Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deniyelim bakalimSalatalık benim midemi rahatlatıyor. Belki sana da iyi gelir
İnşallah işe yarar.Deniyelim bakalim
Ins canim cok teşekkürlerİnşallah işe yarar.
Yaptım ama ise yaramadı migdemden sırtıma kadar ağrıyor akşam 6dan beri kivraniyoruz3 yudum soguk süt ic oda iyi gelir.
Yaklaşık 2 3gundur var gittik ama büyümeye başlıyor ciddi bir sorun yok şükürler olsunAllah korusun ciddi birşey de olabilir acile gitseniz.Anladigim kadarıyla anı başlayan bir ağrı
Gittik ama verdiği ilaç kesmiyor rennoduo diye bir ilaç verdi yaramiyorKuzum cok gecmis olsun ben iki hamileligimde de gecirdim miden agriyor senin sonra o sirttan basina bogazina kadar vuruyor inan ki doktorundan yardim iste
Bende onu kullandim ilik acik cay icmeyi dene ben mahvolmustum normalde mide sorunu olmayan biriydim ama sirtimi tutamiyordum artik farkli sekillerde agrinin gectigi tarafa yatmayi dene oy bide ikizmis Allah yardimcin olsunGittik ama verdiği ilaç kesmiyor rennoduo diye bir ilaç verdi yaramiyor
Ayakta uyuyrom kaç gundur ne sağa ne sola kıvrana kıvrana uyuyoruzBende onu kullandim ilik acik cay icmeyi dene ben mahvolmustum normalde mide sorunu olmayan biriydim ama sirtimi tutamiyordum artik farkli sekillerde agrinin gectigi tarafa yatmayi dene oy bide ikizmis Allah yardimcin olsun
Sirtina yastik al nasil rahat edersen canim seni cok iyi anliyorum ama maalesef ben dogum yapinca kurtuldumAyakta uyuyrom kaç gundur ne sağa ne sola kıvrana kıvrana uyuyoruz![]()
Uuuuv desene doguma kadar devam cekicegizSirtina yastik al nasil rahat edersen canim seni cok iyi anliyorum ama maalesef ben dogum yapinca kurtuldum