acill lütfen yardım edin !

beyazlebleebi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
7
5
1
31
kızlar bugün saçımı sözde kuaför ombre yaptı ben evde yapsam daha güzel olurdu saçlarım siyah uçları resmen turuncu altı kaval üstü şişhane napmalıyım?? evde yapmak istiyorum bir daha kuaföre güvenmem de
? Screenshot_2016-02-17-21-06-09.webp

Bence turuncu görünmüyor ama ombredeki renk geçişleri çok kötü olmuş gerçekten.Direkt yarısını baska bi renge boyamıs gibi olmuş.ombre daha akıcı bi renk geçişi ister. Bide evde yapma, paraya kıyıp çok iyi bir kuaföre giderek yaptır.Mahfetme iyice saçlarını. Ombre demek saçın yarısının renginin açılması gibi bişey değil.

Turuncu göremedim de siyahtan direkt sarıya geçiş ister istemez böyle oluyor. Keşke daha koyu bir renk kullansaydın kahve gibi. Ya da öncesini de bir ton açtırsaydın.

İstersen karamel bir boya al evde kendin tamamını boya. Dibi tutacak koyu olduğundan az açılacak, uçları da daha açık duracak. Güzel olur bence.

Edit:benim saçımda da ombre var.çok iyi bir kuaför değildi aslında, Ama böyle yapmadı. Ara ara boyadı yani karışık uçları da. Sanırım senin yarısından itibaren hepsini boyadığından böyle durmuş.

Ombrenin olayı doğallık. Sizinki doğal olmamış ama sizin saç renginizden sanırım. Yani dibi koyu olduğundan ombre doğal durmamış. Acaba üst tarafları bir iki ton açıp yakalayabilirler mi?

Bence turuncu görünmüyor ama ombredeki renk geçişleri çok kötü olmuş gerçekten.Direkt yarısını baska bi renge boyamıs gibi olmuş.ombre daha akıcı bi renk geçişi ister. Bide evde yapma, paraya kıyıp çok iyi bir kuaföre giderek yaptır.Mahfetme iyice saçlarını. Ombre demek saçın yarısının renginin açılması gibi bişey değil.
ombre yaptığı kısımı koyu bi renge boyayıp düzeltmeye mi çalışsam acaba?

Ombrenin olayı doğallık. Sizinki doğal olmamış ama sizin saç renginizden sanırım. Yani dibi koyu olduğundan ombre doğal durmamış. Acaba üst tarafları bir iki ton açıp yakalayabilirler mi?
ombre yaptırmamın sebebi doğallık bozulmasn diyeydi dip boyasıyla uğraşmamak içindi ama maşallah daha büyük sıkıntı oldu :(

Ben beğendim açıkçası :) ama ombre yarım maşa falan yapın dalgalı yapın daha güzel duruyor hem gözünüzde alışor bende ilk yaptığımda benimki tam turuncuydu :-) bu ne biçim saç dedim öbür gün gittim cila attı o zaman oldu

Canım sanki 3 yıldır dip boya yapmamış gibi olmus:(( o turuncu kısmı kendi saç rengine boya

Turuncu göremedim de siyahtan direkt sarıya geçiş ister istemez böyle oluyor. Keşke daha koyu bir renk kullansaydın kahve gibi. Ya da öncesini de bir ton açtırsaydın.

İstersen karamel bir boya al evde kendin tamamını boya. Dibi tutacak koyu olduğundan az açılacak, uçları da daha açık duracak. Güzel olur bence.

Edit:benim saçımda da ombre var.çok iyi bir kuaför değildi aslında, Ama böyle yapmadı. Ara ara boyadı yani karışık uçları da. Sanırım senin yarısından itibaren hepsini boyadığından böyle durmuş.
yaptırmak istediğim rengi gösterdim özellikle doğal istediğimi vurguladım ukala tavırlarla bana bırak dedi sonuç malum işte

Kuaföre bir daha güvenemem demeyin bence bu sefer cidden güvendiğiniz birine gidin. Ombreyi bir de her kuaför beceremiyor. Biraz araştırın bir şekilde toplarlar.
Yada gratislerde fln olan kumralların saçını bir iki ton açan spreylerden alıp yukarıya mı sıksanız diyeceğim ama daha riskli. Yani bunu yaparken hepten yıpratma ihtimaliniz var.
Bence bir araştırmayla şehrin en iyi kuaförüne gidip toplatın belki çok verirsiniz ama içinize siner.

Turuncu değil de direk uçlarına sürmüş boyayı.
Evde yapabileceğini sanmıyorum. Daha iyi bir kuaföre bırak bence.

Saçlarının renginden ziyade önemli olan şey, hiç doğal durmuyor. Ombrede önemli olan doğallığı bozmamaktır ki kuaförler o ayara dikkat ederek degrade bi geçiş yaparlar. Saçını direkt boyaya batırmış çıkarmış gibi duruyor. O ince ayarı güzel yapmış olsaydı rengide çok güzel otururdu. Rengine bişey demiyorum ama ayarlayamamış. Bence internetten güzel bi örnek bul ve kuaföre git düzeltsin.

Back
X