Acılı, ağrılı dert

Seftalireceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
695
588
53
Hanımlar herkese merhaba. Eşim eğitimdeydi. İki aydır görüşmüyorduk.İki günlük izin verdiler. İlişki sırasında aşırı derecede yanma hissi var. Ve sanki gerdekmiş ilk defa giriyormuş gibi acıyor. Ara ara yanma oluyordu ama bu seferki çok başka. İlişkiden haz alıyorum ama ağrı yüzüne orgazm olamıyorum.ilişkiden sonra tuvalete gidince de aşırı derecede yanma var. Daha önceleri de gittim doktora yanıyor ilişki sırasında acıyor diye. Doktor da bir sorun yok sadece biraz dar dedi. Sizce ne yapmalıyım?

Hanımlar herkese merhaba. Eşim eğitimdeydi. İki aydır görüşmüyorduk.İki günlük izin verdiler. İlişki sırasında aşırı derecede yanma hissi var. Ve sanki gerdekmiş ilk defa giriyormuş gibi acıyor. Ara ara yanma oluyordu ama bu seferki çok başka. İlişkiden haz alıyorum ama ağrı yüzüne orgazm olamıyorum.ilişkiden sonra tuvalete gidince de aşırı derecede yanma var. Daha önceleri de gittim doktora yanıyor ilişki sırasında acıyor diye. Doktor da bir sorun yok sadece biraz dar dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Kayganlaştırıcı kullanın.
Ama bence tekrar bi doktor görsün.
Genelde enfeksiyon olur bu durumlarda

Benim de bir dönem çok olmuştu. Dar olusuyla alakali olabilir evet ama mantardan ve enfeksiyondan da şüphelenin. İkisini de yaşadım o dönem çünkü. Çok yıkamayın içini vajinanizin. Sabun ve duş jeli kesinlikle sürmeyin.

Idrar yolları enfeksiyonu büyük ihtimalle o çok ağri ve yanma yapiyo
Anladım
Benim de bir dönem çok olmuştu. Dar olusuyla alakali olabilir evet ama mantardan ve enfeksiyondan da şüphelenin. İkisini de yaşadım o dönem çünkü. Çok yıkamayın içini vajinanizin. Sabun ve duş jeli kesinlikle sürmeyin.
Dün duş jeli sürmüştüm ondan mı oldu acaba 😔

Uzun süre cinselliğe ara verince darlasma olur ve ilk ilişkide acı yapar. Düzenli cinsellikte her defasında acı yapıyor mu? O zaman sıkıntı var.

Sistit olmuşsun dur mutlaka doktora git.
Önceki gittiğin doktor da çok saçmalamış bence ilişki sırasında yanma.olmasi normal değil dar da olsa ordan çocuk bile çıkabilir normalde. Yeterince hazır degilken ilişkiye giriyorsunuzdur. Kayganlastirici kullanın en kotu ama önce Dr a gidin

Back
X