- 18 Kasım 2022
- 1.190
- 1.714
- 63
Tecavüz yok dedim sadeceÇelişki gördüm de bu kadarını görmedim. En azından diğerleri bi konuda farklı öbür konuda farklı konuşuyor sen aynı konuda her mesajın başka
Analı çok iyi biliyor amaSpermin öne gitmesi ne demek? Vajina diyemiyorsunuz ama ilişkiye giriyorsunuz o nasıl iş anlamadım
a nolur dalga geçmeTebrik ederim Allah analı babalı büyütsün aynadan büyümüş gördüğün rahminin fotosunu atsana cinsiyet tahmininde bulunalım
Tamam boşuna korkma artık. Rahmin büyüdüğü hissedilen bir şey değil. Buradan belli zaten psikolojik belirtiler yaşadığın. 20 haftalık hamile olana kadar bebeği hissetmiyorsun bile. Zaten yaşadığın ilişki de hamile kalman için imkansız.Hayır henüz yapmadım reglime hala varken gebelik testi yaptm ama regle olduğu için geçersiz zaten negatif çıktı. Teşekkür ederim bu arada yargılamadan cevapladığınız için Allah razı olsun
Ablam ben okul okumadım zaten pek bilmiyorm öğrendim bi kaç şey zevk suyundan hamile kalınır dedi arkadasım korkuttu beni özür dilerim hepinizdenYavrum hala yargılamak diyorsun kimse seni girdiğin ilişkiden yargılamıyor. Ama bi kitap okumak için alfabeyi bilmen lazım, zemine boşalan birinden nasıl hamile kalabilirsin ki mantığı ne bunun? Zevk suyunun yumurtaya ulaşabilmesi için de vajinal penetrasyon gerekiyor e o da yok?
Teşekkür ederim çok hem de beni anladığınız için ya da dallga geçmediğiniz içinTamam boşuna korkma artık. Rahmin büyüdüğü hissedilen bir şey değil. Buradan belli zaten psikolojik belirtiler yaşadığın. 20 haftalık hamile olana kadar bebeği hissetmiyorsun bile. Zaten yaşadığın ilişki de hamile kalman için imkansız.
Zevk suyundan hamile kalınabilir çünkü sperm var içinde. Ama bu spermin yumurtaya ulaşabilmesi için içe boşalma lazımAblam ben okul okumadım zaten pek bilmiyorm öğrendim bi kaç şey zevk suyundan hamile kalınır dedi arkadasım korkuttu beni özür dilerim hepinizden
Tazzikli geldiyse zeminden rahme geri dönüş yapmıştırYavrum hala yargılamak diyorsun kimse seni girdiğin ilişkiden yargılamıyor. Ama bi kitap okumak için alfabeyi bilmen lazım, zemine boşalan birinden nasıl hamile kalabilirsin ki mantığı ne bunun? Zevk suyunun yumurtaya ulaşabilmesi için de vajinal penetrasyon gerekiyor e o da yok?
İşte buTebrik ederim Allah analı babalı büyütsün aynadan büyümüş gördüğün rahminin fotosunu atsana cinsiyet tahmininde bulunalım
Ay sesli güldüm kızzBağırsağınız patlamıştır tövbe Yarabbi
Rahminde büyüme nasıl hissediyorsun ya ben iki gebelik yaşadım hissetmedim
Salon kadını yaZevk suyundan hamile kalınabilir çünkü sperm var içinde. Ama bu spermin yumurtaya ulaşabilmesi için içe boşalma lazım
İnsan hata yapabilirHayır benim anlamadığım yapıyolar yapıyolar sonra amn hamilemiyim kızlık zarım mı bozuldu
Bir dönem günde 1500 çocuğun geldiği bi kurumda çalıştım bi ara, bazısı da Suriyeliydi. Sabır taşım guvvatlıSalon kadını ya
Sabır timsalisiniz hamfendi
Elti, kv, görümce sabır testinden geçmediysen o sertifika ile sabır taşın geçersizdir.Bir dönem günde 1500 çocuğun geldiği bi kurumda çalıştım bi ara, bazısı da Suriyeliydi. Sabır taşım guvvatlı
Benimkiler iyiElti, kv, görümce sabır testinden geçmediysen o sertifika ile sabır taşın geçersizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?