acil :(((

hurishuris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
36
0
36
Sinop
kızlar acil yardıma ihtiyacım var burnumdan ameliyat olcam ankara ibnisina hastanesinde cem meço die bi doktor varmış nasıldır acaba bilen duyan ameliyat olan varsa cvp yazsın lütfeeeennn :(

Ankarada Dr.Nebil Bozdoğanla irtibata geçebilirsin.Yada maille sana bir tasarım yapar..Mail adresi:dr.nebilb@hotmail.com ben burun ve meme oldum istersen sana resimde yollayabilirim..

ankarada dr.nebil bozdoğanla irtibata geçebilirsin.yada maille sana bir tasarım yapar..mail adresi:dr.nebilb@hotmail.com ben burun ve meme oldum istersen sana resimde yollayabilirim..
çok saol cnm eklicem şimdi doktoru.hangi hastanede bu doktor.bide sen memnunmusun burnunda? Doktora gittin kaç gün sonra aldı ameliyata çok ileri bi tarih atmıodur dimi cnm beni bilgilendirirsen sevinirm valla kafan karışık :)

Ankarada Dr.Nebil Bozdoğanla irtibata geçebilirsin.Yada maille sana bir tasarım yapar..Mail adresi:dr.nebilb@hotmail.com ben burun ve meme oldum istersen sana resimde yollayabilirim..

Ben de nebil beye ameliyat olucam 19 haziranda. ekleme talebi gönderdim, resimlerini görebilir mym

Svetlana resimlerinizi gördüm. Bence yeni burnunuz çok kibar olmuş ve yüzünüz bu burunla daha bir asalet kazanmış. Gayet hoş bir hanımsınız arkadaşım. ayrıca tamamıyla önden görünümlü resim koyduğunuz için sizi tebrik ederim. Burun ameliyatı olan diğer arkadaşların resimleri hep yandan görünümlü ve açılı çekilmişti. Siz, ameliyatın öncesini ve sonrasını çok doğal ve anlaşılır bir şekilde ortaya koyan resimleri tercih etmişsiniz. eski halinizin bazı arkadaşlarca daha çok beğenilmesinin sebebi sanırım o resmi daha enerjik ve canlı bir halinizde çektirmeniz. yanaklardaki pembelik ve gözlerdeki canlılıktan belli oluyor. Bu resimde ise biraz yorgunsunuz, akşam vakti çektirmiş olabilir. Ama bu saç rengi çok daha iyi olmuş. Bir öneri olarak kaşlarınızı kahkülle kapatmamayı deneyebilrisniz, çünkü kaş göz bütünlüğü önemli. Çok geçmiş olsun ve cesaretiniz+öz güveniniz için tekrar tebrik ederim. ameliyatı yapan doktorun eline sağlık. mutlu günler dileğiyle:)

allahim hayir diyelim hayir olsun kizlarrr aksam aksam
annem cok hasta kizlarrr ben yurt disindayim elim ermiyor gözüm görmüyor allahim kafayi yiyecemm
hani türkiyenin hastaneleri düzelmistiiiii annemi hastaneler amaliyata alamiyor ankarada o öbürüne öbürü öbürüne gönderip duruyormus en son ibni sinaya göndermisler doktor amaliyatta demisler kardesim beklemis beklemis amaliyatan cikmasini sonunda hoca gec oldu gitti demislerrrrrr delirecemmmmm
annem astim hastasi troit hastasi kalp büyümesi varrr
troitleri ak ciyeri sarmis diyorlar ne nefes alabiliyor ne uyuyabiliyorrr bu teshisi 1 yil önce koydular o öbürüne o öbürüne gönderiyor ankarada teyzemin yanindalar kendi evi deyil kadin nefes alamazken nasil eve gönderirler allahim hic deyilse acil hastaneye almalari lazimmmm göz göre göre kadin ölecekkkk evde delirecem valaaa geliyim dedim kizim biz elin kapisinda yüküz sende gelsen bir yük olursun allah var teyzem bakar ama ne kadar olsa kendi evin gibi olmazzzzz
türkiyenin sistemi nasil veya orda calisan varsa allah rizasi icin yardim edinnnnn
burda olsa acil hastaneye alir hic deyilse nefesini acar veya kagit kürek isi icin ugrastirmazlar görevliler yapar kadin bu halda su kagit burda su surda ayakta öldüreceklerrr bir tanidik olsa isler tez yapilirmis öyle diyorlar evde kafayi yedim yiyecemmm
gitsem türkiyenin sistemini hic bilmiyorum gitmesem canim rahat deyillll
ibni sinada calisan varsa yardim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:14::14::14::14:

Son düzenleme:
Back
X