Acil?

lütfen çalışın.iş ayrımı yapmadan iş bulun para kazanmaya bakın.bu çekılır gıbı degıl.mutlu ve saglıklı bır evlılık yasayamazsın böyle.sakın çocuk yapma ayrı eve cıkmadan.kocandan rahatsız oldum erkek mutlaka anlar kadın vucut hatlarını bellı ederek tahrık etmeye çalışıyormu çalışmıyormu diye.kalkıpda bu konuda rahat oluyorsa sıkıntı var demektır.eşinizin o kadına sert dille elestırerek uyarması grekıyor bnce.bir adam böyle sapıkça hareketler yapcak karşımda ben rahat olcam mantıklı degıl bu davranıslar.mutlaka çalışın.1 1 bıle olsa kıraya cıkmaya bakın.bunu eşinizle konusun orta yok bulmaya bakın.bu şekılde hayat surmez.yaşınız çok genç, çok yıpranırsınız.ılerde pısman olursnuz,hata üstüne hata yapmayın özellıkle cocuk hıc dusunmeyn

Saçmalama lütfen ben eşinin baktığına ya da ilgilendiğine asla inanmıyorum. Tabi ne karaktersizlik okuduk ama o kadar da değildir heralde. Herşeyden önce abisinin karısı? Yok artık

Saçmalama lütfen ben eşinin baktığına ya da ilgilendiğine asla inanmıyorum. Tabi ne karaktersizlik okuduk ama o kadar da değildir heralde. Herşeyden önce abisinin karısı? Yok artık

Bir baba kızına tecavüz ediyor. Bir kız dayısıyla kaçıyor . Bunlar kkardeş değil ki ikiside birbirine yabancı . Kaynım da bana yabancı. Pislik insanların ne yaptığı belli olmuyor ggörüyorsun

Bir baba kızına tecavüz ediyor. Bir kız dayısıyla kaçıyor . Bunlar kkardeş değil ki ikiside birbirine yabancı . Kaynım da bana yabancı. Pislik insanların ne yaptığı belli olmuyor ggörüyorsun

Her durumda insan sakinliğini korumali olgun davranmali düşünerek hareket etmeli falan filannn ama boyle bir durumda da sen asil o anda tepki vermeyerek yuzgoz olmuş oluyorsun.bi de nasil o hareketleri gordugun anda o pisligin uzerine saldirmiyosun cok merak ettim.ya da o anda sen napiyosun yaa diye gireceksin her turlu devami kavga olur zaten.bunun kabul gorcek bi tarafi yok acik acik yapiyorsa karsiligini vereceksin o ne demek ya ahlaksiz pislik sapik kadin

Back
X