Açılan Konulara İsyan

DesignerAyse

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
19
40
18
Burda açılmış olan bazı tartışmalı konulara, fikir beyan edilmesi istenilen konulara sitem edip, üstüne hakaretvari konuşan kişileri anlayamıyorum tabiki. Size bugün Esra Erol'da neler olduğunu, orda burda ne dedikodu döndüğünü veya yaşanmamış aşk acılarını anlatamam. Bana birşeyler katabilecek her konuda konuşabilirim. Kendimizce mühim gördüğüm her mevzu için konu açmakta özgür değil miyiz arkadaş?

ewet ben buna katılıyorum haklısınız burda bazen sert cıkıyılara ona bende katılmıyorum kı bır ıı ınsanı uyarmıslıgım vardır burda

Bazı açılan konular hakkaten çok saçma oluyor, mesela kan testi yaptırdım birşey çıkmadı ama midem bulanıyor hamile miyim? Gibi. Bu gibi konulara tepki gösteriyorum haliyle.

Bazı açılan konular hakkaten çok saçma oluyor, mesela kan testi yaptırdım birşey çıkmadı ama midem bulanıyor hamile miyim? Gibi. Bu gibi konulara tepki gösteriyorum haliyle.
ben onu ıhtımaller uzerınde sızce nasıl olabılır felan dertlesme gıbı goruyorum erkekler kadınlarmızı dınlemıyo mıllet ne yapsın bu bısey degıl daha apsurt seyler yazan gordum ben esım aldatıyo ayrılıyım mı ayrıl desek ayrılcak sankı bu tarz seyler daha sacma evet sacma seyler var ama ınsanlar resmen ustune atlar gıbuı cevap verıyo bazen onlarada kızamıyorum bılıyo musunuz sınırını cıkartcak bısey arıyo gıbıler kızamıyo ınsanda ama bı kac kısı ıle kavga ettım ben kız ıcını dokmus bı konuda bıze ne banane bılmem ne sacma sapan yazmıs yorum yapma madem daha ıyı :)

Bazıları laf olsun torba dolsun diye konu açıyor ama. Mesela konu açıyo eltimin hakkından geldim nihaha şeklinde yani son derece gereksiz absürd konular insan tahammül edemiyor dert değil çünkü :)

Bazıları laf olsun torba dolsun diye konu açıyor ama. Mesela konu açıyo eltimin hakkından geldim nihaha şeklinde yani son derece gereksiz absürd konular insan tahammül edemiyor dert değil çünkü :)
anlıyorum pekı yonetıme gıdılemez mı bunu yoneten kısıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…