Acil

Yavrum hala yargılamak diyorsun kimse seni girdiğin ilişkiden yargılamıyor. Ama bi kitap okumak için alfabeyi bilmen lazım, zemine boşalan birinden nasıl hamile kalabilirsin ki mantığı ne bunun? Zevk suyunun yumurtaya ulaşabilmesi için de vajinal penetrasyon gerekiyor e o da yok?

Hayır henüz yapmadım reglime hala varken gebelik testi yaptm ama regle olduğu için geçersiz zaten negatif çıktı. Teşekkür ederim bu arada yargılamadan cevapladığınız için Allah razı olsun
Tamam boşuna korkma artık. Rahmin büyüdüğü hissedilen bir şey değil. Buradan belli zaten psikolojik belirtiler yaşadığın. 20 haftalık hamile olana kadar bebeği hissetmiyorsun bile. Zaten yaşadığın ilişki de hamile kalman için imkansız.

Ablam ben okul okumadım zaten pek bilmiyorm öğrendim bi kaç şey zevk suyundan hamile kalınır dedi arkadasım korkuttu beni özür dilerim hepinizden

Teşekkür ederim çok hem de beni anladığınız için ya da dallga geçmediğiniz için

Ablam ben okul okumadım zaten pek bilmiyorm öğrendim bi kaç şey zevk suyundan hamile kalınır dedi arkadasım korkuttu beni özür dilerim hepinizden
Zevk suyundan hamile kalınabilir çünkü sperm var içinde. Ama bu spermin yumurtaya ulaşabilmesi için içe boşalma lazım

Tazzikli geldiyse zeminden rahme geri dönüş yapmıştır

Hayır benim anlamadığım yapıyolar yapıyolar sonra amn hamilemiyim kızlık zarım mı bozuldu

Yaşamayın bu hayatı bu kadar hızlı ömrünüz azalır

Zevk için anal yapsan anlarımda sırf yalandan bakire demek için anal yapiyorsunuz ya bide hamile olacaksın he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…