ACILL. Enfeksiyon

Kubra Atalay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
26
6
1
29
1 Ay once enfeksiyon geçirdim. Evlendigimden beri tekrarlıyor. Simdi tekrar enfeksiyon geçiriyorum. Idrarda yanma,kan,koku var.Mide bulantisi, kusma, baş dönmesi, cok kotuyum suan. Kac hastahaneye gittim sonuc hep ayni ilac verdi hepsi. 10 gun var adetime. Bebek olurmu sizce. Ne yapmam lazim😔 yoruldum artik

1 Ay once enfeksiyon geçirdim. Evlendigimden beri tekrarlıyor. Simdi tekrar enfeksiyon geçiriyorum. Idrarda yanma,kan,koku var.Mide bulantisi, kusma, baş dönmesi, cok kotuyum suan. Kac hastahaneye gittim sonuc hep ayni ilac verdi hepsi. 10 gun var adetime. Bebek olurmu sizce. Ne yapmam lazim😔 yoruldum artik
Doktorunuzla gorustunuzmu.

Enfeksiyonu tedavi etmeden asssla hamile kalmayın. Bende Enfeksiyon varken hamile kaldım çok kötü geçtü gebeliğim.

Ozellere gittim devlete gittim hepsi ayni ilaci verdi ve surekli tekrarliyor ne yapacagimi sasirdim ben 😔
Bitkisel ilaçlardan yardım alabilirsiniz. Ben ne kadar entibiyotik iğne kullandıysam geçmedi bitkisel ilaçlar sayesinde hafifledi

Back
X