acilen koca bulup evlenmem lazım-geçmişi unutmak mutlu olmak-yaşamak için-

iki yıldır herkes bana çivi çiviyi söker dedi.. ben 2 yıldır bunu savunmuyorum hatta.. ama sanki böyle çözebilirm.. çünkü onun canını evlenirsem yakarım. bende mutlu olurum belki...
ama internette güvenilir biri varmı sorun o
Birinin canını yakmak için birimin hayalleriyle oynamak. Size bi sır vereyim mi inanamazsınız ama erkeklerinde duyguları var. Biriyle eski kocanın canını yakmak için evlenince insanların kalbini kırarsan ah alırsan Mutlu mu olacaksın. Siz şu an bu düşünceyle iyi olan bişeyi haketmiyorsunuz

iki yıldır herkes bana çivi çiviyi söker dedi.. ben 2 yıldır bunu savunmuyorum hatta.. ama sanki böyle çözebilirm.. çünkü onun canını evlenirsem yakarım. bende mutlu olurum belki...
ama internette güvenilir biri varmı sorun o
Neden illaki internet onu anlamadım:KK64:
Ayrıca biriyle arkadaşlık yapabilirsin evlilik için acele etme bence

Bu yazıyı kafası karman çorman,hayatı alt üst olmuş birinin yazdığı apaçık belli. Önce kafanızı toparlayın unutmaya çalışın,çocuklarınıza ve kendinize odaklanın. Tekrar evlenmek gibi bir hataya düşersen yağmurdan kaçıp doluya tutulursun. Boşanma sebebin neydi,aklına onu getir sürekli.

Bu konu bana çok tanıdık geldi. Nickini hatırlayamadım ama evli ama kadın boşanmadığı için gelemiyor, kızıma size döneceğim diyor şeklinde konular açan biri vardı. Birçok kişi kızıyordu haklı olarak. Tepkiler sebebiyle yeni üyelik alıp gelmiş gibi geldi bana konu sahibi.

O değilseniz bile kimse için ikinci kadın olmayı kabul etmeyin. Birini unutmak için illaki yeni birine gerek yok. Allah korusun başınıza bir iş gelir olan çocuklarınıza olur. Lütfen çocuklu bir bayan gibi davranın. Erkeksiz de hayat yürür.
Ben de hatırladım da çıkaramadım adını...
O galiba,çok benzer çünkü...:KK14:

pazardan karpuz alır gibi aciliyette adam bulunup evlenilmez ki ablacım. Kesinlikle yazdıklarınız,düşünceleriniz normal gelmedi bana.Önceliğiniz kendi psikolojiniz olsun.zira 1 değil tam 2 nimetiniz var farkında değilsiniz. Kalkmış başkalarıyla gönül eğlendiren bir adamı istiyor, olmazsa başka bi koca diyorsunuz.

İnternetten tanışmak evet kötü bişey değil, çünkü sokakta da karşılaşabileceğin bi adamla internette de karşılaşabilirsin. Ama internette koca/kadın "aramak" yanlış. Ki internetten arayan biriyle de olacağını sanmıyorum saygılar

ya illa kocayla mı mutlu olunur. ne güzel iki tane sağlıklı çocuğunuz var. belli ki maddi sıkıntınızda yok. ben olsam her hafta sonu için plan yapar yakın şehirleri çocuklarımla gezerdim. yıllık izninizde kapsamlı bir plan yaparsınız.

ya illa kocayla mı mutlu olunur. ne güzel iki tane sağlıklı çocuğunuz var. belli ki maddi sıkıntınızda yok. ben olsam her hafta sonu için plan yapar yakın şehirleri çocuklarımla gezerdim. yıllık izninizde kapsamlı bir plan yaparsınız.
evet..yıllık izinde bir sezonluk yazlık kiraladım.. ve ailem ve çocuklar orda kalacak.. ilk defa böyle birşey yaptım kendim için. ve çocuklar için. umarım işe yarar. yıllık izinlerimide bu dönemde ara ara kullanacağım. iki bayram tatilide var. yani kendimi tatil planı yaptım.. umarım kafamı dağıtırım

Pekiii, yatarak tedavi düşünülmedi mi?
geçen hafta doktor söyledi.. ama ben istemedim..
doktorun dediklerini yapsam mutlu olurmusum.
1-o adamla asla iletişime geçme--mesajlaşma--çocuklar için bile uzak dur dedi...
yapamadım.
2-ilaçlarını zamanında al dedi.
yapamadım.. 3-4 gün sonra ilaçı bıraktım.millet yok bağımlılık yapıyor yok şöyle dediler.. zarar verir dediler
3-bana her hafta geleceksin dedi.
işte 3.sunu yapacağım.ilaçları tekrar kullanmaya başladım. adamlada iletişime girmiycem başarablirsem.. çocuklar için bile görüşsem canımı yakıyor.onu görmek bana acı veriyor.

2 yıl önce boşandım.İki çocugum var.Adam evlendi. Ancak ben hala unutamadım.Etrafımdakiler neler yaşadığımı biliyorlar.Herkes iyiki kurtuldun derken ben asla öyle birşey diyemiyorum.Hep içim yanıyor. Keşke boşamasaydım.Görmezden gelseydim.Sağır dilsiz olsaydım.Hata yapmasaydım.vs..Hayatım hep böyle geçiyor.İşim evim var.Ailem yanımda. Biliyorum çok şanslıyımda. İnsan mutsuz olmak istermi ? Elimde değil ? Pişmanlık..Keşke dul kalmasaydım da .... da...da.. diyip duruyorum.. Soruyorum kendime neyini özlüyorsun.. Sonra etrafıma bakıyorum..Kadınlar kocalarının nelerini görmezden geliyorlarmış.. Bırakmıyorlar asla.Aptalmışım diyorum.Hani erkek mi var aklı başInda diyorum. SeninKi yakışıklı zengin kariyerli.çocuklarının babası.. ev ve çocuklarla ilgili sorumluluklarını bilen.. kötü gününü sen gördün..iyi gününü başkaları görüyor.. vs.vs.. saçmalıyorum belki..ve evlendiği insanla da sürekli ayrılıp birleşiyorlar.Veorayı bıraktığı zaman çocuklarına döneceğini söylüyor. sonra dönmüyor yine.. sebepte kadın beni bırakmıyor boşamıyor diyor. Ve yeni anladım ki sürekli boşanacağım diyip durdu.kadınla aylarca ayrıda yaşadı ancak iki evlilikmiş niyeti.ne beni bırakmaya çalıştı ne de onu.. Tabi ben resmi nikahı bende iken üç kuruşlk insanlar için boşadım kendimi.. ama içimdeki sevgimi takıntımı sorun ne bilmiyorum..vazgeçemiyroum.. Bu adamı unutmak istiyorum.Mutlu olmak istiyorum.
İNTERNET SİTELERİNDEN BANA UYGUN İKİ ÇOCUKLU BİRİNİ BULSAM EVLENEBİLİRMİYİM.SAĞLIKLIMI..İNTERNETTEN TANIŞAN EVLENEN VARMI? DENESEM Mİ ACABA ? YOKSA BU ADAMI BAŞKA TÜRLÜ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL..

Resmi nikahı sende olunca ne oluyor? Yine aldatacak seni çok belli. Onun metresi konumuna gelerek kendini küçük düşürüyorsun

peki birşey soracağım;adam yeniden evlendikten sonra da ilişkiniz devam etti mi? zira görünen o ki ,sizi devamlı el altında tutmuş,döneceğim,boşanacapım vs diyerek..o kendi hayatına bakarken sizi bırakmamış bir türlü..

okyanus muydu o üye,bilenler söylesin,onun konularına bak,ayyy dur yoksa sen o musun????
kızlar nick hatırlatın bir zahmet,eski kocasını takıntı yapan vardı ya...

Netten evlenme ve şu an psıkojın çökmüş ne yapcanı bilmıyorsun
kendime tatil ayarladım ailemle ve kardeşlerimle ..annem babam.. çocuklar..
hemde tüm yaz.. iyi gelir demi ? çünkü 2 yıldır evden işe işten eve.. hiçbir ortama gitmedim.. kardeşimin düğününe ble gitmedim.. yas tuttum resmen.. yani içimdeki acı öyleki saçma saçma şeyler geliyor aklıma..ama mantıklı dğeil doğru..

Siz o musunuz bilmiyorum ama sanki böyle bir konu açılmıştı. Eski ama evlenmiş eşini unutamayan bir kadın.

Neyse eski eşinize değil kendinize ve hayatınıza odaklanın. Asla ama asla çivi çiviyi sökmez. Sürekli geçmişe dönük yaşarsanız olmaz. Keşkelerle gün geçmez. Siz annesiniz iki çocuğunuz var. Ordan burdan bulduğunuz birisi Nasıl iyi bir eş olabilir ki.

Back
X