Bebek Beslenmesi acill yardım kızım tuz yiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fcm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
143
18
18
38
merhaba kızlar
22 aylık kızım var tuzluk gördüğü an döküp yemek istiyor neden acaba
acaba bir eksiklik mi var.zeytinde çok tüketiyor

Yok canım ne eksikliği hoşuna gidiyordur hani tuz ekşidir yaa o tadını almak istiyordur çünkü ben her sofrada çocuk gördüğümde elini tuzluğa atıyor:) korkma bence yoktur bi şey:)

ne bilim yemesin diye sofraya tuz koyamaz oldum

He he küçükken bende parmagimi yalar tuza batırır yerdim.. Kizimda aynı şeyi yaptı bi kaç kez kaldırdım tuzlugu

meraktanmı yapıyorlar acaba
tadı hoşuna gidiyordur. benim oğlum da 13 aylık limon delisi. yiyor ağzına yüzüne sürüyor ellerini yalıyor limonu sıkıp suyunu çıkarıyor onu da yalıyor.
tabi her zaman vermiyoruz eline.. bi de limon tuz gibi zararlı değil. mümkün mertebe ortalıkta tuz bulundurmayın bence...

kızımda limonu çok sever suratını ekşitmeden yiyor.masada tuzu falan bulundurmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…