Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil yani mamayi kaç saat saklayabiilirsiniz ki zaten:)
Elime alıp incelemedim hiç, internetten araştırdım, farklı modeller var, sizinkinin markası ne, en azından 4 saat sıcak tutabiliyor mu, bir de 2 tane var demiştiniz, diğerini de görebilir miyim?Aradiginiz bu mu?Eki Görüntüle 1510894
Bana özellikle gece için lazım, kızımı emziriyorum ama gece bir defa da mama veriyorum, hazırlıyorum, birazdan içiririm diyorum, ya kızım o an içmiyor ya da ben uykuya dalıyorum, hep boşa gidiyor yani, bu kılıfı bulsam bana kurtarıcı olur :)MAmayi yaptiktan sonra 10 dk icinde mama soguyor buz kesiyor.
Onerilen ise 40 derce cvarnda olmasi ve mamalarin 3 saat durabilme ozelligi var cnm benim
Bi disariya cikarken yapip konulabilir termos kilifina :)
Bana özellikle gece için lazım, kızımı emziriyorum ama gece bir defa da mama veriyorum, hazırlıyorum, birazdan içiririm diyorum, ya kızım o an içmiyor ya da ben uykuya dalıyorum, hep boşa gidiyor yani, bu kılıfı bulsam bana kurtarıcı olur :)
Aynen, Allah yardımcımız olsun :)Valla benmki hep mama ictiginden biliyorum cnm bende baya zorluk cekiyrm mamayi bi yapiyrm 10 dk soguyo disari ckiyoruz uyuyo o uyandgnda mama bzlmaya baslio yenisini yapiorm o sirada cok sicak oluyo dsarda sgtmyrmda cocuk bgrio falan mama.isi zor is hele geceleri kalkp hazlrmak uykudan ölüm yani :))
Canım ben ayakkabı aramıyorum ki, biberon kılıfı arıyorum, yanlışlık oldu sanırımhttp://www.viccoshop.com.tr/sandalet/vicco-cirtli-yildizli-kiz-sandalet-pudra.htm
ben de bu ürun var 21 numara tipa tip aynisi etiketli kutusunda orjinal sekli ile mevcut....vicco nun sitesindende bakabilirsiniz urune guzel bir sandalet 30 tl.
Cok komik oldum sanirim ozur dilerim nasil boyle bi hata yaptim onuda anlayamadim ki ayakkabi arayan bir arkadasin konusuna yaziyordum yanlis tikladim galibaCanım ben ayakkabı aramıyorum ki, biberon kılıfı arıyorum, yanlışlık oldu sanırım
Sorun değil, trafik yoğun olunca böyle kazalar olurCok komik oldum sanirim ozur dilerim nasil boyle bi hata yaptim onuda anlayamadim ki ayakkabi arayan bir arkadasin konusuna yaziyordum yanlis tikladim galiba
Tesekkeur ederim simdi hatirladim ben kraft termos biberon bakiniyordum o ara bi arkadasa da yazarken msj lar karistiSorun değil, trafik yoğun olunca böyle kazalar olur
Size iyi satışlar :)