Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontrol bile yarım çıkmış olsaydı iki yerde de kırmızı çizgi olurdu bu şekilde olmazdı.Ama olsaydı ilk önce T yeri kırmızı olmaz miydi
Yok önce c kırmızı olur gebelik varsa silikte olsa t çizgisi belirirAma olsaydı ilk önce T yeri kırmızı olmaz miydi
Başta benimki de öyle çıkmıştı. Bende görüyorum o çizgiyi iki gün sonra bidaha test yap bakalım koyulaşır çizgiMerhaba kızlar bir senedir deniyoruz sayısız gebelik testi yapmışımdır ve hiç birinde inanın hayalet bile olsa yanlış sonuç görmedim hepsi negatifti. Bugün sabah ilk idrarla yaptım ve 3 dk içinde çizgi belirdi. Yarın adet günüm ne diyorsunuz?
İnşallah canım benim geçen sene tam bu zamanlarda bir kimyasalım olmuştu birdaha asla pızitif görememiştim bu beni çok heyecanlandırdıBaşta benimki de öyle çıkmıştı. Bende görüyorum o çizgiyi iki gün sonra bidaha test yap bakalım koyulaşır çizgi![]()
Ayy hayırlı olsun kendi testimmiş gibi sevindim, ben de kimyasaldan 6 ay sonra hamile kalanlardanım. Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallahŞimdi yaptığım kaset test
Canım Allah razı olsun sendenAyy hayırlı olsun kendi testimmiş gibi sevindim, ben de kimyasaldan 6 ay sonra hamile kalanlardanım. Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah
Hayırlısı olsunSabah ilk idrarla yaptığım test kan vereceğim bugün![]()
Hayırlısı olsun. 2 günde bir artışı takip edinKan 23.98 çıktı![]()