ne güzel kilo vermişsin. Çok özendim sana.uğraşıyorum ama kilo veremiyorum. Biraz daha devam edecembakalim sonuç ne olacak.herkese merhabalar tesadüfen gördüm sizleri benimde 5 aylık bir oğlum diyet sürecindeyim 77 ile başladım kilo vermeye şimdi 66 kiloyum hedefim 55 kilo olmak paylaşımlarda bulunmak iyi hissettiriyor insana
insan spor yapınca çok mutlu oluyor. Bende bugünkü sporu bitirdim. 25 dk yürüyüş 10 dk koşu toplamda 4.2 km. Ayrıca 30 mekik 350 tane ip atladım. Sende koşu bandında yapiyosun değil mi? Hız olarak kacta yuruyosun ve koşuyorsunBen bugün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım 2,7 km yol gittimgünlük 1 km'den fazla da okul yolu var ama başka spor yapamadım gün içinde kaçamaklarım var bugün tartilmadım saat 3 oldu sabah 6 buçukta kalkmam lazım bu gidişle ben saati zor duyarım birazdan da çocuklar uyanır bi türlü uyuyamıyorum
benimde yarın misafirim gelicek. Kısır, börek bir de revani yapicam. Bende senin gibi dayanamayabilirimBen bugün börek yedim
Canım ben genelde koşu bandının programlarını kullanıyorum seninki nasıl bilmiyorum ama benimki dynamic Gold 240-M kendinin 6 programı var o anki ruh halime göre takılıyoruminsan spor yapınca çok mutlu oluyor. Bende bugünkü sporu bitirdim. 25 dk yürüyüş 10 dk koşu toplamda 4.2 km. Ayrıca 30 mekik 350 tane ip atladım. Sende koşu bandında yapiyosun değil mi? Hız olarak kacta yuruyosun ve koşuyorsun
benimkinde de programlar var ama ben kullanmıyorum. Dynamic stone markası. Koşuyu 8 de, yürüyüşüde ilk başlarda 7 hızla sporun sonuna doğru 6.8 hızla yapıyorum. Bu arada yeni bi topik acildi ip atlamayla ilgili. "Sağlıklı beslen, ip atla, hızlı kilo ver; deneyimlerimiz" tavsiye ederim.Canım ben genelde koşu bandının programlarını kullanıyorum seninki nasıl bilmiyorum ama benimki dynamic Gold 240-M kendinin 6 programı var o anki ruh halime göre takılıyorum
milli spor benceSüpürge de spor sayılır mı
ben saat başı ev süpürürdümSüpürge spor olsaydı şuan hepimiz fit olurduk
Ben kilo vrremiyorumEee kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet İşleri
Bide sen sağlam spor da yapıyorsun vücut neden böyle bir savunmaya geçti ki hele bi git bakalım diyetisyen ne diyecek bize de söylediklerini yazBen kilo vrremiyorumdiyetisyen gitmeyi düşünüyorum
tamam canım salı ya da çarşamba niyetim var gidicemBide sen sağlam spor da yapıyorsun vücut neden böyle bir savunmaya geçti ki hele bi git bakalım diyetisyen ne diyecek bize de söylediklerini yaz
Naptın canım diyetisyene gittin mitamam canım salı ya da çarşamba niyetim var gidicem
evet canım gittim. Diyetisyen de kilom 61.7 çıktı. Evde 64 çıkıyor. Hangisi doğru bilmiyorum. İnternetten yeni tartı aldım kendimeNaptın canım diyetisyene gittin mi
İnşallah faydasını görürsün demekki sen kilo vermişsin tartı bozukmuşDiyet listesi
Limonlu su
1 kuru kayısı
Kahvaltı 09.00
1 yumurta
2 dilim ekmek (beyaz ekmek hariç)
2 parmak peynir
Bol yeşillik, salatalik domates ...
Ara 11.00
2 ceviz
1 porsiyon meyve
Öğlen 13.30
5 yk sebze
1 kase yoğurt
Bol salata yağsız
1 dilim ekmek veya 1 kepçe çorba
Ara 16.30
1 kase yoğurt
1 porsiyon meyve
Aksam 19.30
5 yk sebze
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek veya 1 kepçe çorba
Bol salata yağsız
Ara 22.00
1 bardak tarçınlı süt
1 porsiyon meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?