Acil

Abla psikolojik mi bilmiyorum ama aynadan baktığımda büyümüş gibi duruyor. Sence psikolojik mi tüm belirtilerim?
Biz psikolog da değiliz jinekolog da değiliz güzin abla yada haydar dümen hiç değiliz
Git bir hastaneye yaptır testini muayeneni
Aynada mı görüyorsun rahminin büyüdüğünü? Sen rahmin nerede biliyor musun?

Neden yargılıyorsunuz ki ben sperm vajinama gitmiş olabilir dedim özür dilerim sinirlendirdim sizi ama obsesif kompulsif hastasıyım ben yargılamayın nolr
Hastaysan böyle şeyler yapmıcaksın canım.
Ben neden sinirleneyim banane.
Tek sinirlenecegim konu bukadar bilgisiz olmuş olmanız he bu bilgisizlikle de bu haltları yemeniz kusura bakmayın.

Abla sandığın gibi değil zaten istemedm nişanlımdı nişanı attım. Sadece korkumdan dolayı size sığınmak istedim
Hiç inandırıcı gelmiyorsun şuan bana tanımadığın insanların neyine sığındın. Baktın tepki topluyorsun olayı çevirdin mağduru oynuyorsun

Nişanlımdı zorla oldu nişanı attm görüşmüyorum

Evet hastalık numarası tutmadı şimdi de zorla oldu yalanına sığınıyor

Hiç inandırıcı gelmiyorsun şuan bana tanımadığın insanların neyine sığındın. Baktın tepki topluyorsun olayı çevirdin mağduru oynuyorsun
Abla bak ben 19 yaşındayım aile isteğiyle nişanlandım ilişki istedi istemedim evlenicez zaten dedi hayır dedim zorla oldu. Eve geldim nişanınattım bir ton dayak yedim. İstersen numaramı da veririm. Mağduru oynamıyoeum

Arkadaşlar merhabalar nişanlımla ilişkiye girdik birçok kez ama önden değil arkadan oldu bu durum asla içime dahi boşalmadı hep dışarı boşaldı. Hamile kalmış olabilir miyim?
Birçok kez mi tecavüze uğradınız, burada gayet kendi isteğinizle yaptığınız anlaşılıyor

Madem sana tecavüz etti git şikayetçi ol

Dert edeceğiniz şey o zaman zevk suyu vs değil.
Birisi size tecavüz etmiş farkında mısınız?
Hayır o kadar değil sadece ilişki esnasında yapmak istemediğim şeyler olduğunda zorla yaptırdı ben korunsun istedim raporum da var obsesifim. Korunmadı. Kullandı

Hayır o kadar değil sadece ilişki esnasında yapmak istemediğim şeyler olduğunda zorla yaptırdı ben korunsun istedim raporum da var obsesifim. Korunmadı. Kullandı
Çelişki gördüm de bu kadarını görmedim. En azından diğerleri bi konuda farklı öbür konuda farklı konuşuyor sen aynı konuda her mesajın başka

Abla özür dileyerek söylüyorum da vücut benim istediğime veririm niye tepkini önemsiyim
Banane be istediğine ver istersen grup yap. Sorduğun saçma soruya tepki gösterdik biz. Ha istediğine verirken de sonunu düşün sonra acil acil diye gelip burada mağdur edebiyatı yapma.

Spermler bulassa bile içine giremez bu şekilde. Tüm belirtiler psikolojik. İdrar testi yaptın mı
Hayır henüz yapmadım reglime hala varken gebelik testi yaptm ama regle olduğu için geçersiz zaten negatif çıktı. Teşekkür ederim bu arada yargılamadan cevapladığınız için Allah razı olsun

Banane be istediğine ver istersen grup yap. Sorduğun saçma soruya tepki gösterdik biz. Ha istediğine verirken de sonunu düşün sonra acil acil diye gelip burada mağdur edebiyatı yapma.
Neden bu kadar kızıyorsun ki bilmediğim bişey ile ilgili fikrinizi almak istedim kardeşin yaşındayım belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…