Acilen Çocuklar İçin Film Önerisi

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.558
32.867
798
İlkokul çocuklarının izleyebileceği eğlenceli, öğretici biraz da komik filmler arıyorum.
Bilindik filmleri geçen sene hep izlemişler, yukarı bak, buz devri, neşeli ayaklar, çılgın hırsız vs gibi...
Animasyon olması şart değil sadece sürükleyici olsun yeter, yarın izleteceğime söz vermiştim ama yeni aklıma geldi. Hadi bi el atıverin kızlar

Ejderhanı nasıl eğitirsin.
Kesinlikle verdiği mesaj da çok anlamlı.

Karlar ülkesi. Dinazorlarla yürüyüş.. sinemada izledik oğlumla cok sevdik

Despero bir fare filmi ben oğlumla severek izledim

Bunları hepsi var bilgisayarda geçen seneden kalma

Alvin ve sincaplar.

Polar express seyrettiler mi acaba koalina. Çok keyifli bir animasyon. Bir de karmakarışık var ama onu çoğu izlemiştir diye tahmin ediyorum.

kayıp balık nemo,robotlar,film olarak çekilen şirinler,karınca Z ,willy wonka çikolata fabrikası,

Wall- e animasyon. Film olarak da Narnia Günlükleri ve Nanny Mcphee

Cennetin Çocukları. Kesinlikle çocuklar izlemeli. Cok egitici ve az ile yetinmeyi, kardeslik iliskisini, buyuklere saygiyi, baskasinin malina dokunmamak gerektigini, aileye desteği, merhameti yani her şeyi kapsiyor. Kesinlikle izletmelisiniz...

Polar express seyrettiler mi acaba koalina. Çok keyifli bir animasyon. Bir de karmakarışık var ama onu çoğu izlemiştir diye tahmin ediyorum.

çok teşekkürler. Bunları indiriyorum hemen, türkçe dublajlı tprrent sitelerinde buşamıyorum mecburen kalitesiz izletcem:) karmakarışık da yoktu film arşivinde izlemediler sanırım onu da izleteyim bir gün:)

Croodslar ben bile oturup yigenimle 5 defa izledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…