acilen koca bulup evlenmem lazım-geçmişi unutmak mutlu olmak-yaşamak için-

eski eşiniizn canını yakmak için yeni bir eş iiii kullanacaksınız resmen

yeni evleneceğiniz kişiye yazık değil mi?
yazık... evet ... olmaz... bilmiyorum.. ne yapayım.. deprasyon ilaçları var.. bağımlıklık yapar diye korkuyorum.. ilaç kullanacağım..doktora gidetmee devam edip şartlara uymaya çalışacağım.

Acil koca bulmak mı? :oha:
Ne acelesi var ki? Sanki oksijen maskesi arayan astım hastası gibi tavırlarınız.
Acele giden ecele gider derler, az yavaş olun.
Ohohoho adam bir de evliymiş, kadını sizle aylarca aldatmış bir de. :olamaz: Nasıl bir pisliğe alet olmuşsunuz pes! Eski kocanız o eski! Nasıl yapabildiniz bunu ya?
Valla ben kocamın pisliklerini, bilmem nelerini çekmem. Buradaki çoğu kadın da çekmez. Siz bu kafayı değişmediğiniz sürece, daha çok üzülürsünüz.

burdaki bazı arkadaşlar beni tanıyor... aldatma..ihanet... çok şey... çok haklı sebeplerim var..tabki benimde hatalarım vardı belki.. seviyormuyum. bilmiyorum.. unutamıyorum.. aklım hem orda.. derdim evlenmek değil aslında..bana kısmet buluyorlar.. ve her gelene yok diyorum..arkadaşlar o eski kocasının boşanıp gelmesini bekliyor diyorlar.. yani derdim biri ile evlenmek değil... ama unutmak için.. yada bilmiyorum..yanlış yapıyorum farkınayım..burdaki arkadaların hakaretleri kızmaları beni biraz kendime getiriyor.
sizi aldatan bir eşi geç bile kalmıssınız unutmak için
paranız var , aileniz var cocuklarınız var neden böyle sacma düşüncelere hakimsiniz

doktorunuz ne dıyorsa yapın
ilaçlarınızı kullanın
ilaçlar bagımlılık yapsa ne olucak ki
insanlar midesi için yıllarca i,laç içiyor, kalbi için içiyor , neden ruh saglıgı için içmesin

sonra da silkelenın bir kendinizi toplayın
eski eşinizden size hayır yok bırakın evlendıgı kişi görsün hayrını

ama siz önce kendınıze bakın
eski eşle de diyalogu kesin

yazık... evet ... olmaz... bilmiyorum.. ne yapayım.. deprasyon ilaçları var.. bağımlıklık yapar diye korkuyorum.. ilaç kullanacağım..doktora gidetmee devam edip şartlara uymaya çalışacağım.
ya bagımlılık yapsa ne olur ilaç anamıyorum ben
iyi oluyorsanız iceceksınız bu kadar basit
uyusturucu içmiyorsunuz ruhunuzu tedavi edecek ilaç içiyorsunuz
ömür boyu orası burası için ilaç kullanan insanlar var

bu kişi okyanus .ortalarda yoktu ben de seviniyordum konu açmıyor hayatına decem ediyor diye.
okyanus bacımmm boşver şu eski adamı Allahını seversen elle tutulur tarafı yok aldattı kandırdı yalancı çocukların bile sana akıl veriyor bu kadar mı zor yalnız uyaşamak.
ayrıca evlenceksen sağa sola duyur eş dost akrabadan bulunur birileri neden internet.akıl tamamen uçmuş sende iki tane kızın var az biraz mantıklı ol her adam eve alınır mı ?ay şiştim ben ya .

Bu konu bana çok tanıdık geldi. Nickini hatırlayamadım ama evli ama kadın boşanmadığı için gelemiyor, kızıma size döneceğim diyor şeklinde konular açan biri vardı. Birçok kişi kızıyordu haklı olarak. Tepkiler sebebiyle yeni üyelik alıp gelmiş gibi geldi bana konu sahibi.

O değilseniz bile kimse için ikinci kadın olmayı kabul etmeyin. Birini unutmak için illaki yeni birine gerek yok. Allah korusun başınıza bir iş gelir olan çocuklarınıza olur. Lütfen çocuklu bir bayan gibi davranın. Erkeksiz de hayat yürür.
ben o eski nickli okyanus... doğru bildiniz.. hala adam olamdım diyemeycem.. artık ölmek sitemiyorum tabki..

İlla koca bulcam diyorsan netten bulma git zuhal topala falan katıl. :işsiz:
Bela alırsın başına hırlı mı hırsız mı nasıl güvencen pes.

yapmaz kuzum yapmaz..eşim 2 senedir kullanıyor..ayrıca senin eski koca bağımlılığından daha iyidir ilaca bağımlı olmak inan bana..

ben o eski nickli okyanus... doğru bildiniz.. hala adam olamdım diyemeycem.. artık ölmek sitemiyorum tabki..
kaç yasında insansınız ya
kim için ölmek isteyeceksiniz
o kadarf aklınızı yıtırmıs olsanız mesleğiniz olup zaten bir işte calısamazdınız

savastan cıkmımssın..birazcık soluklan kendıne ve çocuklarına yönel..
hayatın ve özgürlüğünün tadını çıkar..
neden yeniden bir erkegı almak ıstıyorsun hayatına..
o adamdanda komple kurtul,senı kullanmasına ve aklını karıstırmasına izin verme lütfen..
şunu da hiç unutma zamanında mutlu olsaydın zaten boşanmazdın..

evet.. aynene.. ama o hala beni suçluyor.. sorun da bu zaten..erkeklerin hepsi aldatıyor diyor.. sen bana dırdır yaptın bende inadına kadınlara gittim diyor.. neyse ...uzak durmayı başarırsam sorun yok.. benim duygulımla oynayıp yedekte tutmaya çalışıyor.

bence sizin psikolojiniz bozulmuş. öncelikle çocuklarınız ve kendiniz için tedavi olun.
herşey evlilik değil. mutlu bir hayat önemli olan. aslında şanslısınızda 2 tane mis gibi evladınız var, aileniz var,işiniz var. tek eksiğiniz özgüven. onu da siz kendiniz kazanırsınız. kısmet belli mi olur belki hayatınız insanı karşınıza çıkar ama çıkmasa da olur. zaten bir annenin evladı varsa evlilik çok da aklında olan bir şey olmamalı.
bir de o adamla 2. bir hayatı düşünmeyin lütfen.

yapmaz kuzum yapmaz..eşim 2 senedir kullanıyor..ayrıca senin eski koca bağımlılığından daha iyidir ilaca bağımlı olmak inan bana..

aslında ilaçlar çok iyi gelmişti.. hatta o adamın ne whtp ne resmine bakmaya başladım.. umrumda değildi.. taki bir abimiz var.kızı psikiyatri .. o da asla kullanma dedi.. ben babama bile kızıma bile kullandırmam dedi.. sadece uyuşturuyor dedi.. kafam karıştı bıraktım.. ama ne o adama geri dönmek istiyorum nede onun aşşağılık düşüncesi gibi 2.kadın.. asla...
kullanmaya başladım..cumarteside 2.randevum var.gideceğim.şartları
adamdan uzak dur.mesaj atma konuşma
ilaç kullan
her hafta bana gel..
söz iyileşeceksin dedi.

Cok cahılsın hıc ıkı ccuk annesı grmus gecrmıs bı bayan gıbı degıl lıselı aklı bes karıs havada ergenler gubı davranysun ne yanı bsamasaydında kumanla mı yaşasaydın ya ınsanlar cok tuhaf

iki yıldır herkes bana çivi çiviyi söker dedi.. ben 2 yıldır bunu savunmuyorum hatta.. ama sanki böyle çözebilirm.. çünkü onun canını evlenirsem yakarım. bende mutlu olurum belki...
ama internette güvenilir biri varmı sorun o

çivi çiviyi bazı durumlarda söker, bekarsınızdır, sevgilinizden ayrılmışsınızdır, unutmak için hayatınıza başlasını alabilirsiniz. oysa siz boşanmışsınız 2 evladınız var ve sırf intikam duyguları için gözünüzü karartıp evlenmeyi düşünüyosunuz. bence bu ruh halinden çıkın bir an evvel. çok yanlış kararlara sürükler bu sizi. siz ayrıldığınız adamın canını yakayım derken dikkat edin de kendinizin canı yanmasın. evlilik , hele ki 2 çocuğunuz varken, o kadar kolay alınacak bir karar mı? siz daha eski eşinizle hesabınızı bitirememişsiniz. şu durumda yapacağınız bir evlilik zaten sağlıklı olmaz. hadi biriyle üç beş kez görüşüp evlendiniz, adamın iyi ve düzgün biri çıkması tam bir kumar.

ayrıca internet tanışmaları herkesin yüzünü güldürmeyebilir. gerçekten şans.

En güzel intikam unutmak, mutlu olmak. Kendinize bunu yapmayın ömrünüzü o adamın canını yakmak istemekle, kendinizi hırpalamakla mı ziyan edeceksiniz. Yazık gençliğinize. Tedavi olun ki geçsin takıntınız mutlu olmaya başlayın.

Back
X