öyle yaptım onu yazmayı atlamısım. kuru bezle sonra nemlı işte sonrada paspasla sildim deönce eski kuru bir beze iyice çektirseydin sonrada nemli bezle silip arkasından kurulasaydın köpük kalmazdı,
madem yıkama imkanın yokmuş.
domestossa zor uçuyor kokusuöyle yaptım onu yazmayı atlamısım. kuru bezle sonra nemlı işte sonrada paspasla sildim de
uçar mı acaba başım ağrı girdi kokudan
önce eski kuru bir beze iyice çektirseydin sonrada nemli bezle silip arkasından kurulasaydın köpük kalmazdı,
madem yıkama imkanın yokmuş.
başka bir şeyi karıştırmasın bence, karışınca ne olacağı belli değil zehirleyebilirCifle silsen işe yarar mı acaba çok yayıldımı
yayılmış biraz da halloldu gıbı ama koku cok fena .. balkona çıkayım barı biraz .. teşekkürler cvp için..Cifle silsen işe yarar mı acaba çok yayıldımı
başka bir şeyi karıştırmasın bence, karışınca ne olacağı belli değil zehirleyebilir
teşekkürler çözüm öneriniz için.Hiç işte
yayılmış biraz da halloldu gıbı ama koku cok fena .. balkona çıkayım barı biraz .. teşekkürler cvp için..
karıtırmadım ya duru suyla sildim h koku kaldı çok fena ..başka bir şeyi karıştırmasın bence, karışınca ne olacağı belli değil zehirleyebilir
açtım heryeri .. teşekkürler..pencere varsa aç havalansın iyice
Ben duşakabini önce çamaşır suyuyla silip sonra camsille silmiştim de haftalarca öksürükten kurtulamadım. Sonuç: artık çamaşırsuyu kullanamıyorum, meğer zehirli bir gaz çıkıyormuş o ikisini karıştırıncaKöpüğün gitmesi açısından düşündüm ama haklısın.
teşekkürler çözüm öneriniz için.
Ben duşakabini önce çamaşır suyuyla silip sonra camsille silmiştim de haftalarca öksürükten kurtulamadım. Sonuç: artık çamaşırsuyu kullanamıyorum, meğer zehirli bir gaz çıkıyormuş o ikisini karıştırınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?