- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Hayaldunya0
-
Hayır vermediKabız olmamanız için doktor şurup vermedi mi?
Aslında veriyorlar dikişler olunca. Bi eczaneye sorun bu aşamada kullanmak işe yarar mı diye ona göre şurup alabilirsiniz.Hayır vermedi
Umarım yarar mahf oldumAslında veriyorlar dikişler olunca. Bi eczaneye sorun bu aşamada kullanmak işe yarar mı diye ona göre şurup alabilirsiniz.
Tahmin edebiliyorum çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi çorba vs tüketin sık sık zeytinyağlı ılık su içebilirsiniz şurupla birlikte işe yarayabilir.Umarım yarar mahf oldum
Bebeğim inşallah küvözden çıksa onunla daha iyi olacağımı düşünüyorumTahmin edebiliyorum çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi çorba vs tüketin sık sık zeytinyağlı ılık su içebilirsiniz şurupla birlikte işe yarayabilir.
Emin ellerde en azından güzelce büyütüp iyileştirip size verecekler öyle düşününBebeğim inşallah küvözden çıksa onunla daha iyi olacağımı düşünüyorum
Kesinlikle teşekkür ederimEmin ellerde en azından güzelce büyütüp iyileştirip size verecekler öyle düşünün
Teşekkür ederimŞuan lavman yapmazlar şurup da kullanırsınız kayısı kompostosu da içebilirsiniz geçmiş olsun
Teşekkür ederimLaktozsuz sütle muhallebi yapıp yiyin direk tuvalete cıkartıyor. Bende işe yaramıştı. Biraz da şekerini fazla koyun sütte yapıyor. Bebişiniz hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün.
Kuru kayısı kürü yap eğer zararı olmayacaksa emzirmeden dolayı yada zeytınyağılı incir kürüMerhaba güzel kadınlar9 gün önce vajinal doğum yaptım . Epizyo desen yırtık desen var Dolayısıyla zaten hala bunların ağrısını fazla çekiyorum birde üstüne lavaboya çıkamıyorum sanırsam kabız oldum . Napacağım 4 -5 gündür lavaboya çıkamıyorum ıkınmam gerekiyor biliyorum ama dikişlerim çok fazla karın ağrısı beni mahf etti acile gitsem lavman yaparlar mı?
Aa bilmiyordum magnezyumu teşekkürlerKuru kayısı kürü yap eğer zararı olmayacaksa emzirmeden dolayı yada zeytınyağılı incir kürü
Onun dışında doktora danışıp magnezyum alabilirsin beş alti çeşit magnezyum var her biri ayrı görevi görüyor bitanesi kabızlık için bende kullanmıştım
Ayy geçmiş olsun ve gözün aydın tabi ki sağlıkla büyüsün bebişinAa bilmiyordum magnezyumu teşekkürlerKuru kayısı yemekten istifra ettim tam tersine işledi heralde
Sizin işinizde zor zaten dikişim olmazsa sık sık tuvalete çıkmak istemem zor olur baya . Sizinde Allah yardımcınız olsunAyy geçmiş olsun ve gözün aydın tabi ki sağlıkla büyüsün bebişin
İncir kürüde iyi bide bol sıvı ve su bunları tükettikce bağırsaklar yumuşar ,benim laktoz interolansım var direk normal süt içince bağırsaklar hareketleniyorberbat bişey ne dondurma ne shake içecekler hiç birini tüketemiyorum direk tuvalete koşturmaca işe yarayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?