Ben adana da yabancı oldugum için bilmiyordum komşular övdü diye gittim sadece 1 kere gittim tüm dünyamı kararttı yaşamadıgım acıları yaşattı adam
Lakayık yayık yayık oturmuş elinin ucuyla tutturuverio ultrasonu ayakkabı bile çıkarmadan üst üste alıyo milleti , bidaha gitmem dedim , kalbi durunca mecbur bilgiler onda diye gittim hemen kürtaj oldum , 11+3 tüm ama 8 haftalıkken ölmüş bebegim 3 hafta içimde kalmış , buna gittiğimde belkide ölüydü , çünki 8. Haftada gittim bişy yok dedi, tahlil yapıldı sonuçlar çıktı hemşire iltihap çıkmış dedi doktora bakmaya bile tenezzül etmeden bişy olmaz dedi gönderdi o aralarda ölmüş bebegim , 11+3 te kanamam oldu acile gittik acil kürtaj olmalısın zehirlenceksin dediler mecbur buna gittim hmm alcaz dedi umursamaz umursamaz herzaman ki hali, aldı , hastaneden çıkarken evdeki ilaçlardan yut dedi , ilaç bile yazmadı mikrop kaparmı demedi, kontrol günü gittim temizdir ne olcak dedi çok ısrar ettim bişy olmaz dedi meşhur lafı agzı kopasıcanın , içime sinmedi başka doktora gittim nası bakılmaz dedi yumurtalığın kocaman şiş içi iltihap dolu dedi , tedavi oldum, günüm geldi geçti olmadım tahlil yaptırdım 2.85 dedi parça kalmış olabilir 0 olmalıydı dedi kürtajını yapana söyle mutlaka dedi, aradım bişy olmaz nolcak dedi kapattı teli
Adama bi kere muayeneye gittim başıma gelmeyen kalmadı , hala da ilmalliğini çekiyorum , evladımdan oldugumda cabası, bebek otopsiye gittiğinde de aşırı iltihap çıktı
Yeni gittiğim dr da ameliyattaymış bugün doluymuş akşam arayıp gitmeyi düşünüyorum ama içim içimi yiyo
inş. Yapışıklık olmaz