Acill yardım edin lütfen, kürtaj sonrası betam düşmemiş ne yapabilirim :((((

intelligent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
930
16
68
Gaziantep
Mrb arkadaşlar 56 gün önce kürtaj oldum ilk adetimi oldum 2. Adetim 4 gün gecikti kan tahlili yaptırdım 2.85 çıktı ama bu sabah kanamam başladı , aile doktoru parça kalmış olabilir kürtajını yapan doktorla mutlaka görüş dedi aradım ama herzamanki gibi ilgilenmedi ihmal, kontrolümü bile yapmamıştı zaten , ne yapmam gerekiyor parça kalmış olabilirmi ? üstüne görme desem korunduk ve kanamam başladı, ilaçla felan mı düşcek yada bu değerin sıfırlanması gerekmez miydi o kadar zaman geçti , parça kalıp yapışıklık olma ihtimalinden korkuyorum , ne yaptırmam gerekiyor acaba ???????????????? çok endişeliyim nolur bi yardımcı olun

3 defa kürtaj oldum öyle bir problem yasamadım.mutlaka kontrol ettir baska bi doktora git olmadı.baska bir gebelik değildir bence daha yüksek çıkması lazımdı.

Yokmu bi fikir verecek olan , lütfen kızlar yardımcı olun nolur, çok endişeliyim ne yapmam gerek bilmiyorum , sadece bi fikir verceksiniz lütfenn

Allah razı olsun arkadaşım çok saol kürtajı yapan dr. U aradım görsen umursamazlığını ukalalığını herzaman ki gibi , bişy olmaz dedi kapattı resmen, başka doktora gidiyordum kürtaj sonrası ondan memnun kalmadıgım için ,oda ameliyattaymış , akşama gitmeyi düşünüyorum , şuan büyük panik içerisindeyim , hiç ne kontrol yaptılar ne bişy temizdir deyip deyip gönderiyordu , sonra başka dr gittim yumurtalıklarım iltihap dolup şişmiş nası bakılmaz dedi tedavi oldum şimdi de betam düşmemiş , ya ilaç felan verir insan yada tekrar bakar yapar , şu an ezan okunuyor rabbim nası biliyorsa öyle yapsın muzaffer şengül ü , tüm vebalim üzerine olsun , şikayet edicem bebegimi öldürdü hala da umrunda değil işini insan iyi yapar ne geldiyse başıma ondan geldi hala da adamın pisliğini çekiyorum

Nasil kurtajdan sonra kontrol edilmez ne sinir bozucu bir durum insan sagligi bu kadar ucuzmu boyle seyleri duyunca gercekten sinirleniyorum bende kurtaj oldum baska bir ulkede ve kontrole gittim temiz dediler bir hafta sonrasi turkiyeye geldim ve yine kese ve bebek gorundu ikinci kurtaji oldum drum kurtaji yapip kontrolunude yapmis ama bir hafta sonra yine geleceksin dedi gittim muayenemi yapti ve temiz dedi allah razi olsun drumdan simdi lutfen baska bir dr a gidin ihmale gelmez parca kalmis olabilir kacinci haftada kurtaj oldunuz?

Ben adana da yabancı oldugum için bilmiyordum komşular övdü diye gittim sadece 1 kere gittim tüm dünyamı kararttı yaşamadıgım acıları yaşattı adam Lakayık yayık yayık oturmuş elinin ucuyla tutturuverio ultrasonu ayakkabı bile çıkarmadan üst üste alıyo milleti , bidaha gitmem dedim , kalbi durunca mecbur bilgiler onda diye gittim hemen kürtaj oldum , 11+3 tüm ama 8 haftalıkken ölmüş bebegim 3 hafta içimde kalmış , buna gittiğimde belkide ölüydü , çünki 8. Haftada gittim bişy yok dedi, tahlil yapıldı sonuçlar çıktı hemşire iltihap çıkmış dedi doktora bakmaya bile tenezzül etmeden bişy olmaz dedi gönderdi o aralarda ölmüş bebegim , 11+3 te kanamam oldu acile gittik acil kürtaj olmalısın zehirlenceksin dediler mecbur buna gittim hmm alcaz dedi umursamaz umursamaz herzaman ki hali, aldı , hastaneden çıkarken evdeki ilaçlardan yut dedi , ilaç bile yazmadı mikrop kaparmı demedi, kontrol günü gittim temizdir ne olcak dedi çok ısrar ettim bişy olmaz dedi meşhur lafı agzı kopasıcanın , içime sinmedi başka doktora gittim nası bakılmaz dedi yumurtalığın kocaman şiş içi iltihap dolu dedi , tedavi oldum, günüm geldi geçti olmadım tahlil yaptırdım 2.85 dedi parça kalmış olabilir 0 olmalıydı dedi kürtajını yapana söyle mutlaka dedi, aradım bişy olmaz nolcak dedi kapattı teli Adama bi kere muayeneye gittim başıma gelmeyen kalmadı , hala da ilmalliğini çekiyorum , evladımdan oldugumda cabası, bebek otopsiye gittiğinde de aşırı iltihap çıktı Yeni gittiğim dr da ameliyattaymış bugün doluymuş akşam arayıp gitmeyi düşünüyorum ama içim içimi yiyo inş. Yapışıklık olmaz

canım dikkat et kendine.bende çok doktor gezdim iyice araştır iyi bir doktor bul kendine.bizim için hayatımızın dönüm noktası olan şeyler onların her zaman karşılaştığı problemler bazıları artık bıkmış uzanmış hayattan.o yüzden iyi bir doktor seçmek lazım.bir doktor anlatıyorsa konuşuyarsa iyidir.

öyle bir doktor buldum bu ihmal canavardan sonra ama oda izinden bugün dönmüş full ameliyattaymış bugün, adam yaşı büyük tecrübeli, güleryüzlü, ve türkiyede ilginç olan şey hastasına inanılmaz saygılı, tek tek eşimle bana açıklama yaptı , bekletti diye özür diliyor adam, mükemmel biri ama izindeydi ne zamandır , ama diğerinin de yaptığının yanına kalmamasını istiyorum , mutlaka gidip insan olmadığını yüzüne söyleyip şikayet edip gelmek istiyorum çok kızgınım ona.

bildiğim kadarıyla sağlık bakanlığının şikayet hattı var bi araştır istersen ben yapmadığıma pişman olmuştum..
süpersin canım benm ya , hemen araştırayım bakalım , bu aralar evden çıkamadığım için arada sogusun istemiyordum. çok saol tşk ederim , hep peşini bıraktığımız için sonraki masum insanlardada dvm ediyorlar zaten

arkadasim cok gecmis olsun. dr.a degil kasaba dusmussun resmen. bwn diyecektim bebwgin iltihaotan vefat etmistir. yavrum benimdiye. sen yazmissin zaten. direk sikayet etmelison.

ben de imj kez kurtaj oldum. iki duduk. cokkk sukur hicc sorun yasamadim. hem ilac verdiler hem surekli konrrol ettiler.
ilk kurtajdan 1 hafta sonra beta baktilar sanirim 300 kusirdu. tabi ultrasonla baktilar. ama deger artarsa tekrar kurtaj yapariz parca kalmis olmasin dediler. iki gun sonra kan versim. sukur degerim 150 lere inmis. derken 28. gun adet oldum. degrdw sifirladi cnm.

ben sen de parca kaldigini pek dusunmuyrm. cunku degerin cokkkk dusuk. bu kadar gunde tavan yapmaliydi degerin. bir de kanaman durmazdi.

çok tşk ederim , maalesef iyi dediler diye gittim en kötüsüne düştüm, 1 kere gittim hayatımı mahvetti adam neyse dün yeni doktorumu aradım yine ameliyattaymış ama hemşiresiyle görüştüm oda dediki bi kaç gün sonra tekrar tahlil yaptır bakalım değerin düşmezse gel mutlaka dedi, bugün gitmedim yarın gitcem tekrar tahlil için ilk tahlilden 2 gün sonra oluyor , bakalım sıfırlanmışmı , yoksa çıkmışmı diye, ben telde öğrendim sonucumu 2.85 mi 285 mi bilmiorm çok görüşemedik o yüzden , yarın belli olur bakalım hayırlısı , rabbim bir an önce şu kürtajın etkisinden kurtarsın artık inş. bir an önce herşeyimin normale dönmesini istiyorum, düze çıksaydım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…