Ejderhanı nasıl eğitirsin.İlkokul çocuklarının izleyebileceği eğlenceli, öğretici biraz da komik filmler arıyorum.
Bilindik filmleri geçen sene hep izlemişler, yukarı bak, buz devri, neşeli ayaklar, çılgın hırsız vs gibi...
Animasyon olması şart değil sadece sürükleyici olsun yeter, yarın izleteceğime söz vermiştim ama yeni aklıma geldi. Hadi bi el atıverin kızlar
Polar express seyrettiler mi acaba koalina. Çok keyifli bir animasyon. Bir de karmakarışık var ama onu çoğu izlemiştir diye tahmin ediyorum.İlkokul çocuklarının izleyebileceği eğlenceli, öğretici biraz da komik filmler arıyorum.
Bilindik filmleri geçen sene hep izlemişler, yukarı bak, buz devri, neşeli ayaklar, çılgın hırsız vs gibi...
Animasyon olması şart değil sadece sürükleyici olsun yeter, yarın izleteceğime söz vermiştim ama yeni aklıma geldi. Hadi bi el atıverin kızlar
Evet çok tatlııAşçı fare ratatouille çok güzel bi bakın derim
Polar express seyrettiler mi acaba koalina. Çok keyifli bir animasyon. Bir de karmakarışık var ama onu çoğu izlemiştir diye tahmin ediyorum.
çok teşekkürler. Bunları indiriyorum hemen, türkçe dublajlı tprrent sitelerinde buşamıyorum mecburen kalitesiz izletcem:) karmakarışık da yoktu film arşivinde izlemediler sanırım onu da izleteyim bir gün:)Cennetin Çocukları. Kesinlikle çocuklar izlemeli. Cok egitici ve az ile yetinmeyi, kardeslik iliskisini, buyuklere saygiyi, baskasinin malina dokunmamak gerektigini, aileye desteği, merhameti yani her şeyi kapsiyor. Kesinlikle izletmelisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?