T theannihilated Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 15 Emoji Skoru 6 Puanlar 1 Yaş 24 8 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi theannihilated #1 herkese selam reglim 7 gün gecikti 3-4 gün kahverengi ve açık pembe az miktarda akıntım oldu şimdi de rahmimde iğne batar gibi saplanmalar oluyor bacağıma yayılıyor arada bu gebelik belirtisi midir lütfen cevaplayın..
herkese selam reglim 7 gün gecikti 3-4 gün kahverengi ve açık pembe az miktarda akıntım oldu şimdi de rahmimde iğne batar gibi saplanmalar oluyor bacağıma yayılıyor arada bu gebelik belirtisi midir lütfen cevaplayın..
dreamy07 B:74 G:67 H:60.0 Kayıtlı Üye Katılım 7 Mayıs 2012 Mesajlar 7.270 Emoji Skoru 8.298 Puanlar 398 8 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi theannihilated #2 Eğer bir ilaç kullanmıyorsam adet i geciktirecek, ve hep adetlerin duzenliyse bence bebek olabilir, hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur.
Eğer bir ilaç kullanmıyorsam adet i geciktirecek, ve hep adetlerin duzenliyse bence bebek olabilir, hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur.
Pamuk9494 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 370 Emoji Skoru 220 Puanlar 53 Yaş 31 8 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi theannihilated #3 Test yaptiniz mi
T theannihilated Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 15 Emoji Skoru 6 Puanlar 1 Yaş 24 8 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi theannihilated #4 mucizebekliyorum1 .!.: Test yaptiniz mi Genişletmek için tıkla... hayır yapamadım korkuyorum gebelik istemiyorum çünkü
mucizebekliyorum1 .!.: Test yaptiniz mi Genişletmek için tıkla... hayır yapamadım korkuyorum gebelik istemiyorum çünkü
gizemliasli Nirvana Pro Üye Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 23.253 En iyi cevaplar 2 Emoji Skoru 91.105 Puanlar 598 8 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi theannihilated #5 theannihilated .!.: hayır yapamadım korkuyorum gebelik istemiyorum çünkü Genişletmek için tıkla... E niye daha oyalanıyorsunuz o zaman? Bebek iyice büyüsün diye mi?
theannihilated .!.: hayır yapamadım korkuyorum gebelik istemiyorum çünkü Genişletmek için tıkla... E niye daha oyalanıyorsunuz o zaman? Bebek iyice büyüsün diye mi?