allahim hayir diyelim hayir olsun kizlarrr aksam aksam
annem cok hasta kizlarrr ben yurt disindayim elim ermiyor gözüm görmüyor allahim kafayi yiyecemm
hani türkiyenin hastaneleri düzelmistiiiii annemi hastaneler amaliyata alamiyor ankarada o öbürüne öbürü öbürüne gönderip duruyormus en son ibni sinaya göndermisler doktor amaliyatta demisler kardesim beklemis beklemis amaliyatan cikmasini sonunda hoca gec oldu gitti demislerrrrrr delirecemmmmm
annem astim hastasi troit hastasi kalp büyümesi varrr
troitleri ak ciyeri sarmis diyorlar ne nefes alabiliyor ne uyuyabiliyorrr bu teshisi 1 yil önce koydular o öbürüne o öbürüne gönderiyor ankarada teyzemin yanindalar kendi evi deyil kadin nefes alamazken nasil eve gönderirler allahim hic deyilse acil hastaneye almalari lazimmmm göz göre göre kadin ölecekkkk evde delirecem valaaa geliyim dedim kizim biz elin kapisinda yüküz sende gelsen bir yük olursun allah var teyzem bakar ama ne kadar olsa kendi evin gibi olmazzzzz
türkiyenin sistemi nasil veya orda calisan varsa allah rizasi icin yardim edinnnnn
burda olsa acil hastaneye alir hic deyilse nefesini acar veya kagit kürek isi icin ugrastirmazlar görevliler yapar kadin bu halda su kagit burda su surda ayakta öldüreceklerrr bir tanidik olsa isler tez yapilirmis öyle diyorlar evde kafayi yedim yiyecemmm
gitsem türkiyenin sistemini hic bilmiyorum gitmesem canim rahat deyillll
ibni sinada calisan varsa yardim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr