- 30 Kasım 2015
- 5
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi azralindaa
-
Anla işte sevgilisiyle birlite olmuş.. Oyüzden doktorada gitmeye çekınıyor...Yanlış bişey yaptım derken ?
Muhtemelen gene dalga geçiyorlar baktım bugün üye olmuşAnla işte sevgilisiyle birlite olmuş.. Oyüzden doktorada gitmeye çekınıyor...
Ozaman napıyoruzz..Kan testi yaptırmaya gittim adres sordular sonra sigortada babama bağlıyım korktum yaptırmadım
Ne alaka ya özelde ver parayı evlimisin bekarmısın die sormazlar bile saçmalama allah aşkınaKan testi yaptırmaya gittim adres sordular sonra sigortada babama bağlıyım korktum yaptırmadım
%99,9 çnkü insanlarımız artık cahil değil neyın ne olduğunu bılıyor 10-15 kere test yapmak ne demek?Muhtemelen gene dalga geçiyorlar baktım bugün üye olmuş
Paşa Paşa doktora gidicen başka napıcan ?Allah yukarıda dalga geçmiyorum ne yapmalıyım ?
Yaş kaç bu arada? özele git kimse evlimiisn diye falan sormaz.Allah yukarıda dalga geçmiyorum ne yapmalıyım ?
ama surtunme oldduysa hamıle kalmıs olabılırsınsurtunme de enerjı fazla açıga cıkıo
ewetttt 5 yıl amuda kalktım olmadı bı kere surtundum hamıle kaldım o dereceAllah napmasın senı
sürtünme kuvvetıyle kinetık enerjı ortaya çıkar ve bebek dunyaya gelır
ewetttt 5 yıl amuda kalktım olmadı bı kere surtundum hamıle kaldım o dereceneyse
Bız doktor değiliz bacım..Tamam ama korkuyorum adetim 25 gün gecikti nerdeyse sadece göğüslerde damar belirginlenmesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?