Acill yardıım kızlarr :((

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Selam kızlar benim 7.5 yaşında bir kedim var, tuvalet eğitimini küçükken verdik hiç dışarıya yapmazdı..son zamanlarda kedi yataklara ve halıya tuvaletini yapmaya başladı çok rahatsızız bu durumdan,böyle durumlarda kızmak gerekiyormuş kızıyoruz ediyoruz anlamıyor hayvan..annem özellikle çıldırmak üzere yatak yorgan yıkamaktan bıktıı,bunca yıldan sonra sokağa bırakmak olmaz vicdanımız el vermezz aileden biri gibi zaten..offf çok canım sıkkın,bu konuyu yaşayan fikri,çözümü olan varsa lütfen söylesiinn :5::5::5::5:

g.olsun eynı şeyleri bende yaşadım kolay temizlenen bişiyde değil malesef ..kısırlaştırdınız mı peki kızgınlık dönemleri başladı sanırım işaretleme yapıyo olabilir..

ben kedi beslemedim ama kedisi olan arkadaslarin bi tahmini vardir..ve bu davranisininda kesinlikle bi sebebi vardir diye dusunuyorum..ins sorununuz cozulur..

Selam kızlar benim 7.5 yaşında bir kedim var, tuvalet eğitimini küçükken verdik hiç dışarıya yapmazdı..son zamanlarda kedi yataklara ve halıya tuvaletini yapmaya başladı çok rahatsızız bu durumdan,böyle durumlarda kızmak gerekiyormuş kızıyoruz ediyoruz anlamıyor hayvan..annem özellikle çıldırmak üzere yatak yorgan yıkamaktan bıktıı,bunca yıldan sonra sokağa bırakmak olmaz vicdanımız el vermezz aileden biri gibi zaten..offf çok canım sıkkın,bu konuyu yaşayan fikri,çözümü olan varsa lütfen söylesiinn :5::5::5::5:

şöyle dikkatli düşünürsek 7,5 yaşında diyorsunuz kısırlaştırmışsınızdır heralde .. kediler bide kızdıklarında böle bişiy yapıyolar fiye biliyorum

Canını sıkan bir şey mi oldu acaba , mesela kıskanacağı bir durum falan gelişti mi son zamanlarda ? Mesela benim bir hocamın kedisi eve başka bir kedi gelince böyle yapmaya başlamıştı , aklıma o geldi.
Bir de eğer tuvaletlerini temiz bulmazlarsa da böyle yapabiliyorlar.
Ya da ikinci bir tuvalet hazırlasanız , belki tuvalet kabıyla bir sorunu vardır.
Bir arkadaşımızın da dediği gibi kızgınlık döneminden de kaynaklanıyor olabilir , eğer kısırlaştırılmamışsa.
Geçmiş olsun diliyorum.
Tatlı minişe sevgiler :71:

Son düzenleme:

Benim kedim kısır işaretleme olamaz ama arada o da çişini özellikle battaniye ve yorgan gibi örtülere yapıyordu.Bana da herşeyi yıkamaktan fenalık gelmişti,ama çokta seviyoruz keratayı.Sonra anladım ki kumu pislenince yapıyormuş bu davranışı.Bir arkadaşımın kedisi de igli görmediği zaman yapıyormuş oraya buraya,bir dikkat edin bakalım vardır bir sebebi.

psikolojik olabileceği gibi yaşıyla alakalı bi sağlık sorunu da olabilir, eğer diğer arkadaşların saydığı ruhsal ve kumla ilgili olan durumların olmadığını düşünüyosanız veterinere götürün derim ben. tutamıyo olabilir, kaslarıyla ilgili bi sorun olabilir? hiçbi kedimi o kadar sene yanımda tutma şansım olmadı ama kesinlikle genç sayılamayacak bi yaşta olduğunu düşünüyorum

Şekerlerim cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim..kedimizi kısırlaştırmak hiç aklıma gelmemişti,ilk iş onu yapacağız.bir de tuvaletini sık sık kontrol edeceğiz,umarım düzelir..

Şekerlerim cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim..kedimizi kısırlaştırmak hiç aklıma gelmemişti,ilk iş onu yapacağız.bir de tuvaletini sık sık kontrol edeceğiz,umarım düzelir..

kısırlaştırmayı geçiktirmeyin bi süreden sonra bağırmay6a üzerinize atlamaya falan başlıyo benim kedim erkek di ama değişiyo mu bilmioyorum zaten kızgınlık döneminde kaçtı gitti bulamadık da sıkıntılı bi dönem yani

kısırlaştırmayı geçiktirmeyin bi süreden sonra bağırmay6a üzerinize atlamaya falan başlıyo benim kedim erkek di ama değişiyo mu bilmioyorum zaten kızgınlık döneminde kaçtı gitti bulamadık da sıkıntılı bi dönem yani
Tamam canım ilk olarak onu halledeceğiz,benim kedim de erkek..

Son düzenleme:
Back
X