Erkek İnfertilitesi Acill !Sperm sayısını ve hızını arttırmak için neler yaptınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
adam sonra tepenize cikmasin🤣🤣🤣
Bu ne demek anlamadım kız? Yani çok istemesin mi diyorsunuz? Ay istesin valla dert değil benim için, keşke istese zaten. Çocuk düşünmüyoken haftada 2-3 hep dğzenliydi ilişkimiz. Gebeliğimde de 41. Hafta en son ilişkimiz olmuştu akşamına doğuma gitmiştim yani😂 ben ilişkinin bir zararını görmedim , sevildiğimi hissediyorum daha az gergin oluyorum 😂

Merhabalar.
Biz de 9 yıllık evliyiz. Ben hep bende sorun var kistten sanırdım. Eşim 190 kiloydu ve hiç dr a gitmedi. En son 1.5 yil önce mide ameliyatı oldu ve şuan 100 kilo. Urolojiye gitti ve değerler kötü cıktı 😔 Dr genetik test yaptırdı. Sonuç 46,XY dendi. Zeynep Kamil e Gidin dedi. "ICSI" yaz di kâğıda bununla gidin dedi. Şimdi randevu alacağım ama hangi bölüme alacağım. Üroloji ye mi alayim o mu yönlendirsin. Yoksa direk kadim doguma mi alayim.

Merhabalar.
Biz de 9 yıllık evliyiz. Ben hep bende sorun var kistten sanırdım. Eşim 190 kiloydu ve hiç dr a gitmedi. En son 1.5 yil önce mide ameliyatı oldu ve şuan 100 kilo. Urolojiye gitti ve değerler kötü cıktı 😔 Dr genetik test yaptırdı. Sonuç 46,XY dendi. Zeynep Kamil e Gidin dedi. "ICSI" yaz di kâğıda bununla gidin dedi. Şimdi randevu alacağım ama hangi bölüme alacağım. Üroloji ye mi alayim o mu yönlendirsin. Yoksa direk kadim doguma mi alayim.
Bizdende genetik testi istendi eşim gitti kan verdi sonuç bekliyoruz bizdede değerler kötü tüp bebek olursa yapicaz sonuçlara bakayım dedi doktor. Sizdeki ne anlama geliyor düzelme imkanı varmı genetikte sorun çıkınca ?

Bu ne demek anlamadım kız? Yani çok istemesin mi diyorsunuz? Ay istesin valla dert değil benim için, keşke istese zaten. Çocuk düşünmüyoken haftada 2-3 hep dğzenliydi ilişkimiz. Gebeliğimde de 41. Hafta en son ilişkimiz olmuştu akşamına doğuma gitmiştim yani😂 ben ilişkinin bir zararını görmedim , sevildiğimi hissediyorum daha az gergin oluyorum 😂
ciddi misin ya😂😂valla maşallah diyorum size hatta alkışlıyorum sizi👏👏👏

Bizdende genetik testi istendi eşim gitti kan verdi sonuç bekliyoruz bizdede değerler kötü tüp bebek olursa yapicaz sonuçlara bakayım dedi doktor. Sizdeki ne anlama geliyor düzelme imkanı varmı genetikte sorun çıkınca ?

En son bi kâğıda ICSI yazdı. Bu kağıtla zeynep kamil e Gidin en uygun yöntemi onlar sizinle konuşur dediler. Şimdi Zeynep Kamil Üroloji Bölümünden Randevu alıp başlayacağız işlemlere. Inşallah iyi, güvenilir ve tüm soruları cevaplayabilecegimiz bir dr a denk geliriz. Sonuçta arastiriyorum o kadar aklımda bi sürü soru var.

En son bi kâğıda ICSI yazdı. Bu kağıtla zeynep kamil e Gidin en uygun yöntemi onlar sizinle konuşur dediler. Şimdi Zeynep Kamil Üroloji Bölümünden Randevu alıp başlayacağız işlemlere. Inşallah iyi, güvenilir ve tüm soruları cevaplayabilecegimiz bir dr a denk geliriz. Sonuçta arastiriyorum o kadar aklımda bi sürü soru var.
Evet haklısınız Allah yardımcıniz olsun kaç günde çıktı genetik testi bizi bı kuruma gönderdiler devlet hastanesi gibi iki ay gün verdi .

Evet haklısınız Allah yardımcıniz olsun kaç günde çıktı genetik testi bizi bı kuruma gönderdiler devlet hastanesi gibi iki ay gün verdi .

Evet 2 ay sürüyor.
Ama en net sonucu da o veriyor.
Bi önceki dr birsey olmaz bundan hemen tüp bebek yapalım dedi. Ne Bi açıklama ne birşey. Tmm yapalım da önce bi anlat.. Çarşamba günü Zeynep Kamil e gideceğiz. Urolojiden randevu aldık. Eşimle onun değerlendirmesi ve yönlendirmesine göre devam edeceğiz yolumuza. Alacağım bilgileri ve dr u sizinle paylaşacağım. Sonuçta herkesin soruları var cevap aradığı.

Evet 2 ay sürüyor.
Ama en net sonucu da o veriyor.
Bi önceki dr birsey olmaz bundan hemen tüp bebek yapalım dedi. Ne Bi açıklama ne birşey. Tmm yapalım da önce bi anlat.. Çarşamba günü Zeynep Kamil e gideceğiz. Urolojiden randevu aldık. Eşimle onun değerlendirmesi ve yönlendirmesine göre devam edeceğiz yolumuza. Alacağım bilgileri ve dr u sizinle paylaşacağım. Sonuçta herkesin soruları var cevap aradığı.
Evet teşekkürler bende yazarım sonuçlar çıktıktan sonra gidicez kontrole hakkımızda hayırlısı.

merhaba 5 senelik evliyim.Eşim kasım 2018 de ameliyat oldu varikoselden fakat 7 ay geçmesine rağmen ileri hızlı hareketli olarak herhangi bir şey değişmedi ve sperm sayısında da herhangi bir değişiklik olmadı.Belli bir seviyede kaldı 12 milyon morfolojiside 1 olarak görünüyor hareketli 750 bin civarinda.
7 ay boyunca hiç kür denemedik.Tam tersine doktorumuz bize 7 ay boyunca ne verdiyse ilaç olarak ve en son artık iğne verdi onu kullandık.
Eşim artık bırakmak istiyor ilaç ve iğneleri doğal yola yönelmek istiyoruz.
Bildiğiniz kürleri uyguyalacağım ve kendi kendime gidip bir kadın doğumla görüşüp rahim filmi çektireceğim.
Her ay denememize rağmen ovülasyon testi kullanarak devam ediyorum.Rahimde yanma oluyor sağ tarafımda tek noktada acı hissi oluyor ve geçiyor sonra gene hasta oluyor her ay olduğum gibi .. Moraller bozuk bakalım ilaçları bıraktıktan sonra diğer doğal yollar işe yarayacak mı?

Kızlar sperm kalitesini ve hızını ne ile arttırdınız ve sonuç aldınız mı 6 yıldır evliyim bu yüzden çocuğumuz olmuyor?
Canım Allah yardımcınız olsun. Eşimde sperm sayısı 3 milyondu toplamda .Olmaz tüp bebek dediler ben ise tüp bebege yonelmedim.Iyilesecek dedim ve inandim cok sukur .Gecen sene Temmuz ayinda verdi esim spermo testi her sey cook kotu.ileri hiz falan .Varikosel varmis ilere derecede iyi bir urulog buldum olmaz demem ama neden olmasin dedi ameliyatini oldu esim .3 ay klomen ve nondo x kullandi ilk testimizde sayi 2 katina cikmisti hiz ayni morfoji bakilmiyor zaten .ayni ilaclara devam ettik sonra .Ben tabi bu arada bal polen ari sutu .Keci boy.kuru yaptim esime 6.ayda değerler aynı sadece ileri hiz 10 dan %25 e cıktı . Havuç kuru yapmıştım ilqclar yine ayni sadece klomni cok vermedim çakşır kendim kaynttm ve suyjnu icirdm 1 bardk 3 aydan fazla bi zman 1 ay nar zamanıydı her gün 1 bardak nar suyu sıktım .Ve portakal mandalin elma sabah aksm kocaman bir bardak keçi boy.ozu kullandık ve ara ara kurunu .3. Teste sayı 63 milyondu toplamda ama mm 12 civariydi yani sperm yogunlgu azdi hiz 25 di opsverent diye bi ilac verdi doktor onu aldik .Bal polen ari suyu 1 kg yine kullandk tbi bu zaman zarfinda sonra ise kendim macun yaptim keçi boy.ozu ve bal uzum pekmezi zerdacal zencefil keten tohumu ve yağı çörek otu ve yagi coban cokerten caksir ligne ceviz fındık fıstık ısırgan tohumu hepsini göz kararı karistirdim ve sabah akşam vermeye çalıştım opsevrent devam bu arada 3 ay dolmuştu tekrar test verckti eşim bulundgm yerde ki devlet hastanesinde verdi eşim testi az ölçer burası ama şehir dışında doktormz gitmek istemedi .testi görünce şok oldum toplam sayi 270 milyon mm 45 ileri hareket %70 morfljo 10 inanmdm bakan uzmanla görüştüm 1 hafta sonra tekrarladı sayı tabi 114 milyon ileri hareket 50 mm 19 milyon morfoloji 6 coK şükür iyileşti eşim bende biraz sorun var tedavi olutyrm hamile kalamadım ama Allahın izniyle eşim iyileşti karışık yazdm sanırım Sormak istediğin bisey olursa sorarsın sağlıcakla.

Hızı arttırmak çok zor... Sayı bence daha kolay artıyor doğal beslenin ne kullanırsanız kullanın doğal beslenmedikten sonra faydası geçici oluyor.

Back
X