- 20 Ağustos 2015
- 460
- 388
- 33
- Konu Sahibi misslola35
-
Zaten gün boyunca dışarıda oluruz,yatmaya gelirler zaten.Ama devlet meselesi haline getiriyor bunu delirmek üzereyimErkek kardesine otelden yer ayirt gitsin rahatsizlik vermesin misafirlerine
Sen haklisinZaten gün boyunca dışarıda oluruz,yatmaya gelirler zaten.Ama devlet meselesi haline getiriyor bunu delirmek üzereyim
Ben 22 kardeşim 18...Söylediğim gibi kendi keyfi yüzünden istemiyor.Başka da hiçbir nedeni yokkardesiniz neden istemiyor?
gercekten sirf keyfi bozulmasin diyemi yoksa baska nedenleri de ola bilir mi?
bir gün yüzünden tepkisi cok asiri geldi
ve yaslariniz kac, onu merak ettim
Kesinlikle ama önceden de bir bahane bulup ağırlamadım.Bende hiç hoşnut değilim bu durumdan fakat evimden kovacak halimde yok.Ama gel de bunu ergen kardeşime anlat.Eviniz musait degilse soyleyin. Neden her sehir disindan gelen otel yerine baskasinin evinde kaliyor?
Kardesiniz hakli rahati bozulur..
Ben 22 kardeşim 18...Söylediğim gibi kendi keyfi yüzünden istemiyor.Başka da hiçbir nedeni yok
Kesinlikle ama önceden de bir bahane bulup ağırlamadım.Bende hiç hoşnut değilim bu durumdan fakat evimden kovacak halimde yok.Ama gel de bunu ergen kardeşime anlat.
Arkadaşlarımla samimiyetim çok iyi,hatta benimde onların bulunduğu şehre gitme durumum oldu,gidemedim ama gitseydim otelde kalmamı istemediklerini bunun yerine evlerinde ağırlayacaklardı.Kalsalarda bir gece kalacaklar yarın dönecekler.Arkadaşlarınızla samimiyetiniz nasıl?
Onların olduğu şehre gitseniz sizi seve seve evlerinde misafir ederler mi? Size iyi evsahipliği yaparlar mı?
Ev benim demişsiniz, kardeşiniz evde hangi sıfatla kalıyor? Sizin misafiriniz mi? Yoksa evin harcamalarına katılan bir ev arkadaşı gibi mi?
Gelen arkadaşlarınız kaç gün kalacak?
Kardeşiniz sizin isteklerinize saygı gösterir mi?
Cevaplara gare ben de cevap yazacağım
Evet ne yazıkki asosyal ve ancak bana karşı efeleniyor.Arkadaşlarımda tuhaf,evde bir erkek olduğunu bile bile geliyorlar.İki taraf da bi tuhaf. Ben arkadaşımın evine gidecek olsam, Yanımda bi de kendi arkadaşımı götüremem. Hemde emrivakiyle. Öte taraftan kardeşiniz a sosyal galiba, yoksa o yaşta eve karşı cinsten birileri gelecek diye göbek atardı
Arkadaşlarımla samimiyetim çok iyi,hatta benimde onların bulunduğu şehre gitme durumum oldu,gidemedim ama gitseydim otelde kalmamı istemediklerini bunun yerine evlerinde ağırlayacaklardı.Kalsalarda bir gece kalacaklar yarın dönecekler.
Kardeşimle evet aynı evi paylaşıyoruz ama evde en ufacık şey kendiyle alakalı bir şeye dayanıyorsa kolay kolay kendinden ödün vermiyor.Bunu ne şekilde anlatmaya çalışırsan çalış anlamak istemiyor,hatta bu ev mevzusu bile kendisinden kaynaklı oldu.Kendi isteklerime sıra gelince de umursamıyor.
Babam zaten yurtdışında çalışıyor annemde anneannem rahatsız diye memlekete gitti.Babamla aram limoni zaten söyleyemiyorum annemde kaç defa konuştu ama yine müdahalesi sonuçsuzAnne baba yokmu mudahele edecek
Zor durum.Babam zaten yurtdışında çalışıyor annemde anneannem rahatsız diye memlekete gitti.Babamla aram limoni zaten söyleyemiyorum annemde kaç defa konuştu ama yine müdahalesi sonuçsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?