- 17 Şubat 2016
- 7
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi beyazlebleebi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstü siyah altı turuncu geçiş falan yok löp die sıvamış resmen boyayıBence iyi duruyor kotu gormedim acikcasi turuncu hic durmuyor benmi anladim yoksa![]()
ombre yaptığı kısımı koyu bi renge boyayıp düzeltmeye mi çalışsam acaba?Bence turuncu görünmüyor ama ombredeki renk geçişleri çok kötü olmuş gerçekten.Direkt yarısını baska bi renge boyamıs gibi olmuş.ombre daha akıcı bi renk geçişi ister. Bide evde yapma, paraya kıyıp çok iyi bir kuaföre giderek yaptır.Mahfetme iyice saçlarını. Ombre demek saçın yarısının renginin açılması gibi bişey değil.
ombre yaptırmamın sebebi doğallık bozulmasn diyeydi dip boyasıyla uğraşmamak içindi ama maşallah daha büyük sıkıntı olduOmbrenin olayı doğallık. Sizinki doğal olmamış ama sizin saç renginizden sanırım. Yani dibi koyu olduğundan ombre doğal durmamış. Acaba üst tarafları bir iki ton açıp yakalayabilirler mi?
yaptırmak istediğim rengi gösterdim özellikle doğal istediğimi vurguladım ukala tavırlarla bana bırak dedi sonuç malum işteTuruncu göremedim de siyahtan direkt sarıya geçiş ister istemez böyle oluyor. Keşke daha koyu bir renk kullansaydın kahve gibi. Ya da öncesini de bir ton açtırsaydın.
İstersen karamel bir boya al evde kendin tamamını boya. Dibi tutacak koyu olduğundan az açılacak, uçları da daha açık duracak. Güzel olur bence.
Edit:benim saçımda da ombre var.çok iyi bir kuaför değildi aslında, Ama böyle yapmadı. Ara ara boyadı yani karışık uçları da. Sanırım senin yarısından itibaren hepsini boyadığından böyle durmuş.
az da olsa içime su serptin teşekkür ederim :)Ben beğendim açıkçası :) ama ombre yarım maşa falan yapın dalgalı yapın daha güzel duruyor hem gözünüzde alışor bende ilk yaptığımda benimki tam turuncuydubu ne biçim saç dedim öbür gün gittim cila attı o zaman oldu