Acill .Gebelik testi

gzm0

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
47
13
8
26
Arkadaslar Ne demek oluyo bu .bayadir bekliyorum 20 dkdan fazla
Screenshot_20231122-034515_WhatsApp.webp

Ama olsaydı ilk önce T yeri kırmızı olmaz miydi

Ama olsaydı ilk önce T yeri kırmızı olmaz miydi
Kontrol bile yarım çıkmış olsaydı iki yerde de kırmızı çizgi olurdu bu şekilde olmazdı.
Hemen kutunun arkasında da şekil olarak açık açık anlatmışlar ama?
İçiniz şüpheliyse kan verin yada testi tekrarlayın önerilen miktarda idrar damlatarak .

Merhaba kızlar bir senedir deniyoruz sayısız gebelik testi yapmışımdır ve hiç birinde inanın hayalet bile olsa yanlış sonuç görmedim hepsi negatifti. Bugün sabah ilk idrarla yaptım ve 3 dk içinde çizgi belirdi. Yarın adet günüm ne diyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_8196.webp
    IMG_8196.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_8195.webp
    IMG_8195.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba kızlar bir senedir deniyoruz sayısız gebelik testi yapmışımdır ve hiç birinde inanın hayalet bile olsa yanlış sonuç görmedim hepsi negatifti. Bugün sabah ilk idrarla yaptım ve 3 dk içinde çizgi belirdi. Yarın adet günüm ne diyorsunuz?
Başta benimki de öyle çıkmıştı. Bende görüyorum o çizgiyi iki gün sonra bidaha test yap bakalım koyulaşır çizgi 😇

Başta benimki de öyle çıkmıştı. Bende görüyorum o çizgiyi iki gün sonra bidaha test yap bakalım koyulaşır çizgi 😇
İnşallah canım benim geçen sene tam bu zamanlarda bir kimyasalım olmuştu birdaha asla pızitif görememiştim bu beni çok heyecanlandırdı 😊

Sabah ilk idrarla yaptığım test kan vereceğim bugün ☺️

Eklentiler

• IMG_8202.webp
    IMG_8202.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 35
Back
X