Erkek İnfertilitesi Acill !Sperm sayısını ve hızını arttırmak için neler yaptınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3 yildir evliyim canim sorunun ne olduğunu bilmiyorum cunku evlendikten beridir cocuk icin doktora gitmedik ilk deneyim zeynep kamile basladik bir kagit verdiler tahliller falan hsg tek kaldi bu pazartesi besiktastan cektircem insallah esimde tahlillrrini oldu 15 ağustosa hem uroloji ali beye hemde inferteye randevu aldim hepsini göstercez iste
Canım Inşallah hemencicik hamiș kalırsın da bizimle de paylaşırsın 😍

Hee canim sizinki sorun belli sanirsam dun hormon testi icin gittim zeynep kamile orda asilama olacaklara diger ay gelemleri soylendi bayram dolasiyla tedaviler durdurulmus ama tup bebek icin bile.iyorum ama cok iyi bir hastaneymis duyduguma gore
Bende tanıdıklardab duydum zaten şuanda ozelde tüp bebek tedavisi yaptırmam eşim kasımda varikosel ameliyati oldu 8 ay geçti tahlilleri kötüye gitti bunun bir çok nedeni var

Benım eşimde 1 yıl önce sperm sayısı toplam da 72 ML dı Hareketsizlık yuzde 55 ti 6 7 aylık bir tedavı sonucunda keçıboynuzu pekmezi ve northvital adında özel bir ılac kullandı 3 ay önce sperm sayısı 180 mi oldu Hareketsizlık yuzde 45 e düştü 3 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım simdi Allah nasıp ederse tekrardan hamileyim

Kızlar merhaba benim eşimde de oligospermi var.5 yıl önce ilaç tedavisiyle doğal yolla hamile kaldım. Şimdi 2. Çocuğu istiyoruz allah izin verirse. Sayı 10binin altında şuan. Dr ovitrelle ve proxeed verdi. Bakalım...allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Back
X