Sizin kendisiyle iletişiminiz var mi? Önce bir sohbet başlatmayı deneyin. Konuştukça sizi tanır, samimiyetinizden cesaret alır belki..
Hayır yok. Hatta ilk duyduğumda bile bunu söyleyene, "emin misin, bence başka birinden bahsediyor çünkü benim o kişiyle sadece göz aşinalığım var." demiştim. Konuşmuyoruz yani. Ortak bir departmanda değiliz. Yalnızca aynı kurumda çalışıyoruz.
Çalışma ortamı nasıl? Aynı ofisteyseniz çay kahve getirmeyi teklif edebilirsiniz.
Evden bir şey getirirseniz ikram edip hafiften diyalog kurmaya başlarsınız.
Ortak arkadaşlardan ortak zevkiniz var mı öğrenip oradan konu açabilirsiniz..
Malesef aynı ofiste değiliz. Sadece aynı kurumda çalışıyoruz.

Ortak arkadaşımız da çok var ama sormak istemiyorum insanlara. Çok hevesli görünmekten çekiniyorum.
:)
görünce selam ver
gülümse
sosyal medyadan like at
Arkadaş olmadığımız için selam veremem ama gözlerimi kaçırmasam, onun baktığını hissettiğimde ben de baksam diyorum ama görünce ben de utanıyorum. Liseli aşıklar gibi olduk resmen. Karşılıklı yanaklarımız kızarıyor falan :)
Sosyal medyada da arkadaş değiliz. Hesabını buldum çünkü ortak arkadaşlarımız var. Önerilerde çıkıyor. Ama eklemedim.
Genelde böyle insanları hep üzerler. Bu tür insanları yara bandı olarak kullanıp kendi eski kalp kırıklıklarını tedavi eder ve sonra "heyecan" duyamadım diye yine kalbini kırdıracak, kendisine eziyet üstüne eziyet çektirecek bir "ıssız adam" bulurlar...
Umarım sizdede böyle olmaz.
Katılıyorum hep böyle olur. Ama ben öyle bir insan değilim. Kimseye yarabandı muamelesi yapmak da istemem. Benimle tanışmak isteyen birçok kişi oldu ama duygularımdan emin olmadan kabul etmedim bile. Bu kişiye sadece içim ısındı. Heyecan duyuyorum. Fiziki olarak da beğeniyorum. Bir de hakkında çok iyi şeyler duyduğum için gönlüm var.
İpek kozasından henüz çıkmayan tırtılı çıkartmanın anlamı yok.Açılsın yani.Armut piş ağzıma düş olmuyor.Yarın çıksanız başka şeylerden utangaçlık olacak.Hep ilk adımı sen mi atacaksın.
Aynı fikirdeyim aslında. O yüzden adım atmak istemiyorum. Bir de daha kuvvetli hislerle gelen o iken benim ilk adımı atmam zaten anlamsız olur diye düşünüyorum.
lutfen once sız açılmayın eğer sevgı boyutunda bır hıssınız yoksa ... gülümseyin ...
Büyük konuşmayayım ama açılmak istemiyorum zaten. Açılmak derken zaten ortada benden yana başlayan bir şey olmadı. Onda bu tür duygular olduğunu öğrendim ve zaman geçtikçe içime sinmeye başladı, meyilli olduğumu fark ettim. Eğer gelirse reddetmeyeceğim, görüşmeyi düşünüyorum. Bunu sormadan bilemez, ben de sormadan söyleyemem.. Öyle işte ... :)
Gülümsemek iyi bir fikir gibi ama bence.
Belki de hislerinden emin olmadan açılmak istemiyordur. Utangaç olduğunu düşünmedim
Aslında bunu ben de düşünüyorum ama madem ciddiye alınmayacak kadar önemsiz hisleri, neden koca bir arkadaş grubuna benden bahsediyor... Öyle ki, çok alakasız bir insandan duydum. Resmen ben hariç herkesin haberi varmış. E arkadaşım madem böyle, neyi bekliyorsun diyorum..
Utangaç olduğunu ben düşünüyorum bu arada. Onu çok iyi tanıyan birinden öğrendim çünkü. Bir de, beni görünce konuşmaktayken lafını kesip, devam edemeyecek kadar büyük bir tepki verdi. Oradan da belli ki utangaç bir hayli