acilen koca bulup evlenmem lazım-geçmişi unutmak mutlu olmak-yaşamak için-

Kimsenin kizmasi elestirmesi seni kendine getirmiyor. Bu actigin bir milyonuncu konu. Bak kac tane nick degistirmissin yine de herkes hatirladi seni.
Sen iflah olmazsin. Adamin yapmadigi kalmamis hala kocam da kocam. Yok sineye cekeydim cok cenemi tutaydim.
Evlen sen bence. Ama cocuklarini alma . Ya babalarina birak ya ailene. Kendin internetten mi buluyorsun kocayi tv prpgramindan mi bilmem.
Ama evlen ve gununi gor artik benim ruhum daraldi yazdigin her cumleden ama sen bikmadin su kafadan hala.

doktara gidiyorum..ama doktor asla diyor... iyileş ondan sonra diyor..
Cnm esinden neden ayrildin
Esin simdide tutturamamis evliligi
Sirf onun canini acitmak icin evlilik yapmak dogru degil cocuk oyuncagi mi bu
Cocuklarin var artik
Oyle zirt diye evlenmek icin evlenilmezki
Cocuklarina baba olacak adam gibi adam lazim
Mantikli dusun cnm eski esinin fikirlerine gore yaşamayı birak ,Annesin sen annee

Bu konu bana çok tanıdık geldi. Nickini hatırlayamadım ama evli ama kadın boşanmadığı için gelemiyor, kızıma size döneceğim diyor şeklinde konular açan biri vardı. Birçok kişi kızıyordu haklı olarak. Tepkiler sebebiyle yeni üyelik alıp gelmiş gibi geldi bana konu sahibi.

O değilseniz bile kimse için ikinci kadın olmayı kabul etmeyin. Birini unutmak için illaki yeni birine gerek yok. Allah korusun başınıza bir iş gelir olan çocuklarınıza olur. Lütfen çocuklu bir bayan gibi davranın. Erkeksiz de hayat yürür.
Bende benzettim nicki okyanus 26 ydi sanirim

evet.. hiçbirini unutmamışsınız... onları yazmadım utandım herkes bana çok kızar diye..
inanın tek istediğim o adam gelsede s....ktr.... çekmek.... defol git demek....olucak inanıyorum.. ama çevremdekilerdende çok etkileniyorum..neymişte çivi çiviyi söker... yok ya.. olmaz.. yeter artık.. değil mi..
kimselerle konuşamadığım için buralara yazıyorum ve inanın bana iyi geliyor burdaki yorumlar.. çok samimiyim..
çok zor dönemden geçtim.. bak siz bile unutamamışsınız.. binlerce konu var.. aklınızda kalmış...
ama geçeçek.. ilaçlarımı kullanacağım..ayıbı yok.. uyuşturuyrsada uyuştursun... acısı geçene kadar değilmi..amaliyet olurken narkoz vermiyorlar mı... narkoz vermeseler bıçakla vücüdun kesilirken nasıl acı hissedirsin... buda öyle değil mi ?
Ay cnm bu adam seni aldatmisss
Sen hala katlansaydim yazmissin ben sok oldum
Hala bosanmasaydim diyorsun
Adam seni tinlamamis aldatmis
Cocuklarin icin bosanmakla en dogru karari vermissin
Ama yanlis yapma dikkat et
2 cocuklu olup evlenmek onlara dortdortluk baba bulmak zordur
Herkes baskasinin cocugunun babalik yapamaz
Yuzde 100 emin olmadikca evlenmeyin
Cocuklarinizin psikolojisi icin iyi irdeleyin es adayini ,acil olcak is degil bu yada internetle olacak is degil siz bekar bi kiz degilsiniz 2 cocuklu sorumlu bosanmis bir kadinsiniz
Eski esim evlendigimi gorsun diye evlilik yapilmaz
Eski esinizi unutun
Cocuklariniza bakin dortdortluk baba olacak birini bulmadanda evlenmeyin
Geleceginiz icinbunu yapin

karşı tataf evlendigi icin sizde hemen evlenmek istiyorsunuz..bu hatayi yapmayin sakin..kafanizi toparlayin hobiler edinin..ve internetten evliligi cok saglikli bulmuyorum nedense..en guzeli tanidik araciligiyla evlilik..herşeyi zamana birakin eminim duygulariniz degisecektir

Öncelikle eski eş ile görüşmeyin. Gerçekten bahsettiğiniz gibi iyi özellikeri olsaydı . Diğer kadınla bir ayrılıp bir barışmazdı . Demek ki sıkıntı onda sizde değil. Kaderinizde evlenmek varsa yeniden evlenirsiniz .

Yüz yüxe tanıdığımızı düşündüklerimiz bile sorunluyken,internetten nasıl güveneceksin evlilik sitelerinde takılıp durma yalancılar çoğunlukta

geçecek kardeşim herşey geçecek...
senin yapacagın tek şey şu saatten sonra iradene yenilmeden,o adamdan gelen tüm mesajları tlfnları vs.görmezden gelmek..
çocukların için dahi olsa bir süre görüşme..başkaları aracılık etsın çocukları gelıp aldıgında falan..alıyosa tabi
Evet aliyor cocuklari..karar aldik annemle muhatap olacak..asil sorun cocuklari kullanıyor. Orda mutlu mesut ama bu tarafada ne yapayim kizim mecburum kadin bosamuyir sizin hasrenizle yasiuorum diui..birbirimizin ihtiyaci var diuo.aksam saat 9..neymiste cocuklari özlemiş..cocuklari alip parka goturuyor..utanmafanda kizima annende gelseydi diyor hala..adamin niyeti belli..aptal olmak lazim anlamamak icin. Zaafimdan gucsuzlugumden yararlanıp iki evli olmak istiyor...ama buna izin vermiyvem...bi abimde bu durumu bildigi icin evlenirsen kurtulyrsun bu adamdan dedi bende oyuzden evleneyi. Dedim. Yoksa bu adam sana sokak kadini gibi davranmaya çalışır diuor

evet..inkar etmiycem... ben okyanusum..

:olamaz:

evet.. aynene.. ama o hala beni suçluyor.. sorun da bu zaten..erkeklerin hepsi aldatıyor diyor.. sen bana dırdır yaptın bende inadına kadınlara gittim diyor.. neyse ...uzak durmayı başarırsam sorun yok.. benim duygulımla oynayıp yedekte tutmaya çalışıyor.

Diğer kadın hamileydi hani ne oldu . Sana inanamıyorum o adamın hala sana geri dönmesini bekliyorsun yazık ya . Ben senin yerinde olsam mesaj atmasını bile engellerim ki görüşmek . Onun için evlenmiyorsun dönecek diye o evli . Sana evlenme vaadi ile geldiğinde ona söyleyeceğin ben bekar bir insanım ve sadece bekar biri ile bir başlangış yaparım . Bir insan bunu kendine ve çocuklarını niye yapar . :kızgın:

Yalanmis.
:olamaz:

Diğer kadın hamileydi hani ne oldu . Sana inanamıyorum o adamın hala sana geri dönmesini bekliyorsun yazık ya . Ben senin yerinde olsam mesaj atmasını bile engellerim ki görüşmek . Onun için evlenmiyorsun dönecek diye o evli . Sana evlenme vaadi ile geldiğinde ona söyleyeceğin ben bekar bir insanım ve sadece bekar biri ile bir başlangış yaparım . Bir insan bunu kendine ve çocuklarını niye yapar . :kızgın:
.yalanmis..ona döndüğünde uydurdugu yalan..hala hamile degil..gördü gu benim cocuklarim olsun Allah ona cocuk yuzu gostermesin..ama bu kadar yil aci cektim..yeter artik

Kırgın çiçekler dizisindeki Mesude'yi okudum resmen. O da böyle, kocam da kocam. Kadının 3 çocuğu umrunda değil. Kocayı boşadı, sonra ah kocam da kocam deyip ne yapıp edip yine evlendi. İzleyenler bilir. O kadın da normal değil zaten. Bu kadar kocacılık=acizlik. Siz de bir psikiyatriste görünün.

evet..inkar etmiycem... ben okyanusum..
2 yıl oldu.. ya önceleri ölmek istiyorudm.. en azından bunu aştım.. karşıma evlenecek birisi çıkmıştı ama engel oldu.. kıyamet kopardı.. çocuları senden alırım dedi.. bende beni kıskanıyor gelecek filan diye düşündüm..
aslında bu yaz tatil planı yaptım.. belki ailemle çok zaman geçirirsem düzeleceğim..
okyanus oalrak aylar önce girmiştim.. bir yıl nerdeyse.. ne demekki durumum o kadar vahimmişki unutulmamışım..
evet.. kendimden nefret ediyorum bazen.. beni asıl kızdıran ikinci kadın gibi görmesi..buna da izin veren benim gibi aptalın biri oldu..
sürekli benim zaafımı kullanıp yedekte tutmaya çalışıyorr... arama görüşmeyelim diyorum.. bir bakıyorum çocuklarla ilgili arıyor.. işte karar aldık.. annemlerlede.. ben asla muhatap olmayacağım..
:70: ay desene boşuna yazdım msjıma yazık :KK14:

evet.. çok iyi hatırlıyorsunuz herşeyi... ama ben bıraktım.. unututm iyileştim.. bunu ailemde biliyor.. o bana mesaj attı.. o çocuklaı için acı eçktğini söyledi.. kadını annesi evine göndermiş.. iki aydır oraydı ve boşanma davası açmak siteğdini mahkelemerde yıllarca sürünmemek içn onu beklediğini söyledi..ve kadın tazminat ister diye boşanma davası açmadı.. neymişte arya çok büyük abiler hatrı gönlü kırılamayacağı kişiler girmiş.. kadında bırakmamış.. yalvarmış.. birde en çok etkilendğim o yuvasına sahip çıktı bak beni boşamıyor dedi..sen iki çocugunu düşünmeden boşadın dedi.. yani iyileşmitim.. beni tekrar başa saran o oldu.. çok pişmanım dedi.. hep sizi özlüyroum dedi. o kadn hakında şeytan paracı diyordu... nefret ediyordu.. iki ay ayrı yaşadılar..defalrca kadın annesinin evine gitti. defalrca geri geldi.. ama iki ay uzun bi süre idi. biz de inandık.. benle asla bir cinsel ilişkisi filan olmadı.. sadece mesaj atıyor ve çcouklarla ilgili konuşuyor ve dertşeliyordu.. bende zaten dünden razıydım.. ve bir anda ne oldu ise kadına geri döndü..neftet ettiği kadınla ikinci balayını yaşamaya başladı.. neymişte bizle olmazmış..yapamazmışız.. kadınla da sorunlarını halletmiş... hani sen kadını çocukların için bırakıyordun.kadın kendi maaş kartını vermiyordu.. parasını vermiyordu.. kadın da maaş kartınıda vermiş.. 55000 tl para da vermiş..evin borcunuda kapatmış... şimdi kadına tapıyor.. kadından nefret eden adam tapıyor ..
bu adama inat evleneyim dedi. ama yanlış.. biliyorum.. evlenmek için kaşıma biri çıkmıştı.. benim karşıma çıktı.. kıyamet kopardı.. ben döneceğim dedi. hata yapma dedi..bekle dedi.. vs...
yani iyileşmiştim.. ama bu defa aylarca sürmeyecek iyileşmem.. hemen iyileşmek istiyorum.. sadece bir yıldır oyaladı .. oynadı... bu çok ağır geldi...
doğruu doktora gidip ilaçları zamanında almak.. ilginiz için çok teşekkür edeim

Neden boşandın eşinden diye soracaktım ki sebepler beni şoka soktu.
Herif aldatmış, paracı dediği kadının maaş kartını alınca oturmuş popo üstüne.
Asıl paracı kendi midem bulandı :S

Senin de duygularınla oynayarak psikolojik eziyet ediyor resmen.
Korkunç bir adam.

Evet dünyada kusursuz erkek yok, karşına 2 yıldır da düzgün biri çıkmamış üzüntünü anlıyorum.
Ama inan süper erkek olmasa da eşinden iyisi var.

Kafandan evliliği, kocayı at ve önce iyi olmaya bak.
Sen iyi olduğunda güzel şeyler sana gelecek.

Mutluluklar dilerim.

Yalanmis.

.yalanmis..ona döndüğünde uydurdugu yalan..hala hamile degil..gördü gu benim cocuklarim olsun Allah ona cocuk yuzu gostermesin..ama bu kadar yil aci cektim..yeter artik

Tekrar tekrar aldatsın diye mi dönsün istiyorsun . Yazdıklarına bak konu sahibi para kartını verdi borcunu ödedi diye ayrılacağı eşine şimdi hayran olan biri sana geri dönsün diye mi bu sıkıntı .

Bence sizin kafanz cok karisik. Herseyi cevreyi birakinda cocuklariniza bakin. Imkanlariniz da yerindeymis sizin gibi olupta cok zor durumda olan kafinlar var. Halinize sukredin.

Evet
Kırgın çiçekler dizisindeki Mesude'yi okudum resmen. O da böyle, kocam da kocam. Kadının 3 çocuğu umrunda değil. Kocayı boşadı, sonra ah kocam da kocam deyip ne yapıp edip yine evlendi. İzleyenler bilir. O kadın da normal değil zaten. Bu kadar kocacılık=acizlik. Siz de bir psikiyatriste görünün.
Kizimda mesudeye benzetti beni..igrenc..nefret ettim kendimden

Back
X