ilacı iç yine bu ay yumurtan gelişsin dedi gidemedim hastaneye ogün içemedim ilacı evde değildim diye perşembe günğ bir tane içtim ama ben düşünüyorum o zaman niye bu kadar yüksek çıktı diye sonda öbür günü artık kanamaya açıldım bayada kanamam oldu ben regl oldum deyip artık ümidimi kestim sonda perşembe akşamı yemek yaparken midem bulandı strestendir dedim umursamadım uyuduk sabah uyandım ve eşimin kokusundan midem bulandı ve ben şok nasıl böyle bişey olabilir dedim ama ihtimal vermiyorum olacağına sonra uyudum tekrar saat 11 falandı uyandım direk kadınlar kulübünden hamileliğin ilk ayı regl olan varmı diye araştırmaya başladım kafa karıştıran o kadar insan varki burda konuşmak için konuşan sonra iki kişide falan olmuş bu durum sonra hemen bi erken gebelik testi yaptım önce çıkmadı sonra silik bi çizgi çıktı ilk defa prodiktorde çizgi gördğm hemen kayınvalideme attım arkadaşıma attım evet çizgi var git kan ver dediler gittim kan verdim 6.63 çıktı ve ben ikinci aşılama için ilaca başlamıştım doktor gebelik yok dediği için doktoruma attım ve bana 5.üzeri gebelik dedi pazartesi kan değerim 10. Üzerine çıkarsa gebesin dedi dün gittim kan verdim 13.3 çıktı ve doktorum hamile olduğumu söyledi haala inanamıyorum rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın herkese banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin hikayem böyle inşallah anlata bilmişimdir baya uzunda oldu ama napıyım bir hafta bir yıl gibi geldiHikâyeni anlatır mısın umut ol bizede
Oy canım benim de 2 buçuk yıla yaklaşıyor eğer bi kaybım olmasaydı haftaya Doğumum olacaktı ama yine hamile kalmaya çalışıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTabiki anlatırım 2 buçuk yıllık evliyim bi türlü hamile kalamıyodum doktorlar bende peroblem olmadığını söylüyorlardı sonra hormon testinde değerlerim biraz yüksek çıktı ama iki ay ilaç içtim düzeldi ama eşimin sperm sayısında hem azdı hemde morfolojisi %1 di doktorumu değiştim Türkiye hastanesinde Ayşe Meryem usluya gittim ve aşılama istedim bana vitamin eşimede ımpryl verdi kullandık ilk ay doğal yolla belli olur dedik olmadı sonra bu ay 8 eylülde aşılamam yapıldı 14 gün test yaptım silik çizgi çıktı sonda kan testine gittim eve geldim ve lekelenmelerim başladı sonra akşam kan testim çıktı 4.15 doktoruma attım negatif dedi kendisinde koronavirüs olduğu için çalışamıyordu beni arkadaşına yönlendirdi randevu aldım gidecektim 2 aşılama için iğneli tedavi başlayacaktı bi aradı beni sekreter doktor hanım rahatsizlanmış öğleden sonra yok dedi bende kendi doktorunu aradım oda bana geçen aydan kalan femara ilacı iç yine bu ay yumurtan gelişsin dedi gidemedim hastaneye ogün içemedim ilacı evde değildim diye perşembe günğ bir tane içtim ama ben düşünüyorum o zaman niye bu kadar yüksek çıktı diye sonda öbür günü artık kanamaya açıldım bayada kanamam oldu ben regl oldum deyip artık ümidimi kestim sonda perşembe akşamı yemek yaparken midem bulandı strestendir dedim umursamadım uyuduk sabah uyandım ve eşimin kokusundan midem bulandı ve ben şok nasıl böyle bişey olabilir dedim ama ihtimal vermiyorum olacağına sonra uyudum tekrar saat 11 falandı uyandım direk kadınlar kulübünden hamileliğin ilk ayı regl olan varmı diye araştırmaya başladım kafa karıştıran o kadar insan varki burda konuşmak için konuşan sonra iki kişide falan olmuş bu durum sonra hemen bi erken gebelik testi yaptım önce çıkmadı sonra silik bi çizgi çıktı ilk defa prodiktorde çizgi gördğm hemen kayınvalideme attım arkadaşıma attım evet çizgi var git kan ver dediler gittim kan verdim 6.63 çıktı ve ben ikinci aşılama için ilaca başlamıştım doktor gebelik yok dediği için doktoruma attım ve bana 5.üzeri gebelik dedi pazartesi kan değerim 10. Üzerine çıkarsa gebesin dedi dün gittim kan verdim 13.3 çıktı ve doktorum hamile olduğumu söyledi haala inanamıyorum rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın herkese banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin hikayem böyle inşallah anlata bilmişimdir baya uzunda oldu ama napıyım bir hafta bir yıl gibi geldi
Aminnnn Allah razı olsun yani burda milleti kan değerim 500 çıktı korkuyorum diyo ya benimki daha 13.3 yazıları görünce korkmaya başladım kan değeri niye bu kadar düşük diye ama rabbim sağlıklı bi gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallahOy canım benim de 2 buçuk yıla yaklaşıyor eğer bi kaybım olmasaydı haftaya Doğumum olacaktı ama yine hamile kalmaya çalışıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Selam yine BenBenim de ilk değerim 66.7 dihayırlı olsun. Kolay sağlıklı bir gebelik nasip olur inşallah.
Adet günü tekrar kan ver, Kalb kese bir kerede görmek daha mantıklı o yüzden 2 3 hafta sonra ultrasona gir.. Stres yaşamazsın ikisi bir arada görünsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?