- Konu Sahibi melankolik
-
Başına böyle birşey gelen var mi demiş.Zaten yarın doktora gidicen konu açmana ne gerek vardı
Haklisin ama dayanamadım çok huzursuzlanincaZaten yarın doktora gidicen konu açmana ne gerek vardı
Yarın doktordan sonra yazarsın insallah önemli birşey değildirHaklisin ama dayanamadım çok huzursuzlaninca
Belli tartışmak için alıntılamamışsın :) Garip geldi demek her garip gelen yoruma salça olmayın o zmaanBaşına böyle birşey gelen var mi demiş.
Bir anne olarak endişelenmiş..
Burda sigara koyan smile ile laf sokan bayanlara özel mesaj atalım konu açmadan önce açabilirmiyiz diye:)
Tartışmak için alıntılamadım sadece endişelenmiş bir anne fikir istiyor bu tarzda yaklaşmanız garip geldi..
Buarada gecmıs olsun konu sahibi.. bi bilgim yok umarım ciddi değildir .
Salça??Belli tartışmak için alıntılamamış :) Garip geldidemek her garip gelen yoruma salça olmayın o zmaan
Kaç kaç seviyesi olmayanlar kacarlar :)Salça??
Ooo eyvah eyvah seviye belli oldu:)
Kaçıyorum ben iyi geceler..
gecmis olsun. ah su kimyasallar hayatimiza girdi gireli boyle.. aslinda cok dogru bir noktaya deginmis doktorunuz. benim annem de yillardir sadece sabun tozuyla yikar camasirlari, tertemiz de olurlar..Arkadaşlar doktora gittik,idrar ve gaita tahlilinde bir şey çıkmadı,deterjandan tahriş olduğunu söyledi doktor,çamaşırlarını sabun tozu ile yikamamizi tavsiye etti.Tahriş olan yerleride bol sabunla yikamamizi söyledi.Klozeti kullanmasin ve banyo yaparken ayakta düş alsın banyo taburesini kullanmasin dedi herhangi bir krem vermedi,inşaallah geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?