Acile gitsem kadın doğum acilinde betaya bakarlarmı

Dakikada bir konu açmanıza gerek yok.

Çok merak ediyorsanız özel bir hastaneye gidip vezneden sadece gebelik testi vericem derseniz ücretini ödeyip direk laboratuvara yönlendirilirsiniz polikliniğe çıkmaya gerek olmadan.

Devlet hastanenin acili regl gecikmeden ve kanama olmadan beta almıyor. Alan da önce bi ton laf sayıyor iyi hadi gelmişsin bakalım gibisinden tavır takınıyor. Yaşandı.

Gece saat 1de acile gidip gerçekten betamı baktıracaksınız. Ben olsam bende bir ton laf söylerdim. Gündüz gidip verin kanınızı.

Bu sitede neden hep azarlar gibi konuşma şekili var kusura bakmayın rahatsızlık verdiysem 23 yaşında yeni evliyim bilgi edinmek istiyorum fazla bir bilgi sahibi değilim

Bakmazlar. Kadın doğum acilinde hamileyseniz bir sorun yaşadıysanız bakıyorlar. Onun harici polikliniğe gidin diye yolluyorlar

Midem kötü kusuyorum ağrılarımda var usutmus olabilirim diyerek gidebilirsiniz. Hatta gebelik ihtimalimde var ağrı kesici falanda icemedim korkumdan dersin bakarlar. Benim ağrılarım olduğunda gitmiştim enfeksiyon dan suphelendiler betaya da bakmışlardi

Bu sitede neden hep azarlar gibi konuşma şekili var kusura bakmayın rahatsızlık verdiysem 23 yaşında yeni evliyim bilgi edinmek istiyorum fazla bir bilgi sahibi değilim
e sizce neden? gecenin birinde acilde ne hastalar var, doktorlar laborantlar gece mesaisinde. bos bir sey icin gidip herkesin zamanini calmak istiyorsunuz.
neden? heveslenmissiniz gebe misiniz diye.
sanki gittiginde gebesin diyecekler. adet tarihin bile gelmemis. "bekle - adet olmazsan yine kan ver" diyecekler. yine kan verince "birkac gun sonra yine kan ver" diyecekler, uygun artis olursa da kese icin bekleyeceksin de anca o zaman hamilesin mujdesi alacaksin.
yani tamamiyla hicbir seye yaramayacak bir test icin gece gece triyajda bekleyenlerin, yesil alanda doktoru bekleyenlerin, laboratuvarda sonucunu bekleyenlerin hakkina gireceksin.
bunun yerine randevu al ertesi gün aile hekimine git ver kanını (hos adetin geçmediyse onlar da test yapmak istemezler)

Devlet acilde aşırı kabalar ve şehri ilgisizliklerine rağmen kurtardıklarını düşünüyorlar şehir fark etmez. Kasım ayında Ctesi gecesi 2 de "aile hekimine git istersen" dendi eşimle bakışıp gülüştük bir düşüğüm vardı öncesinde kanama ve ağrı sızı hiç bişey yaşamadan kaybetmişim bebeği mecburi kürtaj oldum kürtaj sonrası beta değeri düşüyormu diye takibe gittim bide her hafta kan veriyordum yani yeni bir gebelikte de takip ve teşhis şarttı bunu açıkladım ama ısrarla yaniii benceee aaiiiyylee hekimliği ileğ görüşşünn dedi sonrada tamamdiyip raporlarımla şikayetçi oldum tercih senin özellerde maks 700 tl kan testi belkide 800
ama devlette ihtiyacın varsa bile yapılmıyor anca kolun kopucak ikna olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…