Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışıda yavaş diyor. Yani pıt pıt duyulmadı. Moralimi çok bozdu dr. Bugun . Sen napıyosun ne aşamadasınKızıma Hamileyken banada öyle demişti doktor 1-2 hafta ileri yada geri olabilirmiş önümüzdeki haftalar o arayı kapatır hiç canını sıkma
Cnm 6+6 da zaten kalp atışı normal değildir Yen'i başlamıştır sen onları düşünüp stres olma bi sık doktora gittiğimiz için kafamız karışıyorKalp atışıda yavaş diyor. Yani pıt pıt duyulmadı. Moralimi çok bozdu dr. Bugun . Sen napıyosun ne aşamadasın
Hayırlı olsun canım yaa inşallah minik hadi güzel haberlerini alırız inşallahCnm 6+6 da zaten kalp atışı normal değildir Yen'i başlamıştır sen onları düşünüp stres olma bi sık doktora gittiğimiz için kafamız karışıyor
Benim transferim dün oldu bugun ilk günüm beklemedeyim :)
Alkali su iç canım dinlen bol bol tabiki ananas ama birtanesini 3 ,4 günde bitir.Cnm 6+6 da zaten kalp atışı normal değildir Yen'i başlamıştır sen onları düşünüp stres olma bi sık doktora gittiğimiz için kafamız karışıyor
Benim transferim dün oldu bugun ilk günüm beklemedeyim :)
Cnm o kapanır ilk haftalar olabiliyor hiç canını sıkmaBen bu bir hafta arayı ne yapsamda kapatırım acaba![]()
Hayırlı olsun canım yaa inşallah minik hadi güzel haberlerini alırız inşallah
Alkali su iç canım dinlen bol bol tabiki ananas ama birtanesini 3 ,4 günde bitir.
Hadi canım inşallah hayırlısı ile 10 gün sonra güzel haberleri alırızCnm o kapanır ilk haftalar olabiliyor hiç canını sıkma
Ananas elma kivi hergün yiyorum umarım faydası olur bana kalsa yiyeceklerin bi faydası Yok ama eşim ısrar etti doktorda ananas ile elma ye diyince yememek olmaz:)
Canim benim lutfen takma kafani buna haftaya tekrar mi gidiceksin kontrole lutfen morelini yuksek tut bizim bas dusmanimiz stres biliyorsun inan ben sirf syres olmamak icin Allah nasip ederde ikili test vs asamasina gelince o testleri bile yaptirmayi dusunmuyorum herseyin hayirlisi Allah tan. Rabbim ne derse o olut Allah a siginip tevekkul edicez cnm
Canım sıkma canını, inşAllah Allahın izniyle bir şey olmaz. Güzel haberlerini bekliyor olacağım, sevgiler :)tüp bebekle hamile kaldım şuan 7-6 olması gerekirken 6-6 haftalıkmış ve kalbi yavaş attıgını söyledi dr'um. Kanama olabilir dediçok moralim bozuk yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaslar
![]()
ananas elma ne işe yarıyormuş?Cnm o kapanır ilk haftalar olabiliyor hiç canını sıkma
Ananas elma kivi hergün yiyorum umarım faydası olur bana kalsa yiyeceklerin bi faydası Yok ama eşim ısrar etti doktorda ananas ile elma ye diyince yememek olmaz:)
Tutunmayı sağlayıcı bi enzim salgılıyormuşananas elma ne işe yarıyormuş?
inş tutunur meleğin
Canim benim lutfen takma kafani buna haftaya tekrar mi gidiceksin kontrole lutfen morelini yuksek tut bizim bas dusmanimiz stres biliyorsun inan ben sirf syres olmamak icin Allah nasip ederde ikili test vs asamasina gelince o testleri bile yaptirmayi dusunmuyorum herseyin hayirlisi Allah tan. Rabbim ne derse o olut Allah a siginip tevekkul edicez cnm
Saol canım inşallah bakalım artık kısmetCanım sıkma canını, inşAllah Allahın izniyle bir şey olmaz. Güzel haberlerini bekliyor olacağım, sevgiler :)
Bende transferden sonra hersey yedimde hamile iken yeterli beslenmedim sanırım minikTutunmayı sağlayıcı bi enzim salgılıyormuş
Bi dilim ananas 1 elma yiyorum netten kabak çekirdeği kivide iyi deniliyor onlardan da bi avuç kabak çekirdegi 1 kivi yiyorum ... ama doktor özellikle ananas ve Elma dedi daha yiyeyim takdir rabbimden