acilen koca bulup evlenmem lazım-geçmişi unutmak mutlu olmak-yaşamak için-

Cocuklarla gorustugunde dahi cocuklara babasini sormayin. Telefondan heryerden engelleyin. Cunku adam normal degil ve onun negatif enerjisi sizin enerjinizi de somuruyor. Adam sizin enerjinizle besleniyor. onun egosunu sisiriyorsunuz. Oysa sen de kimsin biz bosandik, artik sadece cocuklatimin babasisin modunda olsaydin adam da haddini bilip kuyrugunu sIkIstirip gidecekti. Bu adam kimseyi sevemez. Kimse de onun umurunda degil..Hasta o ve onun hasya ruhu seni de hasta yapiyor. Enerjini verme su adama. Tamamem iletisimi kes ve geri kakan hayatini ozgur ve mutlu yasa. Bu adama bagimliliktan kurtul.

Bak sen de diyorsun çocuklarım yanımda, ailem arkamda diye.. İlla evlenmek istemen niye?
Önceliğin çocukların olmalı, devir çok kötü. Çocuklarını büyüt, sonra evlilik düşünürsün..

Sadece konuyu okudum okyanus mu acaba bu dedim. Son sayfaya geldim okyanusmuş..

Canımcım sen düzelmezsin, yardım aldın mı bilmiyorum ama çok zor işin. Bir erkek ki senin kocan gibi bir erkek nasıl olur da bir kadının hayatının merkezinde yer bulur anlamıyorum. Çocuklarına yazık.

Okyanus canim ,sana oncede yazmistim
Ilk mesajinda zaten sen oldugunu anlamistim
Ama malesef hala ayni yerde oldugunu gorunce uzuldum
Netten koca bulup acil evlenmek nedir ?Netten kim oldugunu bilmeden evlenip basina dert alacagina etrafinda kimse yokmu tanis ,gor,tani ve evleneceksen oyle evlen
Illa evlenmek zorundamisin?Flort et ,kafani dagit
Kimse senin ne yasadigini bilemez ,ahkam kesmek kolay
Bosanma sonrasi cogu kadin depresyona giriyor,toparlanamiyor sebebide o pislik herifleri hayatlarinin merkezi yapmalari
Netten koca olayini unut,calistigini saniyorum bu iyi
Ama o kocan olucak dangoyu bi daha gorme ,resmen seni hic yerine koyuyor ,bekletiyor
Sende ona inaniyormusun ?Tam bir pislik o adam
Bak sen ona yuz cevir,onu tinlama artik Ondan haber alma ,duyma
Kendinide suclayip durma ,yok sabretseydim yok ne diye
Iyi canim o herif hayatini yasiycak sen icin kan aglayarak susucan ,anan seni 10 keremi dogurucak bu dunyaya
Kocani sen boyle sisirmissin ,o cevreden ,uzaklas ,sana akil veren ailen bile olsa onlardan uzaklas onlar sana sucluluk duygusu hissettiriyor
Antep halkini az cok bilirim,kulturunu bilirim suclu olan hep kadindir ,hep alttan almali,susmali

Herseyi anladimda o sonda yazdığın nedir arkadas.
Bana uygun 2 çocuklu biri yaz 2222'ye gönder ..
:duduk::işsiz:

Ablam hersey duzelir bence adamla bundan sonra gorusme cpcuklarinla ilgilen bi meskale bul elbet ilerde swni gercktn sevecek birini bulursun .simdi zamani deil .simdi kendine ceki duzen ver bi kuafore git sacini basini deistir git kiyafet al bi kac parca .deniz varsa deniz kenarina git nefes al denizi seyret denize sikintilaroni at her tasa sıkintini anlat ve sıkıntilarindan kurtuluyormus gibi dusun .hergun muzik dinle harektlo neswli muzikler. Cocugun 4 yasimdaymis onu al gez dolas parka lunaparka sinemaya git mesela.emin ol hersey duzelecek

Cok
Okyanus canim ,sana oncede yazmistim
Ilk mesajinda zaten sen oldugunu anlamistim
Ama malesef hala ayni yerde oldugunu gorunce uzuldum
Netten koca bulup acil evlenmek nedir ?Netten kim oldugunu bilmeden evlenip basina dert alacagina etrafinda kimse yokmu tanis ,gor,tani ve evleneceksen oyle evlen
Illa evlenmek zorundamisin?Flort et ,kafani dagit
Kimse senin ne yasadigini bilemez ,ahkam kesmek kolay
Bosanma sonrasi cogu kadin depresyona giriyor,toparlanamiyor sebebide o pislik herifleri hayatlarinin merkezi yapmalari
Netten koca olayini unut,calistigini saniyorum bu iyi
Ama o kocan olucak dangoyu bi daha gorme ,resmen seni hic yerine koyuyor ,bekletiyor
Sende ona inaniyormusun ?Tam bir pislik o adam
Bak sen ona yuz cevir,onu tinlama artik Ondan haber alma ,duyma
Kendinide suclayip durma ,yok sabretseydim yok ne diye
Iyi canim o herif hayatini yasiycak sen icin kan aglayarak susucan ,anan seni 10 keremi dogurucak bu dunyaya
Kocani sen boyle sisirmissin ,o cevreden ,uzaklas ,sana akil veren ailen bile olsa onlardan uzaklas onlar sana sucluluk duygusu hissettiriyor
Antep halkini az cok bilirim,kulturunu bilirim suclu olan hep kadindir ,hep alttan almali,susmali
Cok haklisiniz..ama uzulmeyin...ilk gibi kotu degilim..bir yil bagimi koparmadigim iccin boyleydi cok agir seyler yasadim..cokvsasirdim. Bir yil oldu.herkes unutmamis..nerde hangi sehirde olduğumu bile.. Cunku konularimi kaldirttim..neyse..gececek insallah..ailem benim semtime tasindi..her aksam birlikte yi z.ramazandada birlikteyiz..bu aralar duayla Allahima siginmaktan baska carem yk..Allah yardımcı m olur ins

Insall
Ablam hersey duzelir bence adamla bundan sonra gorusme cpcuklarinla ilgilen bi meskale bul elbet ilerde swni gercktn sevecek birini bulursun .simdi zamani deil .simdi kendine ceki duzen ver bi kuafore git sacini basini deistir git kiyafet al bi kac parca .deniz varsa deniz kenarina git nefes al denizi seyret denize sikintilaroni at her tasa sıkintini anlat ve sıkıntilarindan kurtuluyormus gibi dusun .hergun muzik dinle harektlo neswli muzikler. Cocugun 4 yasimdaymis onu al gez dolas parka lunaparka sinemaya git mesela.emin ol hersey duzelecek
Insallah..simdi kizlarimla teravihe gidiyoruz..namaz kilip dua edicegiz...tesekkurler

Bu psikolojiyle sağlıklı bir evlilik yapılamaz, yapılsa da o insana yazık olur...

Öncelikle eski eşinizi hayatınızdan çıkarın. Demek ki durum bunu icap etti ve bitti. Evliyken sağır dilsiz olsanız da yine mutsuz olacaktınız. O eşlerini görmezden gelen insanlar bakalım mutlu mu? Ayrıca eski eşiniz artık evli ve başka bir yola girmiş. Demek ki hayatını idame ettirebiliyor, sizin kadar takılmamış.

Tedavi olabilirsiniz ayıp birşey değil bu. Hayatınıza yeni baştan başlayın. Toparlanın. Sonra zaten kısmetiniz de varsa neden olmasın, tabi ki bir evlilik yapabilirsiniz. Ama öncelikle siz...

Herşeyi unutmak mutlu olmak için illa koca mı lazım herşey kafada bitiyor çocuğun var ve internetten biriyle evlenmek diyorsun iki kere düşünün kolay değil o işler öyle böyle bi kötü zamanda hem de

Sizin gibiler yüzünden bu erkeklerin poposo inmiyor bir türlü. Ada'm sizi sevseydi emin olun boşanmazdınız. Bu bile boşanmak için yeterli sebep. Ayrıca bu psikolojide biriyle kesinlikle evli olmak istemezdim.

Okyanus hanımcım şunu iyi bilinki vazgecemediginiz eski esiniz değil, aliskanliklariniz evet biz kadinlar yillarca bir erkegin duzeni altina giriyor ve aliskanlik halinde yasiyoruz ve eslerinden boşanan kadinlar hayatlarındaki bu duzen bozulunca sudan cıkmış balık gibi oluyorlar yani sizi rahatsiz eden aslında bu. Siz eski esinizi degil eski kurulu duzeninizi ariyosunuz unutmayin bu ailenizle yasayacaginiz birkac yılda tekrar otomatik olarak olusacak zaten sadece az sabır simdi gelelim bu hayatinizdaki artilara etrafımdaki dul bayanlara bakıyorumda bazende ben onlara ozeniyorum özgürler gece gezmeleri var hesap vermeden tek basina karar alma durumları var vur patlasın cal oynasın hanimlar var valla totolarını sallayıp geziyolar cok sosyaller kendi arabaları arkadaşlariyla seyahat planları var sizde artık özgürsünuz 2 evladiniza zaman ayırın lütfen en onemli sey insan yetistiriyorsunuz bunuda dusunun cocuklar biz yetiskilerin gecim dertlerityle bogusmak zorunda degiller onlarda bir hauat kuracaklar iyi bir ahlaka ve egitime ihtiyaclari var ve sizede tabiki eski esinizle degil konusmak onun kafasinda sizinle ilgili soru isaretleri olsun yerinizi ve neler yaptiginizi o merak etsin sizden haber alamamasi onu delirtir zaten birakin onun hayatı sacmasapan olsun unutmayın binları 2 sene daha uygularsanız fikirleriniz evhamlariniz gececek o hanımlıginizi ve asaletinizi bozmayın dogru insan illaki karsiniza cikacaktır hayat devam ediyor bir yerlerinden tutmamiz gerekli son bir not denizde balık cok sizden degerli kimse yok

Tam yaziyordum sizin gibi bir uye vardi eski kocasi evli oldugu halde donsun istiyordu diye. Son sayfaya baktim ki siz zaten o uyeymissiniz.

Turunuzun tek ornegisiniz kusura bakmayin.

Bundan onceki konulariniza ben dahil bir cok uye size yardimci olmak adina neler neler yazdik. Sizi anlamaya calistik ama siz kendini duzelmek istemiyorsunuz bence.

Lutfen ama lutfen iki tane kiziniz vardi hatirladigim kadariyla onlar icin unutun su adami onunuze bakin. Kendinizi birine adamak istoyorsaniz illaki cocuklariniza adayin. Onlarin egitimine adayin ne bileyim onlari iyi bir insan olarak buyutmeye calisin. Eski kocanizla ugrasacaginiza cocuklarinizla ugrasin.

2 yıl önce boşandım.İki çocugum var.Adam evlendi. Ancak ben hala unutamadım.Etrafımdakiler neler yaşadığımı biliyorlar.Herkes iyiki kurtuldun derken ben asla öyle birşey diyemiyorum.Hep içim yanıyor. Keşke boşamasaydım.Görmezden gelseydim.Sağır dilsiz olsaydım.Hata yapmasaydım.vs..Hayatım hep böyle geçiyor.İşim evim var.Ailem yanımda. Biliyorum çok şanslıyımda. İnsan mutsuz olmak istermi ? Elimde değil ? Pişmanlık..Keşke dul kalmasaydım da .... da...da.. diyip duruyorum.. Soruyorum kendime neyini özlüyorsun.. Sonra etrafıma bakıyorum..Kadınlar kocalarının nelerini görmezden geliyorlarmış.. Bırakmıyorlar asla.Aptalmışım diyorum.Hani erkek mi var aklı başInda diyorum. SeninKi yakışıklı zengin kariyerli.çocuklarının babası.. ev ve çocuklarla ilgili sorumluluklarını bilen.. kötü gününü sen gördün..iyi gününü başkaları görüyor.. vs.vs.. saçmalıyorum belki..ve evlendiği insanla da sürekli ayrılıp birleşiyorlar.Veorayı bıraktığı zaman çocuklarına döneceğini söylüyor. sonra dönmüyor yine.. sebepte kadın beni bırakmıyor boşamıyor diyor. Ve yeni anladım ki sürekli boşanacağım diyip durdu.kadınla aylarca ayrıda yaşadı ancak iki evlilikmiş niyeti.ne beni bırakmaya çalıştı ne de onu.. Tabi ben resmi nikahı bende iken üç kuruşlk insanlar için boşadım kendimi.. ama içimdeki sevgimi takıntımı sorun ne bilmiyorum..vazgeçemiyroum.. Bu adamı unutmak istiyorum.Mutlu olmak istiyorum.
İNTERNET SİTELERİNDEN BANA UYGUN İKİ ÇOCUKLU BİRİNİ BULSAM EVLENEBİLİRMİYİM.SAĞLIKLIMI..İNTERNETTEN TANIŞAN EVLENEN VARMI? DENESEM Mİ ACABA ? YOKSA BU ADAMI BAŞKA TÜRLÜ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL..
İnternet olayına sakın görmeyin bence boşanma sebebiniz neydiki

İnternetten bir psikolog bulup gitseniz, adama ihtiyac duymadan da mutlu olursunuz. Saglikli dusunemiyorsunuz.

Back
X