arkadaşlar merhaba ben ileri seviye endo hastasıyım bir açık biri kapalı 2 ameliyat geçirdim ege üniversitesinde klomenle 2 aşılama geçirdim ve sonuç negatif artık egede bir tadavi yaptırmak istemiyorum tüp bebek araştırmalarımda 2 merkez arasında kaldım irenbe mi smryna mı?bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
selam canım ben senin yerinde olsam smyrna art derim orası çok iyi bir hastane funda hanımda çok şeker bir dr ben gittim görüştüm içim çok ısındı ama yaptıramadım maddi imkansızlıktan sgk varsa gidebilirsin yaptırabilirsin benim yaşdan dolayı sgk karşılamıyor canım umarım en kısa zmaanda seninde buradan hamile olduğunu duyarız canım
Ben de gecen sene ayni sorulari soruyordum kendimee ...
irenbe mi ?? Smyrna mii ??
Smyrna daki ilk randevumda danismada oturan SURATSIZ birisi yüzünden ( simdi ayni yerde bulunuyor mu bilmiyorum ) irenbeyi sectim ...
Irenbede herkes cok yakin , candan ve alakaliydi ..
Tedavim de cok güzel ilerledi ..
Ücüzlerime hamile kalarak daha da memnun kalmistim oradan ..
Ama malesef nasipte bebeklerimi kucagima almak yokmus ...
ilk önce birini, sonra da diger iki bebegimi kaybettim ...
Hayirlisii ....
Smyrna´da tedavi görmedigim icin iyi veya kötü diyemiyorum ..
Yalniz cok güzel moral bozan , azarlayan bir adet elemanlari mevcutt ..
Bir ortama girildiginde nasil karsilandiginiz cok önemlii ..
Hayatinizin kararini vermenizi saglayabiliyorr ..
benim bugün görüşmem vardı irenbeyle 2 kere arayıp randevu değiştirdiler sinir oldum çarşambaya kaldım..bilmiyorum gidince fikrim değişmezse smryna yı seçicem galiba..
ben 2 kez lap 2 kez hıstereskopi oldum sunı menopoza falanda gırdım neler yasamadımkı ben smyrnayı embrıyologu aynur hanım ıcın sectım tup bebek onemlı olan embrıyolog ben gbasardıysam herkes basarır ve benım sadece 3 yumurtam olusmustu bana cok destek oldular funda hanımda aynurda muhtesem
canım çok sağol yaşın kaç mahsuru yoksa..ben cuma gittim ödeme de biraz kolaylık sağladılar içim ısındı yarın bir de irenbeyle görüşeyim karar vericem..
yaşım 40 canım malesef geç evlendim ben 18 aylık evliyim ama çocuğum olmuyoır 1 kez aşılama oldum ama sonuç negatif sana ne kadar dediler ücret canım benim iğnelerim çok pahalı yoksa hastaen bana makul ücret verdi ama ilaç ücretini 3000 lira dediler toplama 6000 lira falan dediler canımhayırlsı canım inşallah meleğine en kısa zamanda kavuşursun canım:1hug:
inşallah canım ya isteyen herkese nasip etsin..irenbeyle daha görüşmedim yarın görüşücem..
smyrna merkez:3200
iğneler:1000-1500 arası olur dediler yaşım genç olduğu ve aşılamalarda yumurtalar rahat oluşutuğu için ama belli de olmaz daha çok gidebilir tabi bu fiyat raporsuz..
300 liralık ilaç masrafını karşılıyacaklar birde yumurtalıklara yumurta toplama esnasında lazer işlemiyle gebeliği arttırmak için ortam hazırlıyorlarmış bu da 1250 fakat bunuda ücretsiz yapıcaklar..toplamda eğer iğneler dediği gibi giderse 4000-4500 arası oluyor ödemede çok kolaylık sağladılar hepsini nakit istemiyorlar..ben biraz stresliydim eşimde asker, adamda çok asker ailesi hasta var ben maddi olarak yardımcı olcam dedi birde tanıdık eczane varmış iğneleri karta 3 e bölcekler..ne bileyim cazip geldi dediğin gibi galiba en iyisi smyrna...
irenbedeki dilek aslan çok güler yüzlü,çok şen şakrak biri ama bu sizi aldatmasın.kapısında saatlerce muayene olmayı beklemek sadece popülerliğinin göstergesi.mucizeler yarattığından değil.hepsi o kadar.önemli olan icraat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?