Bence bu reflu belirtisi ama yinede siz bilirsinizKızlar merhaba. Bende pcos var yaklaşık 7-8 aydır bebek istiyoruz. 10 kilo verdim bu sürede şuan 86 kiloyum. İlaçsız adet olamadığım için her ay duphaston kullanıyorum. Son adet tarihimden beri 17 gün oldu. Yaklaşık 5 gündür inanılmaz bi mide ağrısı yaşıyorum arada yanma oluyor. Gebelik belirtisi olur mu mide ağrısı? Daha önce yaşayan var mı? Ayrıca adet olmama daha 2 hafta var ama göğüslerim çok ağrıyor.
Adete 2 hafta varsa şuan yumurtlama dönemindesiniz ama ilaçla adet olan biri için adete şu kadar gün kaldı tespiti ne kadar doğrudur bilemedim.Kızlar merhaba. Bende pcos var yaklaşık 7-8 aydır bebek istiyoruz. 10 kilo verdim bu sürede şuan 86 kiloyum. İlaçsız adet olamadığım için her ay duphaston kullanıyorum. Son adet tarihimden beri 17 gün oldu. Yaklaşık 5 gündür inanılmaz bi mide ağrısı yaşıyorum arada yanma oluyor. Gebelik belirtisi olur mu mide ağrısı? Daha önce yaşayan var mı? Ayrıca adet olmama daha 2 hafta var ama göğüslerim çok ağrıyor.
Gastrit veya reflu olma ihtimaliniz, hamile olma ihtimalinizden daha fazlaKızlar merhaba. Bende pcos var yaklaşık 7-8 aydır bebek istiyoruz. 10 kilo verdim bu sürede şuan 86 kiloyum. İlaçsız adet olamadığım için her ay duphaston kullanıyorum. Son adet tarihimden beri 17 gün oldu. Yaklaşık 5 gündür inanılmaz bi mide ağrısı yaşıyorum arada yanma oluyor. Gebelik belirtisi olur mu mide ağrısı? Daha önce yaşayan var mı? Ayrıca adet olmama daha 2 hafta var ama göğüslerim çok ağrıyor.
İnsan gibi sordum farkındaysanız? Bu belirtileri yaşayanlarda varmış ki burda da var mı diye soruyorum o alaka?Ya ne alakası var?
Daha önce hiç böyle bi sorun yaşamadığım için emin olamadım bende o yüzden.Bence bu reflu belirtisi ama yinede siz bilirsiniz
Duphaston kullananlar bilir, regl tarihinden sonraki 14. Gün kullanmaya başlıyorum. 7 gün kullanıyorum 3 gün içinde de regl oluyorum yaklaşık döngünün 28-30 gün olması için. O yüzden olacağım tarihi biliyorum.Adete 2 hafta varsa şuan yumurtlama dönemindesiniz ama ilaçla adet olan biri için adete şu kadar gün kaldı tespiti ne kadar doğrudur bilemedim.
Daha önce midemle alakalı sorun yaşamadığım için, bir de gebelikte mide yanması çekenler olduğu için merak etmiştim.Gastrit veya reflu olma ihtimaliniz, hamile olma ihtimalinizden daha fazla
Canım hamilelik belirtilerinde yazılı olmayan aklına gelecek herşey olabilir ve bu kişiden kişiye değişir, bazı kişilerde de hiç bir belirti olmaz.Kızlar merhaba. Bende pcos var yaklaşık 7-8 aydır bebek istiyoruz. 10 kilo verdim bu sürede şuan 86 kiloyum. İlaçsız adet olamadığım için her ay duphaston kullanıyorum. Son adet tarihimden beri 17 gün oldu. Yaklaşık 5 gündür inanılmaz bi mide ağrısı yaşıyorum arada yanma oluyor. Gebelik belirtisi olur mu mide ağrısı? Daha önce yaşayan var mı? Ayrıca adet olmama daha 2 hafta var ama göğüslerim çok ağrıyor.
Teşekkür ederim, ya ne bileyim anlamadım bu yaşıma kadar midemle alakalı asla bi sorun yaşamadım bi de göğüslerimde de inanılmaz bi ağrım olunca acaba döllenme süreci falan olabişir mi dedim. Bilmediğim için mide de ona bağlı olabilir mi diye.Canım hamilelik belirtilerinde yazılı olmayan aklına gelecek herşey olabilir ve bu kişiden kişiye değişir, bazı kişilerde de hiç bir belirti olmaz.
Ama senin zaten adetine 2 haftan varmış, yani daha döllenmiş bir yumurta bile yok yada yeni yumurtlama zamanındır, bu mide sorununu asla gebeliğe bağlamaman lazım.
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız
17 gün önce adet olmuşsun, 5 gündür mide ağrın var, yani adetinin 12. Günü yumurtlama olmuş olabilirmiki, 12. gün yumurtlamana pko var demişsin diye ben pek ihtimal vermedim, Allahın takdiri tabii bilemeyiz belki seninde mucizen böyle gelecektir. Umut etmek biz insanlar içindirTeşekkür ederim, ya ne bileyim anlamadım bu yaşıma kadar midemle alakalı asla bi sorun yaşamadım bi de göğüslerimde de inanılmaz bi ağrım olunca acaba döllenme süreci falan olabişir mi dedim. Bilmediğim için mide de ona bağlı olabilir mi diye.
Ben daha önce bi kimyasal gebelik geçirdim adetimin hemen bitiminde yumurtlamışım o yüzden belli olmuyor sanırım bilemedim. Hayırlısı tabi.17 gün önce adet olmuşsun, 5 gündür mide ağrın var, yani adetinin 12. Günü yumurtlama olmuş olabilirmiki, 12. gün yumurtlamana pko var demişsin diye ben pek ihtimal vermedim, Allahın takdiri tabii bilemeyiz belki seninde mucizen böyle gelecektir. Umut etmek biz insanlar içindirhakkında hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?