Acil

Kızlar anneler sizlere sorum var iki gündür adet ağrısı çekiyorum bugün olmam lazım oldum zannetmiyorum akıntı geliyor acaba hamile kaldiginizda günü gelince bu durum oluyormu acaba hamileyimiyki
Ben akintidan anlamistim hamileligimi, cunku adet oncesi akintim olmazdi benm hic. Eger gunun gectyse test yap canim. Benm adetme 3 gun varken daha sanci bile yokken akintim geldi benm hissedecgm seklde gittm test yaptm silikde olsa cikti

Heveslenmek istemiyorum yoksa bugün olmam lazımdı olmadım akıntı çok birde iki gündür ne yesem agzuma geliyor uykum çoğaldı

Kızlar hevesleniyor um ama olmam lazimdi sabahları oluyordum olmadim
Bende yeni hamileyim bugun gunumdu canm ben gnumden once ogrendim adet olcak gbi bi rhatsizlk oluyo ama asiri agri olmuyo bide belime sanci girip geciyo nefes alisim zorlasti kalbim carpiyo beyaz akintim var aklinda olsn. Testlerm çift cizgi adetten 3 gun once degerim 20idi suan kac bilmiyorum

Şimdi eve geldim sırtlarım ağrıdı uyku basti yine ya aldimda test olurmuyum adet diye yapmıyorum

Bu kadar stres iyi değil. Döllenmiş bi yumurta varsa bile rahime tutunmaya çalıştığı şu dönemi kasım kasım kasılarak geçiriyorsunuz. Bi çok bayan bu yüzden döllenen yumurtayı tutunamadan vücuttan atıyo. Ya testi yapın rahatlayın yada beklemekse niyetiniz yapacağınız güne kadar stressiz beklemeye çalışın. Yoksa varsada bu stresle fazlasıyla etkileniyor hatta kanamayla siz regl sandığınız günlerde atılıp gider.

Bence testi yap bi an once bize de soyle ben bile merak etmeye basladim

Şimdide akintimi lekemi bilmiyorum bir şey geldi ama elimle baktigimda akıntı ya off

Bi iki gun bekle emin ol sen en iyisi. Bi test 3 4 lira bisy zaten merak ediyosan yap almissin zaten

Yarini bekleyecegim zor tutuyorum ama bekleyeceğim göğüslerimde ağrımaya başladı normal de ağrımaz ama iki gundur çok var özellikle sağda

Atim canım testi ya hiç ikin ci cizgi bile yoktu canım agrilarım var akıntım krem gibi dün adet başlangıcı gibi bir leke vardı ama bugün olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…