Tüp Bebek Merkezleri acill yardım irenbe mi smyrna mı izmirli arkadaşlar yardımmm!!

benimde ilaçların fiyatı tahmini ama ben klomenle 2 aşılama geçirdiğim için iğne kullanmadığım için şanslıymışım vucudum ilk defa iğne görecek bir de klomenle bile 3 ad yumurtam olmuştu birazda bu yönden az tutar diye tahmin ediyorum inşallah öyle olur...biz plan yapıyoruz da yukardaki yüce rabbim ne diyor acaba...

bugün irenbeyle görüştüm arkadaşlar yazıyorum ikisini de..bunlar raporsuz fiyatlar..

irenbe:merkez 3250 TL 2009 fiyatı ocakta değişecekmiş...
İiğneler 2000 TL civarı
ilk muayene E2+fsh tahlilleri 250 TL

İĞNELER ECZANEYE PEŞİN 3250 İRENBEYE PEŞİN ..5250+250=5500 doktor ne dedi biliyor musunuz 6000 lira koyun cebinize öyle gelin...

smyrna:merkez 3200 TL
İğneler en fazla 2000 tl tutsa bile 500 tl sini merkez karşılayacak..
ilk muayene + tahliller 80 TL

3200 liranın 1000 tl si nakit iğneler başlarken
kalan 2200 lira ay sonunda bütün işlemlerin bitip transferin yapıldığı gün tek slip ya da nakit
iğneler diyelim 2000 lira tuttu 500 lira onlar verecek kalan 1500 ü karta 3 e bölecekler yani eczaneye 3 taksitte ödemiş olucaz...

3200+1500+80=4780

bunun içinde ilave olarak ilgi alaka sevgi ve bıkmadan usanmadan laf anlatmak..sorulara cevap vermek...
bugün randevusuz gittim daha 2 gün önce adam 1 saat laf anlattı bugün yine kabul etti ve başı nasıl kalabalık
irenbede ise 1 saat bekledim 5 dk konuştum çıktım

allah hayırlısını versin ama içime sinen yer smyrna oldu buna etkende embriyolog konusunda çok iyi olmaları.Aynur hnm şu anda ege üniversitesindeki embriyoloğun bile hocasıymış...artık karar verdim hepinize teşekkür ederim inşallah buraya güzel sonuçlar yazarım...ama sizde görüşlerinizi yazamaya devam edin lütfen...

allahım hepimizin gönlüne göre versin...

birde bunların içinde genel tahliller yok.ben ege üniversitesinde dosya açtırınca herşeyi yaptımıştım hormon tahlilleri histeroskopi rahim filmi bulaşıcı hastalık testleri elisa testi eşimin sperm testleri troid tahlilleri daha aklıma gelmiyor bir sürü şey bunları kabul ettiler yoksa ayrıca bunlarda ücretli..

canım hakında hayırlısı inşalah iyi sonuçlar alırsın dualrım seninle canım dediğin gbi smyrna çok iyi en kısa zamanda bebiğine kavuşman dileklerimle canım bize gelişmleri bildirirsen çok sevinirim canım

tabiki bildirmez miyim hiç allahın izniyle bir gün hepimiz buraya hamileyiz diye yazacağız..:)))

smyrna bana raporlu halini 4500 lira dedi..
raporsuz 6000 gibi bişeymiş..
ilaçlar da 1500 falan tutar dedi..
hayatta gitmem oraya..

smyrna bana raporlu halini 4500 lira dedi..
raporsuz 6000 gibi bişeymiş..
ilaçlar da 1500 falan tutar dedi..
hayatta gitmem oraya..

arkadaşım yukarda yazdıklarım 2 gün öncesi fiyat ama raporsuz olduğu için maddi açıdan elimizden geleni yaparız dediler..merkeze 3200 vercem ilaçlarda 1500 tutsa en fazla yine raporsuz hali 5000 i geçmiycek...ben başlıyorum smyrnada tedaviye...irenbeden memnun kalırım sandım raporsuz 6000 lira dediler bende irenbeye gitmem hayatta..
smyrna ile ön görüşme yaptın mı canım yoksa kulaktan duymamı gitmediysen görüş derim..burhan bey var ön görüşmede insanı rahatlatıyor her soruna sabırla cevap veriyor..
umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur..

evet canım gittim burhan beyle görüştüm..
şimdilik devletteki 2 hakkımı kullanıcam zaten sonra özele artık..
senin tedavinde hayırlı olsun..
inş sonu güzel olur..

evet canım gittim burhan beyle görüştüm..
şimdilik devletteki 2 hakkımı kullanıcam zaten sonra özele artık..
senin tedavinde hayırlı olsun..
inş sonu güzel olur..

sağol canım hepimizinki hayırlı olur inşallah birşey sorcam benim daha hakkım yok onun için özeli seçmek zorunda kaldım devlet hakkını kullanınca 2 aşılama şart mı?birde raporlu tüp bebek ne kadar oluyor o zaman ilaçlarla beraber bende eğer bu tedavide olmazsa rapor hakkı için bekliycem zaten şubat ayında 3 yılım dolmuş olucak...bu konuda bilgin varsa bana akatarabilir misin..inşallah gerek kalmaz ama bilmekte fayda var...ben o zaman tedavime ege üniversitesinde devam edicem raporlu olarak...

aşılama şartı spermin durumuna göre gerekli ya da değil canım..
ben ege doğumevinde yaptırıcam tedavimi..
spermler sınırdaymış sözde 4,5 milyon ileri hareket 0 morfoloji 0..
bunun nesine aşılama olcak hala anlayamıyorum..
ege doğumda aşılamaya ücret yokmuş sadece ilaç yüzdesi..
tüp içinde 420 lira alıyor hastane başka yokmuş..
ege üniversitesinde tedavi masrafı 1000 liraymış..
420 lira üzerini alanlara ceza var aslında..
ama kimse sesini çıkaramıyor sanırım bağış diye alıyorlarmış 420 nin üstünü..

ege doğum evinde tüp bebek varmıymış? 420 çok iyi ege üni.1050 lira bağış alıyormuş 750 civarı da tedavi için alıyormuş raporlu olursa raporsuz olursa zaten 2700 alıyor direk 2 gün önce sordum..aşılama için bende aynı şeyleri duydum benim eşimin 20 milyon üstü tüplerde açık aşılama olmadan sana rapor çıkmaz dedi ege üni..bende aşılama istemiyorum endo hastası olduğum için kaybedicek vakit yok ege doğum evinde özel ne kadar gidiyor acaba..bir de 420 alıyorlar hastanede başka yokmuş dedin ama iğneleri kendin alıyorsun zatren değil mi uff iyice karıştı..benim bildiğim ilaçlar için raporda olsa yine iğneler için nerden baksan 100 lira gidiyormuş..

canım inşallah aşılamayla olur ama beklemek için zamanın varsa yaptır kist vesaire yani..yoksa vakit kaybetme tüp bebek..

tedavi masrafı 420 lira sadece..
bana söylenen o.. hastane başka ücret almayacakmış..
ilaçlar hariç tabi..
ona da rapor çıkacak yüzdesi kaçsa verilecek.. 1000-1500 lira olur herhalde..
ege doğumda 2 sene falan oldu herhalde tüp bebek merkezi açılalı..
istersen bi gidip görüş..
ya işte doktorların kararına kalmış bize ürolog direk tüp bebek dedi..
ama heyette aşılama kararı çıktı..
araştırdım ama aynı tahliller muayenelerle uğraşmak istemedim artık o yüzden aşılamayı yaptırıcam mecburen..
devletten yararlanmak için evlilik süresi mi dolmamıştı sizin..

evet şubatta dolucak 3 yıl banada aşılama diyorlar ama ben zaten haziranda ameliyat geçirdim ve kaybedicek vaktim yok .bende 1 kere özel deneyip sonra devlet hakkımı kullanırım diyorum inşallah gerek kalmaz da..ege doğum evine gidebilmek için benimde baştan bir ton süreç gerekicek şu anda onlarla uğraşmak istemiyorum bıktım çünkü..inşallah seninde tedavi sürecin hamilelikle sonuçlanır...

rapor için yas sınırı varmı acaba ben tedavıye baslayacagım zaman 22 olacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…