Çocuk Hastalıkları Acill yardım lütfen!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nalmes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
15
1
86
41
Bebeğim şu anda 3. Ayının içinde, kızımın başında 1. Aydan itibaren konak(galiba) oluşmuştu. Hatta bu kaşlarında da oluştu biz de doktora götürdük. Bize bebeklerde oluşan zararsız egzama olduğunu söyledi ve nerisona diye bir merhem verdi. Kullandıkça olmuyor ama bırakınca tekrarlayacak gibi oluyor,kaşlarının başlangıcı ve bitişi de bu ilaçtan sonra döküldü,şimdi de çıkmıyor ne yapmam gerekli lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi???? (bu arada başındakiler geçte tertemiz oldu)

Bebeğim şu anda 3. Ayının içinde, kızımın başında 1. Aydan itibaren konak(galiba) oluşmuştu. Hatta bu kaşlarında da oluştu biz de doktora götürdük. Bize bebeklerde oluşan zararsız egzama olduğunu söyledi ve nerisona diye bir merhem verdi. Kullandıkça olmuyor ama bırakınca tekrarlayacak gibi oluyor,kaşlarının başlangıcı ve bitişi de bu ilaçtan sonra döküldü,şimdi de çıkmıyor ne yapmam gerekli lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi???? (bu arada başındakiler geçte tertemiz oldu)

hakiki zeytinyağını hafif ısıtıp pamuğa batırarak bebeğinizin kafasını ve kaşlarını nazikçe silin. deneyen arkadaşlarım iyi geldiğini söylüyorlar. hem zeytinyağı zarar da vermez bebeğinize. geçmiş olsun

çokk teşekkür ederim deneyeceğim, bebe yağı falan sürdüm ama çıkmaz diye korkuyorum kaşları umarım öyle birşey olmaz.

olmaz merak etmeyin. bu arada bebekken banada olmuş bu. annem kaşlarımıda, saçlarımıda jiletle kazımış. çok gür ve güzel bi şekilde çıkmış. deneyin demiyorum ama siz bilirsiniz:)

:) onu denemeye pek cesaret edebileceğimi sanmıyorumm :) ama zeytinyağ kısmını yapıp bekleyeceğimm sanırımm :)

merhabalar,aynı şeyler benimde başıma geldi...o kadar çok üzülmüştümki bebeğimin kaşları ve alnı resmen sarı ve kalın bir tabaka ile kaplanmıştı,saçlarını hiç söylemiyorum saç dibi görünmez olmuştu yavrumun....meğer çok kolaymış kurtulmak eczanede yana yakıla ilaç sorarken yaşlı bir teyze,yavrum alnına gülsuyunu pamuğa döküp masaj yap bir kaç gün,saçlarınada banyodan yarım saat önce zeytin yağına biraz karbonat ekleyip bütün saç diplerine sür...banyo bitimindede ince bir tarakla saçlarını yavaşça tara.....bu işlemi konaktan tamamen kurtulana kadar devam et.....gerçektende konaktan kurtulduk mutlaka deneyin....:emir_bebek:

kızlar ya hiç sormayın.. benim miniğiminde kafasında konak var.. zeytinyağıyla yarım saat bekletip yıkıyorum. sonra da özel tarağıyla tarıyorum... ,ki hafta oldu, geçmedi.. ve sanırım gözlerine de gelmiş. :( yarın sağlık ocağına gideceğim artık...

ayy çok teşekkür ederim hatice hanımm :) gülsuyundan daha kolay birşey yok hemen kaşlarına süreyimm :) zaten doğduğunda falan yoktu kızımda tertemizdi. şimdi de yok zaten ama kaşlarında olunca telaşlandım, inşallah tekrar çıkar kaşlarınını kalanı :)

emin olun çıkıcaktır bizimki çıktı,hemde eskisinden daha gür.....geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi..

teşekkür edrim :1: sizde sağlıkla,mutlulukla büyütün yavrularınızı...

Back
X