Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee sana elti gelmeden çıkamaz mısın şimdi ? ya küçük erkek kardeş yoksa yani senin üstüne elti gelme ihtimalin yoksa o zaman napıyorsunuz ? orası neresi hem ya?burda köyde adetmis ikinci elti gelmeden birinci elti ayrilmiyor . Şimdi ev yapılıyor ev eltime
Yani illa evde bir hizmetçi olmalı.?!burda köyde adetmis ikinci elti gelmeden birinci elti ayrilmiyor . Şimdi ev yapılıyor ev eltime
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim eltim dar kıyafetler giyiyor evin içinde. Ve bir huyunu daha yakaladım 6 aydır. Beni kışkırtıyor. Ve beni kışkırtmak için eşimi kullanıyor. Benim gözümün içine baka baka farklı hal ve hareketlerde bulunuyor. Eşimin yanında orasını burasını oynatıyor ve poposu büyük olduğu için orasını kullanıyor . Ve zaten kendisi diliyle ifade etti bir kadının en seksi yeri arkasıdır diye. Sizce eltimde konuşmalı mıyım bu konuyu niye böyle yapıyorsun? diye sizce nasıl tepki alırım kendiside şöyle biri herşeyi abartıtır yalancıdır laf üstüne laf ekler dedikodu yapar sürekli arkamdan. sesi çok yüksektir sesli konuşur baya yarısı yerin altında bir insan. bana 9 aydır baya zararı dokundu yani.
İşte bu konudan çok rahatsızım ona gizli söylemek istiyorum neden böyle beni kışkırttığını. inaninki çok sıkıntılıyım bu konuda. Ben hayatımda böyle birşey görmedim. Çünkü namus bu ve eşinin kardeşi oluyor insan hiç mi düşünmez bu hareketlerde bulunurken. Kaynana ve görümcem farkettim boşver deyip geçiştird
.
Sizce ne yapayım? ?
yorumlarınız çok önemli benim için çünkü yol göstereceksiniz bana
ee sana elti gelmeden çıkamaz mısın şimdi ? ya küçük erkek kardeş yoksa yani senin üstüne elti gelme ihtimalin yoksa o zaman napıyorsunuz ? orası neresi hem ya?
Ben çocukken Erzurum'lu komşularımız vardı, onlarda da böyle bir adet vardı hatırlıyorum.
İlk gelin kv yanına, sonraki gelene dek ayrılamıyordu. En küçük kv ve kp ölene dek beraberler.
Ama ben çocukken dedim, yani 30 sene önceydi.
kullanıyor dedi ama nasıl kullanıyormuş bilmiyorum aklıma çok saçma görüntüler geliyor böyle şeyleri ucu açık bırakmayın kardeşimPoposuyla ne yapıyor onu anlamadım
sen nasıl kişilkte bir insansın anlamıyorum sizin gibileriSenin popon hiç yok heralde yoksa neden bukadar taktın ki
Iste imkansız elti ayrilana kadar devam edecekbu ddurumTE="benyeniyimgaliba, post: 47131845, member: 233891"]hayatımda daha saçma bir adet duymadım. kandırmışlar sizi. kabul etmeyin bence bu adeti. evinizi ayırmadıkça sorununuz çözülemez.
1.si; Ayrı eve çıkın,aynı evde oturmayı niye kabul ettiyseniz? Adetler böyleyse hiç evlenmeseydiniz.
2.si; O eşinin kardeşi,nasıl giyinirse giyinsin.Eşin ona bakıp tahrik mi olur? Tövbe bismillah daha neler duyacağız.
3.sü; Yook içim rahat değil ders vereceğim diyorsan da sen de dar giyin ozaman.Belki sen de görümceni kızdırmış olursun
ee sana elti gelmeden çıkamaz mısın şimdi ? ya küçük erkek kardeş yoksa yani senin üstüne elti gelme ihtimalin yoksa o zaman napıyorsunuz ? orası neresi hem ya?
söylediğin an itiraz etcek ve seni rezil etmek için koz olcak elinde.. iftira atıo die ortalıgı karıstırır..Arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim eltim dar kıyafetler giyiyor evin içinde. Ve bir huyunu daha yakaladım 6 aydır. Beni kışkırtıyor. Ve beni kışkırtmak için eşimi kullanıyor. Benim gözümün içine baka baka farklı hal ve hareketlerde bulunuyor. Eşimin yanında orasını burasını oynatıyor ve poposu büyük olduğu için orasını kullanıyor . Ve zaten kendisi diliyle ifade etti bir kadının en seksi yeri arkasıdır diye. Sizce eltimde konuşmalı mıyım bu konuyu niye böyle yapıyorsun? diye sizce nasıl tepki alırım kendiside şöyle biri herşeyi abartıtır yalancıdır laf üstüne laf ekler dedikodu yapar sürekli arkamdan. sesi çok yüksektir sesli konuşur baya yarısı yerin altında bir insan. bana 9 aydır baya zararı dokundu yani.
İşte bu konudan çok rahatsızım ona gizli söylemek istiyorum neden böyle beni kışkırttığını. inaninki çok sıkıntılıyım bu konuda. Ben hayatımda böyle birşey görmedim. Çünkü namus bu ve eşinin kardeşi oluyor insan hiç mi düşünmez bu hareketlerde bulunurken. Kaynana ve görümcem farkettim boşver deyip geçiştird
.
Sizce ne yapayım? ?
yorumlarınız çok önemli benim için çünkü yol göstereceksiniz bana
valla 24 senedir afyondayım ilk defa böyle birşey duydumIste imkansız elti ayrilana kadar devam edecekbu ddurum
Afyon. Bizden sonra evlenen yok iki erkek kardeşler. Ve elti ayrilsada arkadaşın dediği gibi biz ölene kadar yaşayacağız. Aşk evliliği yaptık gözüm kördü malesef