- Konu Sahibi hurishuris
kızlar acil yardıma ihtiyacım var burnumdan ameliyat olcam ankara ibnisina hastanesinde cem meço die bi doktor varmış nasıldır acaba bilen duyan ameliyat olan varsa cvp yazsın lütfeeeennn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tama cnm saolcnm dedigin doktoru hiç duymadım bi bilgi veremiycem malesef:)
çok saol cnm eklicem şimdi doktoru.hangi hastanede bu doktor.bide sen memnunmusun burnunda? Doktora gittin kaç gün sonra aldı ameliyata çok ileri bi tarih atmıodur dimi cnm beni bilgilendirirsen sevinirm valla kafan karışık :)ankarada dr.nebil bozdoğanla irtibata geçebilirsin.yada maille sana bir tasarım yapar..mail adresi:dr.nebilb@hotmail.com ben burun ve meme oldum istersen sana resimde yollayabilirim..
cnm bakamadım fotolarına görebilirmiyim resimlerini acabaAnkarada Dr.Nebil Bozdoğanla irtibata geçebilirsin.Yada maille sana bir tasarım yapar..Mail adresi:dr.nebilb@hotmail.com ben burun ve meme oldum istersen sana resimde yollayabilirim..
cnm dedigin doktoru hiç duymadım bi bilgi veremiycem malesef:)
bi arkadaşımdan iyi olduğunu duymuştum..
Ankarada Dr.Nebil Bozdoğanla irtibata geçebilirsin.Yada maille sana bir tasarım yapar..Mail adresi:dr.nebilb@hotmail.com ben burun ve meme oldum istersen sana resimde yollayabilirim..
Ben de nebil beye ameliyat olucam 19 haziranda. ekleme talebi gönderdim, resimlerini görebilir mym
Resimlerimi ekledim bakabilirsin
Resimlerimi ekledim bakabilirsin