- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.045
- 348
- 39
Biz psikolog da değiliz jinekolog da değiliz güzin abla yada haydar dümen hiç değilizAbla psikolojik mi bilmiyorum ama aynadan baktığımda büyümüş gibi duruyor. Sence psikolojik mi tüm belirtilerim?
Peki sizce tüm belirtiler psikolojik mi ve sperm öne gitmiş olsa bilemiOlmazsın
Hastaysan böyle şeyler yapmıcaksın canım.Neden yargılıyorsunuz ki ben sperm vajinama gitmiş olabilir dedim özür dilerim sinirlendirdim sizi ama obsesif kompulsif hastasıyım ben yargılamayın nolr
Hiç inandırıcı gelmiyorsun şuan bana tanımadığın insanların neyine sığındın. Baktın tepki topluyorsun olayı çevirdin mağduru oynuyorsunAbla sandığın gibi değil zaten istemedm nişanlımdı nişanı attım. Sadece korkumdan dolayı size sığınmak istedim
Spermin öne gitmesi ne demek? Vajina diyemiyorsunuz ama ilişkiye giriyorsunuz o nasıl iş anlamadımPeki sizce tüm belirtiler psikolojik mi ve sperm öne gitmiş olsa bilemi
Evet hastalık numarası tutmadı şimdi de zorla oldu yalanına sığınıyor
Dert edeceğiniz şey o zaman zevk suyu vs değil.Nişanlımdı zorla oldu nişanı attm görüşmüyorum
Abla bak ben 19 yaşındayım aile isteğiyle nişanlandım ilişki istedi istemedim evlenicez zaten dedi hayır dedim zorla oldu. Eve geldim nişanınattım bir ton dayak yedim. İstersen numaramı da veririm. Mağduru oynamıyoeumHiç inandırıcı gelmiyorsun şuan bana tanımadığın insanların neyine sığındın. Baktın tepki topluyorsun olayı çevirdin mağduru oynuyorsun
Birçok kez mi tecavüze uğradınız, burada gayet kendi isteğinizle yaptığınız anlaşılıyorArkadaşlar merhabalar nişanlımla ilişkiye girdik birçok kez ama önden değil arkadan oldu bu durum asla içime dahi boşalmadı hep dışarı boşaldı. Hamile kalmış olabilir miyim?
Madem sana tecavüz etti git şikayetçi olAbla bak ben 19 yaşındayım aile isteğiyle nişanlandım ilişki istedi istemedim evlenicez zaten dedi hayır dedim zorla oldu. Eve geldim nişanınattım bir ton dayak yedim. İstersen numaramı da veririm. Mağduru oynamıyoeum
Hayır o kadar değil sadece ilişki esnasında yapmak istemediğim şeyler olduğunda zorla yaptırdı ben korunsun istedim raporum da var obsesifim. Korunmadı. KullandıDert edeceğiniz şey o zaman zevk suyu vs değil.
Birisi size tecavüz etmiş farkında mısınız?
Yahu yalan ya baktı tepki gösteriyoruz çevirdi lafıBirçok kez mi tecavüze uğradınız, burada gayet kendi isteğinizle yaptığınız anlaşılıyor
Hayır diğerleri isteğimle oldu ama kuruntulu biri olduğumdan bir daha olsn istemedim ve tövbeliydm bunu da kabullendmBirçok kez mi tecavüze uğradınız, burada gayet kendi isteğinizle yaptığınız anlaşılıyor
Spermler bulassa bile içine giremez bu şekilde. Tüm belirtiler psikolojik. İdrar testi yaptın mı?Peki sizce tüm belirtiler psikolojik mi ve sperm öne gitmiş olsa bilemi
Abla özür dileyerek söylüyorum da vücut benim istediğime veririm niye tepkini önemsiyimYahu yalan ya baktı tepki gösteriyoruz çevirdi lafı
Çelişki gördüm de bu kadarını görmedim. En azından diğerleri bi konuda farklı öbür konuda farklı konuşuyor sen aynı konuda her mesajın başkaHayır o kadar değil sadece ilişki esnasında yapmak istemediğim şeyler olduğunda zorla yaptırdı ben korunsun istedim raporum da var obsesifim. Korunmadı. Kullandı
Banane be istediğine ver istersen grup yap. Sorduğun saçma soruya tepki gösterdik biz. Ha istediğine verirken de sonunu düşün sonra acil acil diye gelip burada mağdur edebiyatı yapma.Abla özür dileyerek söylüyorum da vücut benim istediğime veririm niye tepkini önemsiyim
Hayır henüz yapmadım reglime hala varken gebelik testi yaptm ama regle olduğu için geçersiz zaten negatif çıktı. Teşekkür ederim bu arada yargılamadan cevapladığınız için Allah razı olsunSpermler bulassa bile içine giremez bu şekilde. Tüm belirtiler psikolojik. İdrar testi yaptın mı
Neden bu kadar kızıyorsun ki bilmediğim bişey ile ilgili fikrinizi almak istedim kardeşin yaşındayım belki deBanane be istediğine ver istersen grup yap. Sorduğun saçma soruya tepki gösterdik biz. Ha istediğine verirken de sonunu düşün sonra acil acil diye gelip burada mağdur edebiyatı yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?