- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi gokalpiniremi
-
biber olmasa da olur ama havuç güzel olur havuç olmadan da sadece barbunya olur gibi .tabi yapacağın kişiler böyle seviyorsa bilemem.. afiyet olsunn şimdidenDamak zevki galiba, hoşuma gitmiyor. Hele hele içinde biber olan hiçbir şeyi yiyemem. :/
Teşekkür ettim.biber olmasa da olur ama havuç güzel olur havuç olmadan da sadece barbunya olur gibi .tabi yapacağın kişiler böyle seviyorsa bilemem.. afiyet olsunn şimdiden
rica ederim. önemli değil. taşıdım bölümüne.Aha uğraştırdım durduk yere!
Duduklu patlar kiz. Kisik ateste yapcan. Yuzun yanar bak.
Hiiii sen ne diyosuunnn?Küçükken şu söylediğin benim arkadaşımın annesinin başına gelmişti de o da bende fobi olduydu. Ama işte o havasını almadan açtığı için patlıyo sanıyodum ben sadece. Aaaaa!!! 2 aylık evliyim o korkuyu çalıştığım için mecbur yenmek durumunda kaldım,kullanmayı da yeni öğrendim ama ben onun öyle bi sonuç doğurabileceğini bilmiyodum. Şuan çok tırsıyom Daha da har ateşte yemek pişirirsem namerdim, yusufladım
rica ederim. önemli değil. taşıdım bölümüne.
Aynen ben de cok tirsiyorum. En kisikta pisiriyorum. Iyice soguyunca aciyorum.
Benim eski tip duduklu.
Seninki de mi oyle?
Direk salça güzel olmaz soğanla salçayı kavur.Yapabiliyorum canım o kadar da değil, öncesinde hazır çorba yapmıştım suyla süt karışmış aklımda. Eziklemeyin beni!İşte problem orada başlıyor ben o havucu biberi koymak istemiyorum o zaman direk salçamı kavuracağım sadece?
:) :) gulcektim yanlis olduhatice94du05542 .!.:Canım havucsuz yapabilirsin tabiki icinden sogan salca ve ana malzemeyi cikarmadigin surece problem yok yag ve baharatlari ayarlarken dikkat et yavas yavas tadina bakarak ayarlamani tavsiye ederim kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?