Acill yardım kızlar

mrvlsy

Sakin. .
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
16
19
3
Gs stoerden suan bi ürün aldım eşim için kredi kartı bilgilerini girdim işlemleri hallettim siparisi onayladım fakat bana hiçbir bildirim gelmedi kargo takip numarasi vs yada kredi kartının onaylanması için bir şifre sizce ürün alınmışmidir ? Bilgisi olana varsa acil yardım etsin

Aldığınız sitede görülür zaten ama bulamıyorsanız bankayı arayın çekilip çekilmediğini öğrenin

Ödemeyi onayladiysaniz sorun olmaz banka kartının güvenlik numarasini girdiğiniz için tekrar bankadan şifre gelmiyor aldığınız sitedeki hesabınızda gözükür alışverişiniz

Gs stoerden suan bi ürün aldım eşim için kredi kartı bilgilerini girdim işlemleri hallettim siparisi onayladım fakat bana hiçbir bildirim gelmedi kargo takip numarasi vs yada kredi kartının onaylanması için bir şifre sizce ürün alınmışmidir ? Bilgisi olana varsa acil yardım etsin

şu an aldığınız ürünün kargo takip no su nasıl gelsin.. ne zaman kargolarlarsa o zaman görürsünüz onu..
siparişlerim kısmı yok mu orda görmeniz lazım satın aldığınızı..

Bakın böyle çıkıyor Screenshot_2015-12-24-00-27-53.webp
Screenshot_2015-12-24-00-27-53.webp

Aradım fakat mesai saatleri dışında kart benim değil bankayı da aradım fakat yardimci olmuyolar
yok alışveriş yaptığınız siteye mail atın demek istemiştim. yani kayıtlı olduğunuz bir hesaptan alışveriş yaptı iseniz zaten bilirler o hesap bir alışverş yapmış mıi değilse de ürünü ve satın aldığınız saati yazın, onlar kontrol edebilirler.

diğer yandan internet bankacılığına açık ise o kart, ordan da bekleyen işlemlerde görünmesi gerek.

Back
X