- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Olmaz o iş, bir insan moralini ne kadar bozuk olursa olsun, canı ne kadar sıkkın olursa olsun, aklında, kalbinde birisi varsa arar, sorar. Bir mesaj kaç dakikalık iş ? Bence bu çocuğun sende gönlü yok, sen de hiç kafanı karıştırma. Güzelce sınavlarına odaklan, karşına daha kadir, kıymet bilen, karşılıklı ilgi duyabilecceğin birisi elbet çıkar. Bu adamla hiç vaktini boşa harcama, o senin için çabalamıyorsa yol vereceksin, sen zaten yeterince adım atmışsın.
33 yaşıma kadar edindiğim çeşitli deneyimlere dayanarak söylüyorum ''kafam karışık'' diyen adamdan uzak dur hiç muhattap olma mutlu son göremedim ben
yerinizde olsam buluşmaya gitmezdim.
sanırım sizin hissettiklerinize karşılık olarak hisleri yok ve sizi kırmak istemediği için bahanelerin arkasına saklanarak işin içinden sıyrılmayı düşünüyor.
Bunu ona nasıl söylemeliyim sizce?
benimle ne konuşmuyorsun,karşımdaki insanın düşüncelerini bilmediğim için bu buluşma pek işe yarar mı bilmiyorum dersiniz. gerçekten sizi kaybetmek istemiyorsa gelmeniz için ısrar eder.
Sizi aramayan sormayan görüşmek istemeyen birine neden ne oldu sorun nedir diyorsunuz ki. İnanın seven görüşmek isteyen görüşür bunlar bahane. Öyle sırf işyerinde sorunlları var iyi değil diye psikiyatr ağır ilaçlarda yazmaz öyle bile olsa sizinle aşmak isterdi herşeyi yanınızda olmanızı isterdi neden zorluyorsunuz bir de üstelik sen böyle yaptıkça aklım daha çok kayıyor demişsiniz iyi pohpohlamaya devam edin
Evet çabalamıyor ama aklım ister istemez kalıyor. Vakit kaybı onun da farkındayım. Cumartesi günü görüşmeli miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?