Kızlar 4. Ayımdayım hamilelikte gece boyunca tuvalete gitmedim uykudan fark etmemişim sabah uyandıgımda cok tuttugum icin idrarımı agrı vardı ve alaturka tuvalete gittim silerken peçetemde pembe leke vardı nedir bu başına gelen var mı acile gitmeli miyim?
Kızlar 4. Ayımdayım hamilelikte gece boyunca tuvalete gitmedim uykudan fark etmemişim sabah uyandıgımda cok tuttugum icin idrarımı agrı vardı ve alaturka tuvalete gittim silerken peçetemde pembe leke vardı nedir bu başına gelen var mı acile gitmeli miyim?
idrar yolu enfeksiyonum basladiginda pembe lekeyle basladi benim.o lekenin idrar deliginden mi vajinadan mi geldigi cok onemli..bana doktorum ilk bunu sormustu.idrar deliginden geliyodu benim o derece enfeksiyon olmusumki kanama yapmis.doktoruna gorunki idrar tahlili yapilsin hemen.Gecmis olsun.
Canim cok gecmis olsun ama bence de git doktora. Ben daha cok yeni gebeyim pembe leke geldi korktum ama doktorumu aradim progestan ic dedi neyse dedim ilac iyi gelir, iki gun sonra inanilmaz bir kan bosaldi benden daha 5 haftalik hamileyim o korkumu sana anlatamam. Dortluleri yaktik korna cala cala hastaneye gittik cok sukur dusuk olmamis ama dusuk riskim var simdi surekli yatak istirahatindeyim kesem kan dolmustu ilk leke geldiginde gitmis olsaydim keske.