Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolun.. valla çok su içiyorum banamısın demiyoBol bol su iç canım günde 2 lt içmen lazım .. Hayırlı olsun
![]()
teşekkürler..Hamileler icin agri kesiciler var eczaneden alabilirsn
Doktora sormadan ilaç almayınteşekkürler..
Ama almadan mutlaka dr una danış canım.. Mesela benim dr um ilaç içirmedi dediğim gibi bol bol su iç 4-5 gün içinde kesilecek ağrı demişt ve öyle oldu .. Burdaki diğer üyelerinde söylediği gibi Sakın druna danışmadan ilaç içme ve almateşekkürler..
tansiyonum hep 9/5 çıkıyoTansiyonunu bir ölçtüm istersen hamileliğe bağlı yüksek tansiyon yaşayabilirsiniz. Dr görün
ben çok su tüketiyorum sol kaşımın üstündeydi agrı şimdi ensemde agrı var devlet hastanesi olnca orda sıra beklemek daha kötü yapcak beniAma almadan mutlaka dr una danış canım.. Mesela benim dr um ilaç içirmedi dediğim gibi bol bol su iç 4-5 gün içinde kesilecek ağrı demişt ve öyle oldu .. Burdaki diğer üyelerinde söylediği gibi Sakın druna danışmadan ilaç içme ve alma
bu aralar uyku düzenm kalmadı bende uyuyunca daha çok agrıcak gibi geldi 9 saat uyudum amamumkunse bol bol uyuyun..kan basinciniz arttigi icin basiniz agriyabilir.
sağlık ocağı yok mu canım oraya başvur onlar yazar ağrı kesici.Ben kullanıyordum hamileyken bir zararını görmedim.Tabi çok sık kullanma yine de ama gerçekten kötüysen kullanabilirsin.nane yagı sür dedi bir arkadaş bende ilaç almak istem,yorum burası dogu oldugu için canm sıkıntı tek kadın dogum var sabah 7 de randevu alıyorum 2 de sıra geliyo çok sıkntılı o konuda burası
nane yağını bazı drlar hamilelere önermiyor haberin olsunnane yagı sür dedi bir arkadaş bende ilaç almak istem,yorum burası dogu oldugu için canm sıkıntı tek kadın dogum var sabah 7 de randevu alıyorum 2 de sıra geliyo çok sıkntılı o konuda burası