acill yardım kılzarrr(preseed hakkında tecrübeliii olanlardan )

bebegim_01

rabbim saglikla kucagima alim melegimi inşaallah
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
2.344
269
123
40
kızlarr acil yardımınıza ihtiyacım var...
preseedi bulma alma elime ulaşması konusunda bana çok yardımcı oldunuzz .şuan evde ama nasıl kullanacagımı bilemiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar.daha önce ovülasyon testide yapmadım. onuda nasıl yapacagımı anlatırsanız çok makbule geçer kızlar
kremden ne kadar nasıl sürmem gerektigini anlatırmısınızzacil lazımmm.yumurtlamam geçmeden kullanmalıyım.
anlayım klavuzuu yabancı dill anlamıyorum

cnm önce ovülasyon testini söliyim önce onu kullan sanırım adetin 11. günü yapmaya başlıosun idrarı damlatıosun ama sabahki idrarın olmayacak ve çok sıvı tüketmeyeceksin gece 10 dan sonrada yapma 11. gününden başla pozitifi gördüğün an yakın bi zamanda yani ertesi gün falan yumurtlayacak oluyorsun ama bazı testlerde silik çizgi çıkıo onu kaile alma tam kırmızı olsun ozaman ovülasyon gününü anlarsın
jele gelince ilişkşden 15 dak önce o aparatı jelin kapağına geçirip çevir 3 mile kadar sıkıoysun sonra vajene sık bekle 15 dak böle cnm umarım yardımcı olmuştur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…