- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 573
- 53
- Konu Sahibi Papatyam000
15.3 cikti hcg degerim dusuk mi kizlar adetim gecikeli 2 gun oldu lutfen yardimci oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa teşekkür ederim sagolunYoo değil, 2 günde bir kan verip artışı gözlemleyin. Hayırlı olsun![]()
Benim adetimden 2 gün önce 12 çıkmıştı canım endişe etme önemli olan ilk değer değil düzenli artış demişti doktor 2 günde bir beta hcg baktır15.3 cikti hcg degerim dusuk mi kizlar adetim gecikeli 2 gun oldu lutfen yardimci oldun
Teşekkür ederim ya icimi bi korku basti daha yuksek. BekliyordumBenim adetimden 2 gün önce 12 çıkmıştı canım endişe etme önemli olan ilk değer değil düzenli artış demişti doktor 2 günde bir beta hcg baktır![]()
Yok hayır korkma artışının sağlıklı olması önemliTeşekkür ederim ya icimi bi korku basti daha yuksek. Bekliyordum
Sagol canim teşekkür ederimYok hayır korkma artışının sağlıklı olması önemli
Ahhhh canim keske kimseye soylemesem kocam sagolsun herkese yetistirdiKorkma ama benim adet oldugum gun beta 25 di bir hafta duzenli artti ta 750 yi gordum kanamam hic kesilmedi ama sonra dusuk yaptim doktor kimyasal dedi keseyi gorene kadar kimseye soyleme kuzum
Benim adet 5 gün gecikti tiginde beta HCG 35 .78 çıktı bence daha çok erken artar inşallah canım şuan 8 haftalık hamileyim15.3 cikti hcg degerim dusuk mi kizlar adetim gecikeli 2 gun oldu lutfen yardimci oldun
Kanaman olmadigi surece korkma tatlimAhhhh canim keske kimseye soylemesem kocam sagolsun herkese yetistirdi
Sagol canim tamam cokk teşekkür ederimKanaman olmadigi surece korkma tatlim
Cok sagol canim icimi biraz olsun rahatlatiniz allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin tebrik ederim canimBenim adet 5 gün gecikti tiginde beta HCG 35 .78 çıktı bence daha çok erken artar inşallah canım şuan 8 haftalık hamileyim
Çıkan sonuca değil artışa bakmalısınız.15.3 cikti hcg degerim dusuk mi kizlar adetim gecikeli 2 gun oldu lutfen yardimci oldun
Ayyy teşekür ederim ilk gebelik oyizden bilmiyorum nasil olucagini cok sagolunÇıkan sonuca değil artışa bakmalısınız.![]()